Tiny Kanters


Ik begon deze website in 2005 omdat ik merkte dat er behoefte aan was.
Ik had zelf een soulmate-ervaring en overal ontmoette ik anderen die vergelijkbare soulmate-ervaringen hadden. Het uitwisselen van wat we hebben meegemaakt was zo’n opluchting en bracht veel meer begrip. Zowel voor mij als voor de anderen. De waarde van eindelijk spreken tot iemand die dit echt begrijpt! Het voelde zo goed om met iemand te praten die een soortgelijke ervaring heeft gehad. Eerst een herkenning; ja anderen hebben dit ook gehad. En ten tweede was het zo goed om uit te wisselen hoe we met allerlei dingen omgingen die tijdens en na de ervaring kwamen. Dit inspireerde mij om deze website te starten. Sindsdien hebben zoveel mensen zich hier aangesloten.

Ik geloof in reden soulmates

Ik geloof dat soulmate-ontmoetingen meestal van grote waarde zijn door de intense liefde en het potentieel voor krachtige persoonlijke groei. Ik had contact met zoveel mensen die me vertelden over hun soulmate-ervaring. Uit al deze verhalen vind ik een meest voorkomend feit: soulmates lijken te verschijnen wanneer je weggaat van je persoonlijke levenspad. Als je niet zozeer je ware jij en je ware verlangens meer leeft.

Soulmates verschijnen uit het niets met een onvoorwaardelijke liefde, misschien alleen maar om je hier bewust van te maken. Zoals je grootste liefdes ooit, die het meest van je houden dat kunnen. Voor de meeste mensen is dit een ultieme confrontatie met zichzelf. Ik denk dat de sterke resonantie en onvoorwaardelijke liefde van soulmates noodzakelijk is, zodat je echt hun boodschap wilt horen, het bewustzijn kunt voelen en toelaten, en niet hard wegrent 😉

Over mij

Ik ben Tiny Kanters MKM, ervaringsdeskundige op het gebied van soulmates. Ik ben een professionele lifecoach, begeleider en inspirator. Daarbij ben ik kunstenaar Mijn talent is mensen “laten voelen” wat werkelijk belangrijk voor ze is. Zodat ze zich hiervan bewustzijn en wie ze zijn en wat ze doen hierop kunnen aanpassen. Wat ik heb geleerd van mijn soulmate-ervaring is: “Als je het mooiste buiten jezelf los kunt laten, dan vindt je het mooiste in jezelf”.

Meer van mijn kunstwerken…

Mijn soulmate-ervaring

In mijn leven heb ik enkele grote transformaties doorgemaakt. Tot mijn 40e levensjaar had ik me niet verdiept in mezelf. Tot ik mijn soulmate ontmoette en voor het eerst in mijn leven voelde wat onvoorwaardelijke liefde was. Dit maakte mijn wereld in een keer honderd keer groter. Voor het eerst in mijn leven ontdekte ik mijzelf. Mijn essentie. Het heeft me wakker geschud. Heel veel puzzelstukken vielen op hun plaats. Een gevoel van compleetheid. Ik heb ervoor gekozen deze kans te pakken en mijn leven compleet te veranderen. Het was nu of nooit. Deze keus was een van de belangrijkste keuzes die ik in mijn leven gemaakt heb. Nu is er niets meer zoals daarvoor. Ik doe wat echt belangrijk voor mij is en wat echt bij me past. Ik ben nu echt mezelf. Ik kan weer voelen, sta verbinding met mijzelf en de ander en ben sensitief voor mijn eigen signalen en die van anderen. Ik ervoer mijn soulmate-ontmoetingen als een sneak-preview van ultieme verbinding met mezelf en met mijn soulmate. De onvoorwaardelijke liefde stimuleert mijn persoonlijke groei.

> Lees mijn ervaringsverhaal

Ik ben een professionele Senior Coach

Ik ben een internationaal gecertificeerd (ICF, EMCC) Senior Coach. Door mijn ervaring kan ik mij goed inleven en jou ondersteunen bij belangrijke thema’s in jouw leven. Mijn kracht is dat ik ervaren heb hoe het is om NIET mezelf te zijn en ervaren heb hoe het is om WEL mezelf te zijn. Ik kan je helpen bij ‘minder in je hoofd’ en ‘meer in je gevoel’ en meer jezelf te zijn en door helderheid te brengen. In mijn werk is het dan ook een rode draad om mensen een stap dichter bij zichzelf en hun gevoel brengen. Innerlijke wijsheid activeren met de wijsheid die in mij werd bevrijd. Ik gun mijn klanten de rijkdom die ik zelf ervaar. Word ook een ongelofelijk rijk mens!

Meer van mijn coaching…

Mijn droom: miljonair worden

Mijn droom is om 1 miljoen mensen te ondersteunen om hun bewustzijnsniveau te vergroten. Ze helpen om een rijker mens te zijn. Via mijn persoonlijke interactie, boeken en websites laat ik mensen meer zijn en doen wat werkelijk belangrijk voor ze is. Ik word erg blij als ik mensen een stap verder mag helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en in hun leven. Zelf voel ik mij al jaren een ongelofelijk rijk mens. Die rijkdom gun ik iedereen 🙂

Mijn visie is dat jij de baas bent over hoe je je voelt, niet omstandigheden of situaties. Jij bent de eigenaar van je emoties. Dus eigenlijk beslis je zelf hoe je je voelt. En als je wilt, kun je leren om je goed te voelen. Altijd en overal. Op steeds meer momenten in je leven. En omdat jij de baas bent; je creëert in plaats van reageert. Je kunt dus steeds meer leren hoe je co-creëert hoe jouw omstandigheden en situaties zullen zijn. Hoe je je voelt is misschien wel het belangrijkste ingrediënt hiervoor.

Mijn expertise

Ik ben expert in mensen inspireren tot innerlijke rijkdom. Door het brengen van helderheid en overzicht in hoe mensen (kunnen) omgaan met zichzelf. Via een toegankelijke, vereenvoudigde kijk. Wat dit oplevert voor hun is: emotionele vrijheid, authentieke kracht en innerlijke rust. Kortom: rijkdom 🙂

Mijn manier

Mijn manier van werken is mensen het potentieel van een groter bewustzijn te laten voelen. En dit gevoel kan een aanzet geven tot het verkennen en stimuleren van hun persoonlijke groei. Ik steun mensen om volledig eigenaarschap en leiderschap te nemen over hun leven en persoonlijke groei. Om hun leven volledig te leven en te genieten van het proces van persoonlijke groei, stap voor stap.