Q0337. Wie is er ook zwanger geraakt van een zielsliefde?

Onbekend

Wie is er net als ik ook zwanger geraakt van zijn zielsliefde.Ben al op leeftijd maar werd toch zwanger van hem, maar het liep niet goed en ben het vruchtje kwijt geraakt, een miskraam. Praat er weinig over(zijn maar een paar mensen die hier iets van weten)maar zou willen dat ik het niet kwijt was geraakt omdat ik dan een kindje van hem gehad zou hebben.

Antwoord
Mag ik je mailadres, bij mij ging het anders en toch overeenkomstige lijnen, zwangerschapsenergie. Is een miskraam wel een miskraam, vormloos is het hoogste.(Onbekend)

Antwoord
In het boek ‘De Kabbalist’ van Geert Kimpen gebeurt iets identieks als wat jij beschrijft.(Onbekend)

Antwoord
Ja ik, against all odds. En ik kan je zeggen dat dit gelijk het aller heftigste was van onze toch al zo heftige en verwarrende relatie. Bij mij is het ook niet goed gegaan. Het meest bizarre is dat mijn lichaam zelfs dit vruchtje niet wilde loslaten, net als dat ik hem nooit heb kunnen loslaten. Mijn tweelingziel had namelijk bindingsangst en je kan je voorstellen dat de verbinding op zielsniveau dan eng is, maar het krijgen van een kindje nog vele malen enger. Wij hebben na deze hele gebeurtenis geen contact meer. Je kan wel zeggen dat deze zwangerschap en miskraam nodig is geweest om ons weer los te koppelen. Althans voor nu, want ik begrijp dat tweelingzielen voor altijd verbonden zijn. Bij ons dus nu op afstand en dat voel ik ook wel zo. Sterkte! (Onbekend)

Antwoord
Ik heb onlangs bewust mijn zielsliefdegevoel even uitgeschakeld omdat ik dacht hiermee hoef ik mijn twin en een andere persoon niet te confronteren. was een slecht idee. functioneren zonder ziel, bewust, dat kan en wil ik niet meer. het gebeurt wel dat ik uit het ziellgev. roetsj maar niet bewust. bewust voel ik me er echt slecht onder/door. ik voel mijn twin altijd , zo’n beetje , soms zie ik hem (lachen om mijn grapjes), hoor ik hem , soms droom ik met/ over hem , vaak zijn we 1. als ik hem niet voel denk ik altijd, ik moet aan mezelf werken, angsten, ego, etc. en dan is ie er weer. ik voel wanneer hij zich afsluit…niet doen; jouw twin ziet nooit alles. het is erger als je elkaar ‘buitensluit’ ; zelfs wanneer je intiem met een ander bent, hoe moeilijk dat soms is. dat andere heeft toch nooit zo’n energisch mooi warm liefdesgevoel. ik voel dat dat ziellgevoel er altijd moet zijn , dat is het leven. (Onbekend)

Antwoord
Ja, zwanger geraakt en kindje gekregen…Het allerheftigste wat ik ooit heb meegemaakt…Mijn zielsgeliefde en ik waren nl niet vrij en beiden in een andere relatie…We hebben geen contact meer, omdat onze partners er niet mee kunnen omgaan…Het allermooiste, de vleesgeworden liefde is me overkomen, samen met het diepste verdriet dat ik ooit heb gevoeld. (Onbekend)