Q0559. Radiostilte?

Onbekend

Zijn er meer die een beetje bang worden van radiostilte? Ik heb zelf nl. ook het idee dat mijn twin ver van mij verwijderd is en dat maakt me bang. Hoewel ik dat niet zou moeten zijn maakt het me toch bang dat het hem lukt om mij te vergeten, weg te stoppen. In het begin had ik veel vaker het idee dat ik wist wat hij voelde. Dat hij nog wel contact met mij wilde, dat hij mij wel mistte, maar tegenwoordig voel en weet ik helemaal niets meer en dat stemt me verdrietig, verlies mijn vertrouwen en dat zorgt weer voor verdriet. Is dit een oog in de storm om even weer bij te tanken? Moet je dit maar gewoon even over je heen laten komen? Of is dit een teken dat je zelf weer wat actiever moet zijn in het vragen stellen en antwoorden ontvangen en in telepathisch contact maken? Ik heb nu zin om te doen alsof er niets gebeurd is. Als hij niet met mij bezig is, dan ik ook maar niet met hem…. een beetje op zo’n manier. Niet leuk in ieder geval.

Antwoord 1
Oh hoe herkenbaar. Ik zit in precies zo’n radiostilte met mijn twin en dat is zeker niet leuk. Ik word er soms ook een beetje narrig van en denk dan “als jij niet aan mij denkt, dan ik ook niet meer aan jou”. Hij heeft zelfs niet gebeld op mijn verjaardag laatst. Ik weet dat het een man is en mannen zijn meestal niet zo attent. Maar toch raakt dat me dan wel, terwijl ik dat niet wil. Zelf weet ik uit ervaring dat dit inderdaad een oog in de storm is. Een periode van relatieve rust. Die heb je ook nodig want anders houd je het niet vol. Ik niet tenminste. Het hele twin gegeven geeft mij enorme energie boosts maar trekt ook enorm vele energie bij me vandaan. Ik slaap bij tijden haast niet terwijl ik nu een inhaalslag maak wat nachtrust betreft. Er is even helemaal niets, ook geen telepathisch contact, en dat is best moeilijk. Maar ik weet dat ook aan deze periode weer een eind komt en alles er weer volop zal zijn. Ben je erg nieuw op het gebied van de zielsliefde?(Onbekend)

Antwoord 2
Vreselijk die stilte, ik weet het! Maar nu is je angst bezig dat hij je vergeten is etc. Je ego wilt je op het verkeerde pad zetten. Geloof in het karmische, je twin kan je niet vergeten. Als onze twins er aan toe zijn, dan zoeken ze vanzelf weer contact. Mijn twin komt ook soms weer eens om het hoekje kijken. Als mijn twin weer afstand neemt, dan weet ik dat hij hier nog niet klaar voor is. Zorg dat je uit je angst geen rare dingen gaat doen. Stuur die angst weg en denk eraan dat je twin de ruimte wilt geven om aan zijn/haar transformatieproces te werken. Gr.(Alicia S.)

Antwoord 3
Volgens mij zit de radiostilte ook voor een groot deel in jezelf, heb een poosje gedacht dat ik niets voelde, dan probeer ik contact te maken en soms lukt dat niet, maar nu ik weer een stukje verdriet heb losgelaten voel ik mijn twin weer helemaal om me heen..het kriebelt en tintelt en dat is iets van de laatste maanden wat iedere keer weer terug komt..en ook als ik me verdrietig voel komt hij troostend langs op de een of andere manier,vraag dan wel eens ; ben jij er? en dan wordt het nog heftiger.ook al zie ik mijn twin niet en hoor ik niets op aards vlak van hem,voel hem wel steeds duidelijker..en ik merk ook dat als ik wat meer loslaat, mijn eigen pad volg dat het universum mij weer gaat helpen..in tekens over twin, maar ook in mijn werk..prachtig om weer mee te maken. maar die radiostilte ja dat vind ik ook verschrikkelijk..denk dan maar; twin is bezig met belangrijke stukjes in zijn leven waar ik geen invloed op heb.probeer hem wel mijn liefde te sturen maar of! het altijd aankomt? hoop het zo, maar vergeten dat gaat echt niet meer lukken hoor, hou je daar maar aan vast, hij komt vanzelf wel weer..pas maar op dat je dan niet je volumeknop te hard hebt afgesteld en zorg dat je op het goede kanaal bent afgestemd, das wel zo gemakkelijk anders ontvang je niets..haha(Onbekend)

