Q0430. Is dit normaal?

Onbekend

Als ik mijn maatje ontmoet en wat intiemer met hem ben is het een dag later allemaal net of het een droom is geweest. het lijkt wel een beetje of je dronken bent geweest. het is allemaal een beetje wazig en je mist ook wat stukjes. herkent iemand dit?? kan je hier wat aan doen?

Antwoord
ik miste op het moment dat wij bij elkaar waren de rest van de wereld wel, maar alles wat ik voelde bij/met mijn tweelingziel staat mij nog heel helder voor ogen, het staat in mijn hart geschreven. of je er wat aan kan doen? ik denk door het als mens te bekijken, misschien wat vaker contact zodat het iets normaler gaat worden. en dansen of zo, iets met aarden zodat je met beide beentjes op de grond blijft staan in het gewone leven.(Onbekend)

Antwoord
Wat jij beschrijft in je vraag,zo’n ervaring had ik nadat ik voor het eerst met iemand naar bed was geweest,dus na mijn ontmaagding,haha.Ik heb een spiritueel contact met mijn tweelingzielemannetje,s’avonds in bed dan lok ik hem als het ware,dan roep ik zachtjes zijn naam en zeg “kom dan….kom dan…” en negen van de tien keer komt hij dan ook, via mijn hartchakra,daar gonst het dan en dat wordt een heel warme plek rondom mijn hart,met een diameter van ongeveer 10 centimeter,het is net alsof hij dan als een vogeltje komt aangevlogen…nooit kunnen bedenken dat zoiets bestond,het is heel intiem.(Onbekend)

Antwoord
Juist als ik alles loslaat en nog net niet slaap of als ik net wakker wordt dan komt mijn twin en voel ik hem door mij heen, warme,blije liefde en tintelingen. maar soms is het ook moeilijker om hem te voelen. zal het zo eens proberen , leuke tip om contact te maken. mijn twin is nl. nogal druk met zakelijke beslommeringen en moet hiervoor binnenkort over zee , dus dan zie ik hem weer een poos niet, en ik kon altijd helemaal er weer tegen als ik hem maar even had gezien of had gehoord het is dus eigenlijk meer je wensen sturen naar het universum, en die reageert daar dan weer op, of zo? door je twin ‘s nachts te sturen? zo werkt het wel vaak, is mijn ervaring met veel andere dingen! wat je in je hart wenst ,van harte , hartstochtelijk dat gaat het universum voor je bereiden.. (Onbekend)

Reactie
wat een leuke tip!! ga ik zeker eens proberen. misschien een stomme vraag maar ik heb hier allemaal nog weinig ervaring mee. Voelt hij ook dat ie bij je is geweest? ervaart hij dit als een droom? (Onbekend)

Antwoord
ontzettend grappige leuke tip,het maakt het wel luchtig! voor de laatste reactie; ja daar ben ik ook benieuwd naar, of je twin dat ook zo voelt, ik heb bij ons het gevoel dat mijn twin in die dingen meer ervaart dan ik, flashbacks en helderziende dromen, die heb ik niet,niet meer (wel veel dromen gehad, nu op het moment niet) en volgens mij hij wel. wel een energetische samensmelting gevoeld als in een droom,maar dan echt. maar hij was mij altijd in het hele zielsliefde proces voor, hij had veel eerder door dan ik wat het was tussen ons, daarin heeft hij mij wakker moeten schudden, heel zachtjes en later met nog wat dreunen als toetje, en dan eindelijk heeft ze het door…(ben soms een beetje een slak, zooo langzaam) wel voel ik zijn energie, overdag soms door me heen en om me heen, en ‘s nachts in halfslaap toestand dan is ie er ook, die warme lichte energiegolven van liefde van mijn twin, van onze gezamenlijke ziel. maar is het niet zo dat bij een twinpaar, de ene helft meer contact heeft met boven en de ander met beneden,het aardse. heb het idee dat mijn twin veel meer een doorgeefluikje heeft met boven,daarin is hij weer veel verder dan ik. ben er wel eens jaloers haha op dat hij mij wel ziet in zijn dromen, (ik voel hem alleen de laatste tijd ), wil dat ook zo graag weer , het zou het wat draaglijker maken zo ver uit elkaar (hij zit in het buitenland)…ben al druk,druk aan het oefenen met ; kom dan…kom dan.. (Onbekend)

