Q0919. Wie heeft raad?

Onbekend

Ik ben mijn hele leven op zoek geweest naar iets/iemand… ik wist het niet totdat ik mijn z.l tegen kwam HEMELS, GEWELDIG , SAMEN EEN, HEEL, GEVOEL WAT ALLE GEVOELENS OVERSTIJGT, GEWELDIG ZO BLIJ EN GELUKKIG ENZ ENZ, Ik kwam erachter al heel snel dat dit het was wat ik altijd had gezocht, nu was ik compleet wat een heerlijk fantastisch hemels gevoel onbeschrijfelijk. Nu heeft hij mij verlaten, wat een intens verdriet en pijn, vreselijk, soms denk ik dat het niet overleef. Hij voelt niets voor mij (zegt hij). Wie heeft raad, hoe kom ik door dit vreselijke verdriet en gemis a.u.b. help me het is bijna ondraaglijk. wie herkent dit??

Antwoord 1
Ik geloof als je hier de verhalen leest, er genoeg voorbeelden zijn. Ongeveer 5 jaar geleden maakte ik hetzelfde mee. Ook ik kreeg te horen dat hij niets meer om me gaf maar in mijn hart voelde ik het anders. Ze herkennen de gevoelens niet zoals wij. Het lijkt alsof het bij hen omslaat in angst zodoende hun ware gevoelens op de achtergrond komt te staan. Alsof ze zichzelf willen beschermen tegen ongekende gevoelens. De makkelijkste weg is om te zeggen, ik voel niets voor je. Hoeven ze verder ook geen uitleg te geven. Het contact tussen hem en mij? Nu 5 jaar verder, heb ik geleerd om volledig bij mezelf te blijven zonder dat ik me door mijn tz uit balans laat brengen. Het betekent wel voor ik zover was, heb ik keihard aan mezelf moeten werken. Ik kan nu met hem in 1 ruimte staan zonder dat ik mezelf weer in hem verlies. Ik voel met je mee. Ik kan je alleen adviseren, werk aan je zelfstandigheid, wordt sterker en bewuster van jezelf, wie je eigenlijk bent. Ik weet dat het een moeilijke opgave is, maar uiteindelijk zul je merken dat je gaandeweg een gelukkiger en een ander mens bent geworden. Het is een schrale troost, ik weet het maar veel keus heb je niet. Sterkte! (Manon)

Antwoord 2
Ja toch maar weer loslaten. Nooit meteen een man gaan claimen ook al voel jij dat niet zo, hij voelt dat wel zo. Gewoon heel lang loslaten, geen contact meer opnemen, nooit meer achterna lopen, zoals dat paard in de I Ching-uitleg. Als hij bij je hoort dan komt hij vanzelf weer bij je terug. En in tussentijd krijg je tekens of hij wel of niet bij je hoort….Over een aantal jaar komt hij dan vanzelf terug, in ieder geval pas als jij weer over je verdriet heen bent, ik denk niet eerder. Als de ene ziel verdriet heeft dan vertraagt dat het proces voor de ander. (Wieweet)

Antwoord 3
Ook ik ben mijn hele leven opzoek geweest maar ik wist toen nog niet wat. Die tijd was ik alleen maar bezig met mij zelf. Ook op het werk zeiden ze tegen mij je moet niet zoveel met je zelf bezig zijn. Maar ik zocht wat, maar wat wist ik toen niet. Daar kwam ik pas achter toen ik in bed lag en er een gouden goddelijke bol op mij af kwam. Dat is z`n 8 jaar terug of langer. In die week was ik opeens paranormaal en kwam ik in contact met mijn zielsliefde. Haar heb ik toendertijd erg veel persoonlijke astrale readings gegeven op het hemelse af. Zij is altijd mijn grootste liefde geweest hoewel dat niet altijd gewaardeerd werd omdat het soms best eng was dat ze zo direct geconfronteerd werd met mij als helper. Zij zit diep in mijn hart en in zijn ziel en ik hou onvoorwaardelijk van haar. (Onbekend)

Antwoord 4
Ja antwoord 3, ik ken het precies. Ik heb al 17 jaar diepe gevoelens voor mijn tz maar pas twee jaar geleden kwam ik erachter dat hij mijn tz is, ook door zeer wonderlijke gebeurtenissen waarvan mensen die het niet hebben meegemaakt zullen zeggen dat dat niet bestaat. Ik kreeg nl een visioen/beeld geprojecteerd op de muur van mijn gids en ben toen ineens heel veel gaan lezen en zo kwam ik terecht bij het onderwerp Tweelingzielen. Ik herkende alles, en wist meteen ook dat het nog een zeer lang weg was die we te gaan hebben. Maar het is een weg vol prachtige gevoelens die soms ook heel moeilijk/verdrietig en altijd super intens zijn. Ik zou het nooit hebben willen missen omdat het mij compleet veranderd heeft en ik nu weet wat onvoorwaardelijke liefde is. Geen moment is mijn tz uit mijn gedachten, hij is altijd bij me. En vaak voel ik hem ook duidelijk. Heb het idee dat ik steeds gevoeliger word voor paranormale zaken. (Onbekend)