Antwoord 4
Ik heb dit ook ervaren meerdere malen. Eerst raakte ik in paniek, was bang dat hij mij was vergeten, iedere keer kreeg ik in gedachten door dat dit niet zo was. Op dit moment ervaar ik weer dat hij niet aan mij denkt, maar raak niet in paniek.Ik weet dat hij een heel druk leven heeft met zware verantwoordelijkheden. Ik denk dat hij het gewoonweg te druk heeft en ik voor hem op de achtergrond verdwijn. Ik weet dat mocht ik hem weer eens tegenkomen, dat alle gevoelens bij beiden net zo heftig weer naar boven zullen komen. Ik denk zelf dat dit gevoel ook te maken heeft met spirituele ontwikkeling. Ik merk bij mezelf dat mijn zielsliefdegevoel ‘verbreed’wordt. Het zielsliefdegevoel beleef ik bij meerdere mensen, op een andere manier, universeel. Zijn plaats kan niet vervangen, dat is zeker, hij heeft er voor gezorgd dat dit gevoel bij mij is áangestoken’. Ik hoop dat dit een beetje geruststellend is voor je.(F.)

Reactie
Dank jullie wel voor jullie antwoorden. Ik was verheugd toen ik ze net las. Het is me een hart onder de riem. Ik ben de vraagsteller en ik ben inderdaad nieuw. Ik heb mijn twin in augustus 2010 mogen ontmoeten. Er zijn zoveel dingen die ik leer in korte tijd, zie ook mijn verhaal bij vraag 551, maar ook daar zit momenteel een radiostilte in en dat maakt me onzeker over mijn eigen kunnen en überhaupt over dit fenomeen. Het is nu zo stil, geen diepe liefde, geen verdriet, dat ik me afvraag of ik het me toch niet allemaal verbeeld heb. Ik ga twijfelen aan hetgeen ik eerder heb meegemaakt en ervaren. Het is natuurlijk prettig dat je zo even kunt ontspannen, (handig met de kerstdagen voor de deur) maar toch vind ik het niet goed voelen, het voelt ook wat leeg en wat verdrietig. Ik wil verder. Soms denk ik dat ik haast heb, heel dom. Daarom mijn vraag; is dit een oog in de storm of is dit de toekomstige tendens. Want dan zal ik alle zeilen moeten bijzetten om verder te ko! men op het spirituele pad, terwijl het me in de afgelopen weken is komen aanvliegen.(L.)

Antwoord 5
Ik herken het wel, heb het ook heel vaak gehad. En dan ga je ook weer zo twijfelen aan alles. Maar merkte ook altijd als ik me overgaf aan de situatie en het los kon laten dat het dan vanzelf terugkwam, loslaten is het toverwoord. Voor mij was het (weet ik nu) altijd een heel duidelijke les in “onzekerheid”, maar hoe vaker dat gebeurt hoe sterker je er uit komt. En uiteindelijk zal je in staat zijn om het helemaal los te laten, te kunnen accepteren dat het is zoals het is, en vertrouwen hebben dat alles een reden heeft. Als je er middenin zit is het niet leuk (zacht uitgedrukt), niet altijd te begrijpen ook, maar achteraf gezien blijkt dan dat het zinvol is geweest, niets gebeurt voor niets. Liefs en sterkte(Forever)

Antwoord 6
beste F. jij hebt het zielsliefde gevoel nu verbreed, dat ken ik, dat ik veel meer liefde voel voor meerdere mensen, maar ik wil alleen nog maar met mijn twin een relatie, die ene speciale die het aangestoken heeft, hoe is dat dan bij jou?(Onbekend)

Antwoord 7
Ja dat vond ik de eerste keer ook wel een beetje eng. En dacht “Nou jongens,dit was het dan”.Gek dat ik dat na zoveel levens met twin dan nog denk.Maar daarna keert’ie even vrolijk weer terug,als een vogeltje dat even op reis is geweest.We nemen het contact met twin vaak voor lief en door die stiltes besef je weer hoe belangrijk dat energetische contact is.Wees blij met je twin, onvoorwaardelijk,ook in die stiltes. Jouw welzijn en het welzijn van je twin zijn niet te scheiden,nooit.(Onbekend)

