Q0641. Zielsliefde en zwangerschap?

Onbekend

Wie heeft er ooit gehoord over zielsliefdes die zwanger zijn geweest? met goede /slechte afloop? wie heeft er ooit over gedroomd.

Antwoord 1
Mijn eigen ervaring over kind van tweelingziel:zie vraag 009. Zie ook vraag 337.(Onbekend)

Antwoord 2
Dank je voor de antwoorden; ik snap niet dat t zo vaak misgaat tussen zielliefdes; is toch de ultieme manier om die liefde door te geven.(Onbekend)

Antwoord 3
Als het in het vorige leven niet misgegaan was tussen tweelingziel en ik,dan waren we nu niet zulke sterke personen geweest.Dat het zo vaak misgaat heeft een doel,namelijk groei en sterk worden op de lange termijn,dus over levens heen.(Onbekend)

Antwoord 4
Dank je wel, hier kan ik zeker wat mee, ook je verhaal gevonden, eindelijk, wowh valt heel veel op z’n plek nu, liefs.(Onbekend)

Antwoord 5
Gelukkig speelt dat voor mij nu niet meer zo’n grote rol.(Onbekend)

Antwoord 6
Miskraam gehad van mijn TZ, nu vind het afstoten plaats. Bij samenkomst zou ik in ieder geval graag een kind willen.(Onbekend)

Antwoord 7
Nou, om heel eerlijk te zijn vind ik 4 kinderen wel genoeg samen, moet er niet aan denken om weer in de luiers te zitten en twin ook niet, heeft ie me zelf verteld. Dan reïncarneert dat zieltje maar in een kleinkind ofzo, het gaat toch om de ziel en niet om het lichaam…(Onbekend)