Soulmate coach Tiny Kanters


Ik begon deze website in 2005 omdat ik merkte dat er behoefte aan was.
Ik had zelf een soulmate-ervaring en overal ontmoette ik anderen die vergelijkbare soulmate-ervaringen hadden. Het uitwisselen van wat we hebben meegemaakt was zo’n opluchting en bracht veel meer begrip. Zowel voor mij als voor de anderen. De waarde van eindelijk spreken tot iemand die dit echt begrijpt! Het voelde zo goed om met iemand te praten die een soortgelijke ervaring heeft gehad. Eerst een herkenning; ja anderen hebben dit ook gehad. En ten tweede was het zo goed om uit te wisselen hoe we met allerlei dingen omgingen die tijdens en na de ervaring kwamen. Dit inspireerde mij om deze website te starten. Sindsdien hebben zoveel mensen zich hier aangesloten.

Ervaringsdeskundige in soulmate ervaringen

Ik heb honderden mensen over hun soulmate ervaring gesproken over hun ervaring. Ik ken de dilemma’s en belangrijke punten die zeer uitdagend of zwaar kunnen zijn. Vrijwel iedereen loopt in zijn of haar proces tegen een aantal vergelijkbare situaties aan. En ik weet als geen ander hoe allerlei verschillende mensen met hun situaties zijn omgegaan.Hierdoor kan ik je heldere inzichten geven wat maakt dat je proces met je soulmate soepeler verloopt. Ik heb vaak meegemaakt dat mensen veel langer in zo’n soulmate proces zitten dan nodig is. Door een andere kijk op de situatie en door meer in je kracht te gaan staan zul je zien dat je complexe situatie gemakkelijker wordt en leefbaarder. Vaak is het een zware tijd; om bij elkaar te komen, te zijn en blijven of om elkaar los te laten. Ik kan helpen om die lichter te maken, ongeacht de uitkomst van je proces. Ik heb het zelf ook allemaal meegemaakt. Als ik de kennis die ik nu in 20 jaar heb opgebouwd toen had gehad, dan was het voor mij toen veel gemakkelijker geweest.

Mijn soulmate coaching

Ik ben Tiny Kanters en ik ben senior coach. Door mijn intuïtieve en sensitieve talent kan ik mensen snel en intens laten voelen wat werkelijk belangrijk voor ze is. Ik ben internationaal gecertificeerd (ICF, EMCC) en opgeleid. Ik ben gespecialiseerd in soulmate ervaringen. Mensen vinden mij empathisch, superpraktisch, snel naar de kern en no-nonsense.
Mijn talent is dat mijn ware zelf direct voelt wat werkelijk belangrijk voor je is. Dat gebeurt vanzelf. Hierdoor kom ik snel tot de kern. Als je in mijn nabijheid bent dan gebeurt er ook iets bijzonders door mijn krachtige energieveld. Je gaat je spontaan openstellen om te voelen. Zelfs mensen die zich afgesloten hebben van hun gevoel. Hierdoor voel jij ook wat werkelijk belangrijk voor je is. Ook dat is een reden waarom je bij mij snel stappen kunt maken in je situatie en in je ontwikkeling.

Ik bied je vrijblijvend een gratis gesprek aan

Je krijgt antwoord op je vragen. Ik begrijp je situatie echt omdat ik het zelf meerdere keren ervaren heb. In het gesprek kijken we ook of ik je verder kan helpen.
Mail me: info@soulmatesxl.nl of bel of app me: 06 48419859. Of vul hier je naam, email en telefoonnummer in. Dan neem ik contact met je op.

Mijn soulmate-ervaring

In mijn leven heb ik enkele grote transformaties doorgemaakt. Tot mijn 40e levensjaar had ik me niet verdiept in mezelf. Tot ik mijn soulmate ontmoette en voor het eerst in mijn leven voelde wat onvoorwaardelijke liefde was. Dit maakte mijn wereld in een keer honderd keer groter. Voor het eerst in mijn leven ontdekte ik mijzelf. Mijn essentie. Het heeft me wakker geschud. Heel veel puzzelstukken vielen op hun plaats. Een gevoel van compleetheid. Ik heb ervoor gekozen deze kans te pakken en mijn leven compleet te veranderen. Het was nu of nooit. Deze keus was een van de belangrijkste keuzes die ik in mijn leven gemaakt heb. Nu is er niets meer zoals daarvoor. Ik doe wat echt belangrijk voor mij is en wat echt bij me past. Ik ben nu echt mezelf. Ik kan weer voelen, sta verbinding met mijzelf en de ander en ben sensitief voor mijn eigen signalen en die van anderen. Ik ervoer mijn soulmate-ontmoetingen als een sneak-preview van ultieme verbinding met mezelf en met mijn soulmate. De onvoorwaardelijke liefde stimuleert mijn persoonlijke groei.

> Lees hier mijn persoonlijke ervaringsverhaal

Mijn weg naar spiritualiteit

Ik heb mijn soulmate ontmoetingen altijd gezien als een sneak-preview van wie ik werkelijk ben. Volledig in verbinding met mijzelf en zonder muur. Mijn kijk op mijzelf, op anderen en op het leven werd hierdoor 180 graden anders. Deze Tiny wilde ik zijn, zonder daar een soulmate voor nodig te hebben. Ik besefte ook dat ik therapie nodig had om nog meer weerstand van mijn trauma los te laten. Ik wist door de sneak-preview exact welk resultaat ik wilde. De jaren daarna heb ik van alles uitgeprobeerd op ‘spiritueel’ gebied om dit te bereiken. Ik vond de meeste dingen, die ‘spiritueel’ genoemd werden, vaak vaag, ongefundeerd of met loze beloftes. Ik heb ook manieren gevonden die erg effectief bleken om volledig in verbinding met mijzelf te zijn.