Antwoord 8
Reactie op antwoord 6. Je stelt mij de vraag of ik niet liever een relatie zou willen met mijn zielsliefde, natuurlijk zou dat het toppunt zijn van ultiem geluk, maar ik hou ook zielsveel van mijn kinderen en zelfs van mijn aardse man. Als ik hen pijn zou doen, doe ik ook mijzelf pijn, omdat ik zielsveel van hen houd, en trouwens dit geldt ook voor mijn zielsliefde en zijn gezin denk ik. Een vader scheiden van zijn kinderen (een weekendvader maken), omdat ik zonodig zielsgelukkig moet zijn, dat is het toppunt van egoïsme. Het spijt me voor de rest hier die daar wel voor hebben gekozen, maar liefde is ook ‘laten leven’.Voor mij zou het voldoende zijn om te weten dat er ergens op deze aardbol iemand rondloopt die net zoveel van mij houdt als ik van hem en af en toe zijn stem horen en gezicht zien, meer wil ik niet, hoef ik niet, want daar waar je de grens overschrijdt, begint de pijn van anderen. Dit recht heb je eenvoudigweg niet 🙂 liefs (F.)

Antwoord 9
Beste F, ik ben het in grote lijnen met je eens en ik zit in hetzelfde schuitje. Toch zou ik ook heel graag met mijn twin verder willen maar ik heb er alle vertrouwen in dat als wij voorbestemd zijn voor elkaar dat dit toch wel gebeurt. Iedere situatie is anders, als je heel dicht bij je gevoel blijft dan weet je wat jouw pad is. Ik heb ooit eens gelezen dat tweelingzielen nooit hun relatie zullen beëindigen enkel en alleen om bij hun twin te zijn, als de huidige relatie wel wordt beëindigd dan liep die waarschijnlijk toch al stuk of was toch al niet goed meer. Als het de bedoeling is, dan kom je toch wel bij elkaar, en dat voel ik bij ons heel sterk.(Forever)

Antwoord 10
Een vader scheiden van zijn kinderen is egoisme maar wat als die vader niet anders meer kan en er zelf aan onderdoorgaat?We hebben het over zielsliefde,opgebouwd over vele levens,daar is met menselijke aardse maatstaven nauwelijks te meten.Het is wel begrijpelijk dit standpunt maar iets te kort door de bocht,naar mijn mening.Iemand van zijn vrijheid scheiden,is net zo erg.Ik ben mijn hele leven vrijgezel en door mijn twin ben ik voor de rest van mijn leven mijn vrijheid kwijt want zit aan hem vast.(Onbekend)

Antwoord 11
en als je uitgegroeid bent bij elkaar? weet je wat pijn doet als je niet naar je eigen ziel luistert, dat doet zeer. en weet je wat nog meer zeer doet als je een partner hebt die wel van jou houdt maar veel meer van een ander houdt..ik zou daar niet meer mee door kunnen leven. zelf niet maar als partner ook niet. maar goed zo doet iedereen het op zijn manier en is het voor iedereen ook weer anders, zijn blauwdruk. en of je het goed doet weet je nooit of eigenlijk is het altijd goed als je maar vanuit je eigen ziel en vanuit je hart handelt, dat is geen egoïsme, dat is Liefde! ik merk het want ik ben geholpen door het universum! en nog steeds..liefs.(Onbekend)

Antwoord 12
Oh Forever, wat jij zegt in antwoord 8 is gewoon mijn verhaal!! Helemaal hetzelfde. Ik denk er ook zo over, ben getrouwd met kinderen en heb echt een geweldige man op wie ik ook nog steeds stapelgek ben. Ik houd echt van twee mannen en dat is jarenlang een innerlijke strijd geweest van me diepschuldig voelen en er geen raad mee weten. De kentering kwam begin dit jaar, alles viel gevoelsmatig op zijn plek en ik ben enorm gegroeid. Ik mocht er opeens zijn van mezelf, zijn zonder voorwaarden, goed zoals ik ben. Het was een ware bevrijding. Ik vind het ook het toppunt van egoimse om te scheiden en te gaan voor mijn twin. Het zou al genoeg zijn voor mij te weten dat hij evenveel voor mij voelt en ook zijn eigen leven leidt. Gewoon te weten en van hem te horen dat hij ook die onvoorwaardelijke liefde voor mij voelt. Verder hoef ik er niets mee. IK sublimeer die liefde ook naar de mensen om mij heen, ben veel socialer en liever geworden sinds ik de zielsliefde ken. Nog een vraag voor jou; verlang je er nooit naar om je twin lichamelijk dichtbij je te hebben. In alle eerlijkheid heb ik dat soms wel. Als ik naar hem kijk kan me dat echt overvallen.(Onbekend)

