S418. een Goddelijk oneindig bizar gevoel

Morich

In 1996 ontmoette ik mijn tweelingziel hij verbleef in detentie. In 1997 raakte we contact kwijt, bleef altijd aan hem denken, elke jaar typte ik zijn naam op Facebook, 2021 zag ik m opeens bij iemand in vol lijst, we vonden elkaar terug, zo blij was hij met mij weer in zijn leven maar veel problemen privé van ons beiden gezinnen kinderen, konden we niet samen zijn, nog niet, plotseling overleed hij aan kanker waar hij te laat achter gekomen was, al meteen opgegeven vorig jaar overleed hij mijn verdriet is grenzeloos oneindig, hoe moet ik verder zonder hem maar waarom gaat het zo verschrikkelijk diep deze liefde deze alweer scheiding, ik voelde elke dag toen hij in leven was zijn emoties, overspoeld werd ik er door, hij woonde tussen London en Amsterdam, ik in Rotterdam, 2026 wilde we trouwen als onze kinderen 18 zouden worden maar helaas zoveel spijt heb ik nu had ik t toen maar gedaan waarom moest hij dood mijn enige ware liefde. Zoveel intense liefde emoties op afstand zo overspoelde het mij dat gevoel intense gevoel nooit ervaren Zoveel liefde op afstand door onze woonplaatsen nog steeds begrijp ik het niet maar weet wel dat het pure goddelijke liefde 100% echt was We waren 2× bij elkaar in 1996 we hebben nooit samen kunnen zijn laatste 2 jaar van reünie want hij ging dood maar contact was dag en nacht. Obstakels in onze relatie waren de afstand en ons prive-leven. Heel heel veel liefde zonder seksueel goddelijke liefde. Het meest bijzondere vond ik alles wat we voelden zeiden chatten naar elkaar toen we elkaar na 25 jaar terugvonden. Het zielsliefdegvoel is voor mij een Goddelijk oneindig bizar gevoel.