Q0917. Is het altijd wederzijds?

Onbekend

Ik vraag me af of het gevoel altijd van twee kanten komt. Ik heb mijn t.z. ontmoet 5 jaar geleden en heb nog elke dag pijn, soms denk ik had ik hem maar nooit gezien, omdat het zo`n pijn doet. Hij voelt niets zegt hij maar zoekt me af en toe wel op, maar zegt niets voor mij te voelen.

Antwoord 1
Heel frappant dat vraag 918 en 919 meteen een antwoord geven… toeval bestaat niet. (Arundash)

Antwoord 2
Echt tweelingzielliefde is altijd wederzijds ja. Maar in veel gevallen is het zo dat de ene helft het al heeft herkent en de andere niet. En dan begint dus het hele proces van aantrekken en afstoten (zoals bij jou). Er komt ooit een moment dat bij de ander ook het kwartje valt, en dat kan door iets heel kleins getriggerd worden. Maar je weet nooit wanneer en waar. Toeval bestaat ook in deze niet, je moet gewoon de tijd afwachten en intussen je leven leiden en heel veel positieve energie en liefde naar je tz sturen. Daar heeft hij heel veel aan. (Onbekend)