Antwoord 13
Voor antwoord 10; als je er aan onderdoor gaat dan zit er iets goed fout en is het belangrijk om je eigen hart te gaan volgen. En wat die beslissing dan ook is, dat heeft niets met egoïsme te maken, maar met liefde voor jezelf, en dat is nou net waarvoor een zielsliefde in je leven komt, om je ogen te openen en je weer terug te brengen bij jezelf. Voor antwoord 12; F is niet dezelfde persoon forever, al lijken onze verhalen wel veel op elkaar kijk kan me dat echt overvallen.(Forever)

Antwoord 14
antwoord 10 bedankt, ik had het niet duidelijker kunnen zeggen, je zoekt het niet op, het overkomt je en je hebt er mee te dealen..je gaat eraan onderdoor als je niet meer luistert naar wat je hart , je ziel je influistert.(Onbekend)

Antwoord 15
Nog even een aanvulling voor antwoord 10; Welke beslissing je ook neemt, als die vanuit je hart is genomen dan is het altijd goed en zal dat je uiteindelijk terugbrengen naar je pad. Vergeet ook niet dat jouw twin en jij eerst allebei hun pad moeten afmaken voor dat een aards samenzijn mogelijk/haalbaar is. Wens je heel veel sterkte, liefs (Forever)

Antwoord 16
Reactie op antwoord 11; dit stukje “en weet je wat nog meer zeer doet als je een partner hebt die wel van jou houdt maar veel meer van een ander houdt..ik zou daar niet meer mee door kunnen leven. zelf niet maar als partner ook niet.” …. is een aardse gedachte, ik snap het wel hoor want ik dacht voorheen ook zo…. maar is gebaseerd op EGO, daarboven hebben ze geen rangen en standen in liefde, liefde is liefde. (Onbekend)

Antwoord 17
Reactie op antwoord 10: Beste onbekende (jammer dat niemand iets invult voor naam of letter, zou het echt makkelijker maken), ten eerste is iedereen verantwoordelijk voor zijn/haar eigen keuzes. Als jou twin kiest voor zijn gezin en hieraan onderdoor gaat is dit zijn eigen keuze, hier kan jij niets aan veranderen. Waarschijnlijk is hij nog niet zover in zijn proces of is er toch iets wat hem bindt aan zijn gezin, waar hij niet van loskomt of wil komen. Dat gevecht moet hij zelf aangaan. Ten tweede is het niet zijn schuld dat jij nu alleen bent en geen relatie aangaat met een ander. Misschien erg kort door de bocht, sorry maar kom uit je ‘slachtofferrol’en dat zeg ik je met liefde. Je voelt je sterk verbonden met hem, dat hebben wij allemaal, maar stel je open voor anderen, er zijn meerdere mensen die soulmates van je zijn, je maakt het jezelf moeilijk.Verder heb ik alle respect voor je mening.groet(F.)

Antwoord 18
Reactie op antwoord 11: Weet je dat bevallen ook pijn doet 😉 en het leidt tot iets heel moois. Vergeet niet dat na de pijn ook iets moois ontstaat. Misschien moet je ziel door de pijn om iets mooiers te ontvangen.Je vertelt dat je wordt geholpen door het universum, heel erg mooi natuurlijk.Dat wil niet zeggen dat jou keuze de juiste is en wie zegt dat alle anderen niet worden geholpen wanneer ze bewust kiezen voor geen relatie met hun twin? Misschien hebben die het makkelijker, wie weet? Met alle liefde.(F.)

Antwoord 19
Reactie op antwoord 12:eindelijk een positief antwoord ! Je hebt gereageerd, maar je bedoelde niet “Forever” maar mij “F”dus, omdat je hebt gereageerd op antwoord 8. Je vraagt of ik niet verlang naar mijn twin, nou ik zie hem bijna nooit, dat helpt. Mocht ik hem elke dag zien, dan wordt het natuurlijk wel moeilijker.Alhoewel ik moet zeggen dat de aantrekkingskracht die wij hebben gek genoeg niet veel lijkt op aardse aantrekkingskracht. Ik weet niet hoe ik dit moet beschrijven, maar het is net of je geen behoefte hebt aan lichamelijk contact, er gebeurt zoveel alleen al als je elkaar aankijkt. Waarschijnlijk komt er zoveel liefde vrij, dat al het lichamelijke overbodig wordt ;)liefs.(F.)

