Q1435 Ik wil beslist geen nieuwe man / relatie in mijn leven maar houd ik daar mijn tweelingziel nu mee op een afstand?

Tineke

Sinds 6 jaar weet ik dat ik een tweelingziel heb. We werkten eerst samen en ik merkte dat hij het moeilijk vond . Hij nam een andere baan , maar we deden heel veel samen . Tot hij onverwachts naar Brussel verhuisde . Hij vroeg me om hem te bezoeken en het verliefde gevoel was heel intens . Uit het niets kwam het bericht dat hij naar Bolivia ging verhuizen . Daar kon ik hem niet neer bezoeken , maar we hielden contact . Opeens begon hij me af te stoten en zei me dat hij verliefd was op een meisje. Zij was 40 jaar jonger dan ik . Dat had ik nog niet vermeld . Toen we elkaar ontmoetten was ik 53 en 3 jaar weduwe en hij was net 23 . Ik wil heel graag dat hij contact met me opneemt , want momenteel krijg ik de zogenaamde stilte behandeling. De liefde met het meisje is over . Mijn vraag is nu : ik wil beslist geen nieuwe man / relatie in mijn leven maar houd ik daar mijn tweelingziel nu mee op een afstand?