Q0657. Taal van symbolen en tekens die op je pad komen?

Onbekend

Al een hele tijd zie ik overal waar ik kom signalen en tekens die naar mijn tz verwijzen (zoals zijn naam, onze initialen, en vele andere dingen die op ons betrekking hebben). Is het zo dat je eigen binnenwereld in de buitenwereld wordt weerspiegeld? Of denkt mijn twin op zo’n moment aan mij? Hoe moet ik dat zien en hoe werkt het?

Antwoord 1
Waar je zelf mee worstelt, mee bezig bent in gedachten, waar je niet uitkomt daar geeft het universum je antwoorden. stel een vraag ‘s morgens/’s nachts, heel bewust, in contact met je gids, je engel, en je krijgt een antwoord, in de vorm van een teken, een symbool of een antwoord van een ander mens/dier. bij mij had het altijd eigenlijk te maken met mijn eigen vragen. Wat mijn twin stuurt is energie, over en weer, dat is wat anders voel ik. als je denkt tekens te zien van je twin moet je misschien eens naar binnen kijken wat de vraag is en waarom je die vraag hebt gesteld? tekens voor jou en misschien wel over jullie gezamenlijk doel, wat dat dan ook zal zijn..ik krijg tekens die mij de weg wijzen, maar ook die mij hoop geven.(M.)

Antwoord 2
Morfische velden volgens mij. Zie mijn antwoord bij vraag 628 (antwoord 6).(Wieweet)

Antwoord 3
Sinds ongeveer twee maanden regent het bij mij tekens en symbolen die vooral betrekking (associatie) hebben vooral op mijn twin. Soms word ik er dol van en dat is begonnen volgens mij toen ik dacht van ik leid mijn eigen leven, ik denk zo min mogelijk aan haar en vooral ik heb haar helemaal niet nodig en vooral bij die laatste gedachte een explosie van symbolen en tekens die ik tegenkom. Ik ben er een week heel erg ziek van geweest en ik heb zo’n vermoeden dat mijn twin, die geen contact met mij wil, nu ook het een en ander merkt van wat is er nou aan de hand. Ik voel steeds sterker dat ze contact met mij wilt en op haar site geeft ze signalen dat ze met mij wilt spreken. Misschien omdat ze contact met mij zoekt, dat daardoor steeds meer tekens en symbolen te zien zijn die betrekkigen hebben op haar leeftijd toen ik haar voor het eerst ontmoette, en wat ik net opgeschreven heb, heb ik geschreven vanuit mijn intuïtie. Het probleem is dat ik ruim anderhalf jaar gewors! teld heb om haar te zien, terwijl ze geen contact met mij wilde. Ziek en misselijk ben ik naar haar toegegaan, ineens werd ik heel rustig en heel erg blij dat ik haar gezien heb. Nu nog steeds vind ik het heel erg ongepast wat ik gedaan heb en jammer genoeg kon ik mij niet bedwingen om haar toch te zien. Nu zit ik daar nog steeds heel erg mee en ik worstel nog dageljks van wat moet ik er tegen doen om toch niet haar toe te gaan en tot op heden heb ik nog steeds niet doorgekregen wat ik moet doen haar niet meer te zien of te spreken. Het lukt gewoon niet, want ik ben na dertig jaar nog steeds stapelgek op haar en ik voel heel goed dat mijn liefde voor haar onvoorwaardelijk is. Ik voel heel goed dat echte liefde het meest gecompliceerd is wat een mens in zijn leven kan tegenkomen en dat de verantwoording die je hebt voor jezelf en de ander soms niet te dragen is.(Onbekend)

Antwoord 4
Waarom wil je haar niet meer zien, wat is daar ongepast aan? is dat niet allemaal ego die je bij je lief weghoudt?(Onbekend)

Antwoord 5
Elke dag worden wij door onze ziel. geprikkelt om aan het transformatieproces te werken. Wij krijgen o.a. tekens zodat wij onze zielliefde niet vergeten en gaan werken aan het transformatieproces. Het kunnen tekens zijn om jezelf op je pad te helpen of je merkt hoe ver de ander is. Zelfs ego gebruikt tekens om het gemis erger te laten worden. Alle tz-relaties zijn anders, je krijgt vanzelf inzichten hoe je deze tekens kunt interpreteren. Aan antwoord drie: Zo te lezen is er tussen jullie nog iets niet opgelost. Juist wanneer je je eigen leven dacht te leiden, word je juist meer geprikkeld als anders, dat je je tweelingziel niet mag vergeten. Jullie zielen willen dolgraag contact met elkaar, zielen willen ook terug bij elkaar komen. Je zegt zelf dat ze je rust bezorgd. Je geeft aan dat je juist geen rust hebt doordat zij niet met jou wilt praten en jij haar liever niet ziet. Ik zou eerst al eens samen proberen te praten zodat het voor jullie beiden al een rust geeft wat er in het verleden is gebeurd. Vandaar uit kunnen jullie nog zien hoe het loopt. Als jullie het verleden niet afsluiten, zal dit blijvend averechts werken. Volg je gevoel, volg je hart en laat je ego los. Liefs(Alicia)

Antwoord 6
Bedankt, Alicia, inderdaad kan het best zijn dat ik met haar moet praten wat er vroeger is gebeurd tussen ons en ik weet alleen op aards vlak wat er tussen ons is gebeurd en ze was ineens weg uit de stad zonder afscheid en een paar maanden later heeft ze mij uitgenodigd op haar bruiloft en ik ben daar niet naar toegegaan. Achteraf gebleken was dat wel verstandig, want ik ben een paar maanden geleden achtergekomen dat ze met me wilde trouwen. Ik wilde alleen maar vriendschap, gewoon boezemvrienden. Misschien wilt ze met mij daarover hebben. Ik weet het niet. Ik was toen niet bang haar kwijt te raken, want ik wist zeker dat ik haar weer terug zou zien en dat is inderdaad na 29 jaar gebeurd.(Onbekend)