Antwoord 20
als antwoord op alle heftige reacties ik hou van de liefde, ik houvan zielsverwanten, ik hou van alle lieve mensen, ik zie het licht in de minder liefhebbende mensen, maar; ik HOU van mijn LIEF (Onbekend)

Antwoord 21
Reken maar dat jouw LIEF ook van jou houdt, maar vergeet vooral ook niet van jezelf te houden he? Liefs(Onbekend)

Antwoord 22
Antwoord 17: ik stel me open voor anderen,maar als ik me TE open stel dan begint mijn twin onmiddellijk paniekerig te reageren en onrustig aan mij te trekken,energetisch.Hij is getrouwd en ik ben single.(Onbekend)

Antwoord 23
Bedankt F. voor de pijnlijke spiegel er zijn weer dingen duidelijk voor me geworden,lieve groet.(Onbekend)

Antwoord 24
Antwoord 8: Als een man scheidt van zijn vrouw (hij wordt niet gescheiden,hij wordt ook niet getrouwd),dan is dat in die hoedanigheid en pas als tweede,als vader van zijn kinderen.Als de reden is, liefde voor een ander, en al helemaal voor een tweelingziel,dan heeft dat niets met egoisme te maken.Oh ja we hadden het hier over radiostilte…(Onbekend)

Antwoord 25
Laten we onze kinderen eerst eens uitleggen dat de mens neigt naar polygamie…(Onbekend)

Antwoord 26
Aan antwoord 19, misschien zie je daarom je twin bijna nooit, zodat je het makkelijker hebt met het verlangen;)(Onbekend)

Antwoord 27
aan F.; meerdere soulmates?waar je wel mee verder kunt, zoiets van geen hand vol maar een land vol..mijn vraag was op een gegeven moment; kies ik voor liefde? ja en ben ik klaar voor mijn grote Liefde, want daar groei ik naar toe; nee, want ik heb ook wel eens de neiging om maar tevreden te zijn met…maar toch voelt dat niet goed, diep van binnen, en dat is geen slachtofferrol maar voor eerlijk kijken naar mezelf en die verantwoordelijkheid op me nemen onafhankelijk van mijn twin. ja ik maak het mezelf misschien moeilijk, dat is dan mijn keus en van niemand anders,donders moeilijk dat wel..groet (M.)

Antwoord 28
Antwoord 27 : Ik doe het ook niet voor minder.Misschien is het zelfs op enig moment in een leven,wel expres de bedoeling dat we het ons moeilijk maken. Dat is om sterk te worden,ons te slijpen,niet de gemakkelijkste weg kiezen (als we dat al zouden kunnen in ons hart!),maar als oefening waarvan het resultaat pas op lange termijn zichtbaar is.Misschien wel pas in een volgend leven.(Onbekend)

Antwoord 29
Reactie op antwoord 23: Graag gedaan, mijn ervaring is dat een spiegel wel pijnlijk kan zijn, maar het helpt je wel altijd even weer op weg. Reactie antwoord 26: Ha Ha! Als ik de mogelijkheid had, zou ik hem iedere dag bezoeken om even op te laden ;)Maar nee hoor, het is niet om het mijzelf makkelijk te maken, het kan gewoon niet in de praktijk, helaas :((, maar een mooie bijkomstigheid is dat ik mijn verlangen in bedwang kan houden!!:)) Reactie antwoord 27: Jij hebt mij niet helemaal goed begrepen denk ik, het is een proces wat je doormaakt. Jij pint jezelf nu helemaal vast aan die ene persoon, dat had ik ook. Op een gegeven moment zul je merken dat het zielsliefdegevoel los staat van persoon en dat je het ook los van de persoon kunt ervaren. Soms voel je soortgelijke gevoelens ook bij soulmates. Het zal nooit hetzelfde zijn als je grote ‘zielsliefde’maar kan dicht in de buurt komen. Dat bedoel ik ook met verbreden van het gevoel. Je kunt van dit gevoel genieten zelfs als je alleen bent en rustig in je kamer zit. Je houdt je nu nog erg vast aan de persoon, je moet nog leren loslaten, dat zal je proces vergemakkelijken.liefs.(F.)

