Q0918. Hoe hiermee omgaan?

Onbekend

Hoe ga je met die vreselijke pijn om wanneer je tz zich ineens helemaal terugtrekt, helemaal onbereikbaar is.. hoe ga je met de pijn en intens verdriet om wanneer je tz je zomaar verlaat, zonder dat je weet waarom? Hij zegt dat ik er niet tegen kan wanneer ik hem zie, ik vind het zelfs hemels als ik hem zie. Hij zegt niets te voelen maar mijn gevoel zegt wat anders. wie heeft raad ??

Antwoord 1
Stel vragen aan hem en zoek de antwoorden. Haal herinneringen, gevoelens en geluksmomenten op, dat zal hij vast weten. Als hij dat allemaal ontkent vraag dan wat het probleem is dat ie het ontkent en waar hij bang voor is. (Onbekend)

Antwoord 2
Het zijn dezelfde woorden die ik en mijn tz naar elkaar gebruikten. Ik heb hem toen gevraagd of hij me wil aankijken als hij die woorden uitspreekt. Dat kan hij niet. Ondertussen ben ik er achtergekomen, als hij zijn gevoelens voor mij herkent, dan zou er een 2e stap moeten volgen. Helaas kunnen ze het om een of andere reden niet aan. Ze kiezen voor de makkelijkste weg door te zeggen, ik voel niets voor je. (Het komt erop neer dat er bij hen een gevoel opkomt wat ze niet als liefde herkennen). Hoeven ze verder het gesprek niet aan. Ik zeg er wel bij dat ik niet kan spreken voor jullie. Ik kan je wel zeggen, werk aan jezelf, kom weer in je kracht terug. Ik weet dat het moeilijk voor je is, maar op den duur wordt het makkelijker te dragen. Sterkte! (Manon)

Antwoord 3
Ik vraag het mij ook steeds af, het gevoel tussen mij en mijn tweelingziel wordt met de dag mooier en sterker. Maar ik hoor maar niks van haar en dat vind ik jammer. (Onbekend)

Antwoord 4
Eens met Manon. En weet dat als je heel zuiver naar je gevoel kunt luisteren en dit je zegt dat hij wel wat voor je voelt, dit ook waar is. Maar alleen betrouwbaar als je echt objectief naar je intuitie kunt luisteren. Zo werkt het bij mij wel. Mijn Tz heeft al veel uitspraken gedaan waaruit blijkt dat hij me leuk vind en meer dan dat. Maar het met die woorden zeggen zal hij niet snel doen. Maakt niet uit, ik weet het toch wel. In ons geval is het ook not done om het uit te spreken dus houden we het beiden netjes. Maar de energie en telepatische gedachten tussen ons spreken boekdelen.