Q0551. Bekeerling?

L.

Hoe meer inzichten ik verwerf de laatste weken, hoe minder ik hiermee bij andere mensen terecht kan. Mijn man vergeleek mij gister al met een bekeerling. Het is voor mij zo normaal geworden (in een tijdsbestek van ongeveer 6 weken) om te praten over reïncarnatie, zielen, gidsen, engelen, de bron, 3e dimensie, 4e dimensie, het voelen van mijn twin, het denken te weten enz. enz. Terwijl ik 5 maand geleden nog totaal niet bezig was met spirituele zaken. Ik voel me bijna een paria worden en vraag me soms af of ik niet bezig ben gek te worden. Soms word ik bang van mezelf. Maar ik heb het idee dat ik nog nooit van mijn leven zo helder ben geweest. Ik heb ook echt het gevoel dat dit waarheid is. Je kunt alleen met bijna geen mens hierover praten. Dat maakt dat ik me vaak heel alleen voel, ook in mijn verdriet om het missen van mijn twin. Ook daarin kan ik alleen bij lotgenoten terecht. Ik weet wel dat het universum achter me/ons staat, maar soms zou ik zo graag een liefde! volle knuffel willen van iemand die exact begrijpt hoe ik me voel. Die exact WEET hoeveel verdriet ik heb om het missen van mijn twin!!! Ik sta helemaal alleen in mijn gedachten en gevoel en soms wil ik dan eigenlijk alleen maar stoppen hiermee!!! Maar dit valt niet te stoppen. Ik geloof dat de meeste lotgenoten hier precies hetzelfde ervaren…..of niet? L.

Antwoord 1
In gedachten sla ik mijn armen om je heen voor een liefdevolle knuffel..het is een pad wat je heel alleen loopt, maar ga verder en er komen vanzelf(het universum zorgt voor je) nieuwe mensen, liefdevolle mensen op je pad..lieve groet en sterkte(Onbekend)

Antwoord 2
Hier nog een virtuele knuffel. Het is een eenzaam pad inderdaad. Totdat je het met je twin kunt delen. Dan niet meer. Ik kan dat ook nog steeds niet, ben ook heel alleen hierin. Maar ik ben nog nooit zo gelukkig en helder geweest. Ik ga met sprongen vooruit op het spirituele pad. Voor mijn twin hoop ik hetzelfde, hij hobbelt er een beetje achteraan. Wees voorzichtig dit met iedereen te delen, mensen zijn erg oordelend en zullen je niet begrijpen. Dat is lastig en voelt vervelend, maar zij kunnen er niets aan doen. Het internet is voor mij een goede uitlaatklep gebleken en er zijn veel engelstalige sites die op dit onderwerp heel diep ingaan.(Onbekend)

Antwoord 3
Lieve bekeerling. jij bent een drager van t licht; iemand die zoveel liefde in zich heeft dat je t wel door moet geven. jouw omgeving zal er altijd veel van krijgen van jouw liefde. ze hoeven er niet over te spotten; ze genieten er ook van; maar makkelijk is t niet…maar mooi wel. succes , je doet t goed!(Onbekend)