Antwoord 30
Beste F; zou het ook zo kunnen zijn dat het bij jou en je twin niet de bedoeling is dat jullie samensmelten in dit leven op aards niveau, en dat je daarom ook niet die drang of trekveer voelt? en dat jullie daarom ook niet dagelijks of zeer regelmatig met elkaar geconfronteerd worden zodat er ook geen behoefte ontstaat of dat je dit gemakkelijker kunt loslaten? Je krijgt van het universum immers datgene voorgeschoteld wat binnen jouw of jullie blauwdruk past en als daar geen aardse samensmelting in voorkomt dan kan ik me voorstellen dat je dat heel diep van binnen ook weet/voelt/accepteert en dus ook gemakkelijker kunt loslaten.(J.)

Antwoord 31
Aan antwoord 29;mooi voor je F..mooi gezegd; loslaten en liefdesgevoel voor soulmates maar toch; die ene , je andere helft..verlangen bedwingen? vraag me af of je dat de rest van je leven zou kunnen volhouden? ben bang dat mij dat niet gaat lukken,dat wordt dan nog een hele strijd met mezelf,want het rare is dat ik die persoon gewoon veel te lief/leuk/ vind en niet alleen zijn ziel, lastig dus!maar misschien heb jij daar minderlast van..bedankt voor je advies..liefs(M.)

Antwoord 32
Beste J., Ik denk eerder dat ik die fase voorbij ben. Ik heb een tijdje gehad dat ik alles op alles wilde zetten om met hem mijn leven voort te kunnen zetten, het was een dwaze actie die met name uitgaat van verlangen en ego.Ik heb gezien dat dat niet werkt, dus dan is er maar 1 optie ‘loslaten in liefde’ dat betekent natuurlijk niet dat ik hem vergeet. Ik had voorheen wel het gevoel dat we hoe dan ook bij elkaar moesten komen, maar zie nu in dat dit niet gaat met mijn ‘getrek’, Wel voel ik intuïtief aan wanneer ik wel actie moet ondernemen,hij geeft mij antwoorden op mijn vragen op gevoelsniveau.Ik heb het gevoel dat je dit pas kunt ontwikkelen wanneer je je verlangen van je ego onder controle kunt houden.Anders weet je niet meer je intuïtie en je verlangen te onderscheiden. Ik weet in ieder geval dat het voor nu niet de bedoeling is om samen te komen. Ooit komen we samen, dat voel ik wel, maar of dat is wanneer we oud zijn of misschien na de dood, geen idee? liefs(F.)

Antwoord 33
Beste J. antw. 30 en F. antw. 32. Mijn twin en ik hebben ook al 4 maand geen contact meer. Toch kreeg ik oudjaarsdag een ingeving een sms te versturen. Terwijl ik dat ABSOLUUT niet van plan was. Ik zou mijn twin met rust laten, dat was mijn hele gedachte. Hij wil beslist geen contact met mij. Ik zou niet eerder weer wat van me laten horen dan een kaartje sturen met zijn verjaardag bijvoorbeeld. En toch stuur ik hem impulsief een sms. En tot mijn grote verrassing kreeg ik bericht terug!! Niet het antwoord wat ik graag had willen hebben, maar ik kreeg bericht!! Hierna had ik direct weer meer gevoel, meer gedachten, meer weten. Zo heb ik ook heel sterk het idee dat wij samen een opdracht te vervullen hebben. Het pad is alleen nog vaag, het is een gedachte, de duidelijkheid moet nog komen hierover. Maar ondanks dat wij niet samengesmolten zijn (heb geen idee hoe dat werkt) denk ik toch dat wij elkaar nog weer gaan zien. Dus stellen dat je niet samen zult komen in dit le! ven omdat je nog niet samengesmolten bent, ik vind het iets te stellig gedacht. Ik denk niet dat dit per definitie noodzakelijk moet zijn om te kunnen zeggen dat je nog in dit leven samen zult komen. Ik denk eerder, in ons geval, dat mijn twin nog niet zover is om samen te smelten. Mijn twin is nog maar heel erg jong, samensmelten zou ik hem nu beslist niet toewensen!! Ik vermoed dat wij bij onze volgende ontmoeting in vol bewustzijn (dat kan nog wel 10 jaar duren) wel zullen samensmelten. Dan is een relatie in welke vorm dan ook, en een samenwerking wel mogelijk. Tot die tijd zal ik moeten zien te dealen met het intense gevoel van gemis (van mijn ziel maar bij tijd en wijle ook van zijn ziel).(L.)