Q0769. Terugkerende tekens en signalen

Onbekend

Hier eerder vragen gesteld zie 619 en 628 antwoord 2. Zo’n half jaar geleden werd ik overspoeld met signalen en tekens. Met name de bekende dubbele cijfers.Overal waar ik keek zag ik ze. De meest terugkerende waren 2 tijdstippen waarop een foto van haar geupload is op haar profielpagina. Deze foto is van grote waarde voor mij. Dat tijdstip zie ik letterlijk bijna elke dag. En elke keer sta ik met stomme verbazing te kijken hoe het mogelijk is dat ik zo druk bezig ben met iets en precies op dat moment dat getal weer zie met name op de digitale klok van me telefoon en die van de auto. Wat mij dwarszit is dat ik tot op de dag van vandaag niet weet wat dit allemaal betekent. Het is zo’n half jaar geleden begonnen. Het heeft 2 maanden lang aangehouden en het heeft me toen met rust gelaten. Nu is het weer zo’n maand bezig. Maar ik laat weer van me horen op deze mooie website, omdat het in extreme vorm aanwezig is nu dat ik me er echt aan erger. De dubbele cijfers en tijdstippen die voor mij iets afleiden zijn er zo vaak op een dag dat je het echt zat wordt. Wat zou bijvoorbeeld het tijdstip betekenen van een foto die iemand op ze profielpagina heeft gezet en dat andere helft dit continu te zien krijgt? Ik dacht dat dit dat allemaal betekende dat ik haar weer zou zien. Ik was laatst met een vriend onderweg en ik reed in eerste instantie rustig door de stad. Ik weet niet wat me overkwam maar plotseling begon ik auto’s in te halen en ben ik als een gek door rood gereden. Ik kon toen in de verte niet zien wie er bij de volgende stoplicht stond. Ik kwam steeds dichterbij en ik kreeg een vreemd gevoel.De auto waarin ze rijdt, daarvan zie je er zoveel rijden dat je pas echt weet dat zij het is als je haar ziet zitten of haar kenteken weet. Ik zei tegen die vriend van me dat is haar in de verte. Ik reed er met hoge snelheid op af alsof ik door een magneet werd aangetrokken. We moesten de afslag hebben maar ik kon net op tijd op gelijke hoogte met haar komen en haar goed aankijken. Me hart ging helemaal tekeer en ik was van eigenlijk van slag. Helaas kon ze me niet zien, omdat ze druk bezig was met het verkeer voor haar. De dagen ervoor hoopte ik heel erg dat ik haar even kon zien, want het was alweer een tijd geleden. Ik ging als een gek door de stad heen en trof haar in de verte aan. Is dit toeval mensen? Kan iemand mij helpen met wat ik moet doen om een verklaring te krijgen voor de dingen waarmee ik elke dag wordt geconfronteerd?

Antwoord 1
Het leukste vind ik altijd elkaar tegenkomen zonder dat je dat verwacht. Liep een keer door het bos, en ineens was twin daar ook, totaal verbijsterd was ik en dat heeft hij wel gehoord hahaha. Hij zwaaide en ging gewoon door terwijl het een werkelijk absurde situatie was. De volgende dag kwam ik hem tegen en deed hij of er niets gebeurd was, daar snapte ik helemaaaaaal niets van, zo’n absurde situatie en dan doen alsof je neus bloedt ….. ja, nu snap ik het wel gelukkig maar vond het toen zo stom van hem! En zo zijn we elkaar wel vaker geheel onverwachts tegengekomen, ben er inmiddels aan gewend en kan er wel om lachen. Geniet gewoon van dit soort kadootjes ipv je er aan te storen. (Onbekend)