Q0448. Wat voor relatie samen?

Onbekend

Ik ken al meer dan 20 jaar mijn twin, wij willen zo graag bij elkaar zijn maar dan doe je zoveel mensen verdriet (beiden in een relatie), we voelen ons enorm aangetrokken tot elkaar, het is niet meer tegen te houden haast, we hebben een spirituele energetische samensmelting gehad met elkaar , zelfs op afstand , kan je dan nog wel door in je bestaande relatie ? hoe kun je daar mee omgaan? hoe kun je je relatie volhouden? hoe moet je partner hier mee omgaan dan? hoe ga je het vormgeven als twins als je erg graag samen, bij/met elkaar zo af en toe die Liefde wil beleven..alleen op een energetische manier? met een gewone relatie op de achtergrond? of ga je scheiden of..? hoe zou je dat kunnen invullen zonder al te veel mensen zeer te doen..of laat je elkaar compleet los en zie je elkaar nooit meer en ga je gewoon verder in je relatie , brengt dat rust op den duur..ik sta open voor alle ideeën..heb het langzamerhand wel gehad met alle vragen..wat zouden jullie doen of hebben jullie gedaan? tips of wat dan ook ,alles is welkom..of gewoon loslaten en verder gaan waar je bent gebleven..wetend dat het niets wordt, dat je er niet gelukkig van wordt omdat het ten koste gaat van teveel andere dingen/mensen..zou graag een duidelijk antwoord willen! wie helpt me?

Antwoord
Gaan scheiden en naar je twin gaan.Of gaan scheiden, alleen gaan wonen en wachten op je twin,als hij nog niet meteen bij je kan wonen. Duidelijk genoeg zo? (Onbekend)

Antwoord
ik heb vraag 447 gesteld en wist het antwoord eigenlijk al. Ik wil en kan niet meer verder met mijn huidige partner. Het voelt echt niet meer goed. En ik doe hem zoveel tekort! Hij verdiend ook zoveel meer dan ik hem kan geven! Ik heb voor mezelf de knoop doorgehakt en ga het mijn partner binnenkort vertellen. Ik weet dat ik er veel mensen pijn mee ga doen en ik weet dat ik een hele zware periode door zal gaan maken, maar ik kan gewoon niet anders. Ik wil gelukkig zijn en samen met mijn zielslief verder… Ik wens je heel veel sterkte met het maken van je keuzes… liefs(Onbekend)

Antwoord
Ik kon niet meer verder in mijn huwelijk omdat ik teveel gevoelens en aantrekkingskracht kreeg naar mijn twin, dat voelde voor mij niet meer eerlijk naar mezelf en mijn partner,hierdoor groeide ik ook bij hem vandaan.. wij zijn nu een paar jaar gescheiden en we zijn nog wel goeie vrienden, we doen ook nog wel dingen samen omdat dat voor ons allebei goed voelt, je bent tè lang elkaars maatje geweest om alles van tafel te vegen.Het heeft me jaren verscheurd van binnen omdat ik het zo graag goed wilde doen, maar je gaat er kapot aan als je in een spagaat moet leven. Ik hou nog wel van hem maar op een andere manier , meer nu als een hele goede vriend die me goed kent en waar ik zoveel mee gedeeld heb, dat hoef je toch niet allemaal los te laten! toch twijfel ik nog wel es een beetje omdat ik het verdrietig en eenzaam voor hem vind en dan voel ik me weer schuldig, maar het is niemands schuld !..hoop dat hij zonder mij ook nog weer gelukkig wordt, een nieuwe liefde of mis! schien ook zijn tweelingziel? zou het afschuwelijk vinden als hij de rest van zijn leven alleen zou blijven omdat hij mij niet los kan laten, want dat is nog steeds lastig voor hem. We verwijten elkaar niets(meer) omdat hij ook mijn verdriet heeft gezien en mijn geworstel en heeft gezien dat ik het nooit opgezocht heb ,dat het ons (ja hem ook) is overkomen. echt snappen doet hij het niet wat een tweelingziel is , dat kan ook niet. Zo steunen wij elkaar en hebben er geen drama van gemaakt..en zo blijf je vrienden! ben blij dat hij zo lang met me mee heeft willen lopen..en ik zal hem ook altijd blijven steunen in zijn leven ,daar is hij gewoon een tè goeie vriend voor. Mede door hem ben ik zover gekomen in mijn leven. Overigens zie of spreek ik mijn tweelingziel niet en weet ik niet precies hoe hij hiermee omgaat en dan twijfel je wel eens of je het wel goed hebt gedaan,of je niet beter in je huwelijk had moeten blijven zodat er één persoon minder verdriet heeft..want dat vind ik echt,nog steeds, hartstikke moeilijk. had ik het anders moeten doen? maar er zijn vast ook nog wel andere verhalen..(Onbekend)

Antwoord
Ga je voor je huwelijk ? en een close spirituele twin relatie ernaast ? heb zo’n vaag vermoeden dat dat de bedoeling is van mijn twin, maar is dat het ? geen antwoord dus maar weer een vraag erbij.. (Onbekend)

Antwoord
Uiteraard is iedere ervaring weer anders, ieder geval is weer verschilldend. Waar gehakt wordt vallen altijd spaanders. Wel moeten we alles een beetje op zijn beloop laten na een scheiding. Vaak worden dingen opgelost door het leven zelf .Het valt me steeds op dat men voor de (bijna ex-) partner maar van alles in wil vullen. Alsof die niet op eigen houtje mag veranderen. Wat een bedilzucht…het is toch de bedoeling dat een mens HEEL wordt. Ik heb heel wat mensen een stuk sterker zien worden na hun echtscheiding, toen ze er ineens alleen voor stonden. Er zijn ook succesverhalen hoor.(Onbekend)

Antwoord
Ik denk dat onder druk heel veel moois kapot kan gaan; wil je samenkomen maar weet je nog niet hoe; ben je in een andere relatie; onderzoek alles honderd keer; luister naar je hart mediteer, heb kontakt met je twin voelt het goed samen ; willen jullie het allebei; ga het onderzoeken en hak dan knopen door. de komende jaren gaan er meer koppels samnekomen; ze zullen elkaar versterken. leer elkaar echt kennen, kijk hoe je het spiritueel en aards kan maken; ben niet verbaasd/teleurgesteld hoe normaal een twinliefde contact ook kan zijn. het is best ook een verantwoordelijkheid…(S)

Antwoord
Duidelijke taal, daar hou ik wel van..geen twijfels maar helderheid..heerlijk als je er zo in staat,dat neemt een boel spanning weg en wachten kunnen twins wel..dat is het probleem niet..hoop dat iedereen op deze site zo naar elkaar toe kan groeien, het heeft mij in ieder geval weer heel erg geholpen. geef elkaar hoop, dan komt het allemaal goed..sterkte en Liefs Su(Onbekend)

Antwoord
Jij ook veel sterkte de komende tijd, met alle lastige dingen die je tegenkomt, het is vast niet makkelijk maar je weet waar je het voor doet..ga voor je lief, jij bent het waard ! dat is respect voor jezelf en je zult merken als je keuzes maakt die goed voelen voor je hart/ziel dat je geholpen wordt, blijf open staan voor de tekens die je gegeven worden,het is nl. het universum/god die achter je gaat staan, dat helpt mij door moeilijke tijden heen dan voel ik ineens weer zoveel liefde en dankbaarheid , schietgebedjes naar boven..het leven is mooi en waard om zo mooi mogelijk te leven..veel liefs (Onbekend)

Antwoord
Bedankt , het is inderdaad niet goed om het voor de ander te willen invullen..bedilzucht, was me er niet van bewust maar het is waar..je maakt op die manier de ander kleiner dan jezelf, en hij/zij kan het best zelf..nog weer meer duidelijkheid. (Onbekend)
Antwoorden dan is het helder, dat de vriend waar je al zolang mee bent je niet meer kan geven wat je behoeft, dat je wel heel veel hebt geschonken en weinig hebt bekomen en dat dat niet overeenkomt met hoe jij met mensen verkeerd..en natuurlijk is iedereen daar zelf aanspreekbaar voor maar het zuigt je neerwaarts.(Onbekend)

Antwoord
Mijn twin denkt maar immer dat ik nog een liefdesrelatie heb met mijn vorige vriend, hij wordt misschien wantrouwig doordat ik nog zo af en toe vriendschappelijk met mijn ex-vriend om ga. maar mijn twin zit zelf nog aan alle kanten vast en beseft zich niet dat hij mij aanwrijft wat hij zelf niet riskeert .mijn ex-vriend weet van mijn diepe sentiment voor mijn twin en weet ook dat het niet meer goed komt tussen ex en mij,wij willen echter wel als vrienden met elkaar om blijven gaan en zoeken naar een beste oplossing. twin moet misschien ook zelf aan de gang om magnitude te geven. waarom het laten afhangen van de ander? ben al heel ver in verwerking, en twin? waarom beschermen we elkaar niet wat meer ? liefs..(Onbekend)