Antwoord
Er is volgens mij sprake van puur contact van hartchakra tot hartchakra.Of zijn hier zogenaamde morfogenetische velden werkzaam?Want ik heb hem zelfs een keer naast me in bed gevoeld,kon zijn huid voelen,vijf minuten ongeveer.Eén keer overdag terwijl ik aan het werk was en naar zijn werkplek wou fietsen,ik had het niemand verteld, toen vroeg hij onderweg twee keer telepathisch waar ik nou bleef,haha, dat contact ging via de navelchakra/zonnevlecht. Ik lok hem ‘s avonds voor het slapengaan en dan stel ik een vraag en daarna nog één die weer persoonlijker en intiemer is en zo daal ik verder af tot het allerintiemste wat ik maar tegen hem zou kunnen zeggen,en ik durf mij helemaal bloot te geven,er blijft niets verborgen.Tegen die tijd ben ik zo rozig als maar kan alsof we gevreeën hebben en val ik in slaap. Wees niet teleurgesteld of verwijtend als het niet lukt.Zie het ook niet als een persoonlijke overwinning als je wel slaagt om contact te maken.Voordat je het doet mag je niets verlangen,helemaal blanco moet je zijn.In het begin,zeg het eerste jaar na onze ontmoeting/versmelting,was het zo druk tussen de twee helften dat ik er als persoon niet eens tussen kwam.Toen werd het ineens rustiger (we hebben toen waarschijnlijk afspraken gemaakt voor de toekomst?),en toen kon ik dit “lokspelletje” beginnen.N.B. het moet een naief contactspelletje blijven dus niet manipuleren.Dat heeft je zielehelft meteen door.Ook maakt het niet uit of je tweelingziel een erg druk of rationeel bestaan heeft,zelfs de meest rationele persoon wordt er vroeg of laat door getroffen daar ben ik wel van overtuigd.Ik weet niet of hij mijn contact ook voelt,ik heb geen ander contact met hem dan dit telepathische contact.Wel waarschuwt hij mij,dagenlang zelfs,als er onheil dreigt.Dan wordt het heel warm en zw! aar rondom mijn hartchakra,alsof er een kilogewicht aanhangt.Dan is het plotseling weg en even later komt het ongeluk.Daarna steunt hij mij als ik het er moeilijk mee heb,dan komt hij als het ware naast mijn hart zitten,zolang als het nodig is,en dan is hij plotseling weer weg.Misschien merkt hij er zelf niets van,zit hij gewoon de krant te lezen :)…?(Onbekend)

Antwoord
Ja dat echte voelen dat heb ik ook een paar keer gehad, op een moment dat ik het heel moeilijk had lag hij tegen mij aan en voelde ik letterlijk een vinger langs mijn gezicht strelen en een hand op mijn schouder, ben heel stil blijven liggen en heb me heerlijk gevoeld en later nog een paar keer iets dergelijks gehad. heel vertroostend, een gevoel van veiligheid en liefde. mis hem alleen soms zo dat ik het zo graag terug wil halen dat gevoel..manipuleren daar hou ik niet van dus dat zal ik ook nooit doen…bedankt voor je lieve uitleg, het is op het moment soms zo stil en ik mis hem zo , weet dat het tijdelijk is maar toch..ga helemaal voor hem..mis jij dan niet het echte contact ? je weet niet of hij het ook zo voelt , is dat dan wel bevredigend ? (Onbekend)

Antwoord
Goeie tip! het werkt echt,heel intiem. eerst helemaal leeg en ontspannen en dan zacht roepen. en toch heb ik dan het idee dat ie alles kan horen wat ik zeg want mijn twinsenergie of onze energie gaat dan meteen stromen, was een paar keer wakker en dan is het er meteen weer, dat heerlijke gevoel. zit nòg na te genieten..dank je wel (Onbekend)

Antwoord
Wauw!!! ik heb het geprobeerd echt geweldig! het is idd net of hij echt even bij je is. heel intiem. maar ik blijf toch wel heel nieuwsgierig of hij dit ook zo beleefd. (Onbekend)

Antwoord
Heb ook meerdere keren telepathisch contact gehad, ook als ik hem niet ontdek merk ik toch dat ik zo maar ineens heel blij wordt , dan zeggen ze later tegen mij dat mijn twin er net langs ging en dan snap ik waarom ik ineens zo blij werd,zo enthousiast . ook liep ik eens met een vraag waarom het zo lang allemaal duurt ,ik werd ongedurig(haha leuke woordspeling, zie ik nu) bij de kassa en moest snel afrekenen,terwijl ik bijna nooit gejaagd ben ,snel liep ik de winkel uit zie ik mijn twin langs gaan op de .. en ook hadden we weer dezelfde kleuren aan, dat is me ook al heel vaak opgevallen , dan voel ik weer dat we elkaar naderen..het antwoord op mijn vraag was weer gegeven.. (Onbekend)

Antwoord
Neen ik mis niet het echte contact.Ik zou hem niet durven vragen of hij dit contact van hart-tot-hart ook voelt want het is zo delicaat, dat ik bang ben dat het dan stuk gaat,alleen al door een andere (lees:grovere) vorm van communicatie.Dat dat het “veld” verstoort (zie ook antwoord vraag 385 voor chakra-contact).Astraal contact is wat grover maar ook fijn (zie o.a. antwoord vraag 349) maar het “spiraaltjes”-contact (zie uitleg bij vraag 429) was GE-WEL-DIG. Je eigen ziel én energie voelen en zien,lichaamsloos,is adembenemend.Alleen sommige kleine kinderen kunnen dat waarnemen,ook van andere zielen dan hun eigen tweelingziel overigens.Tot de leeftijd van ± 7 jaar, daarna kunnen ze het niet meer.Schijnt met de ontwikkeling van de pijnappelklier of de hypofyse te maken te hebben,ik ben vergeten welke van de twee.Voeg je beide spiralen (in gekrulde vraagtekenvorm) gespiegeld samen, dus van jou en je twin, dan krijg je de vorm van….een hartje. (Onbekend)

Antwoord
Weet je wat ook leuk is? Ik heb dat al een paar keer ervaren..Als je zo om je heen kijkt, lijkt het net of me twin dan ook naar me kijkt..Wat ik dan doe is me hand uitsteken.. (als ik op bed lig hoor anders is het een beetje freaky hihi)..en dan trek ik hem naar me toe met me hand..zovan kom maar bij mij :)ook heb ik een keer ervaren op een avond..dat ik het gevoel had dat ie bij me in de kamer was..toen keek ik uit het raam en ik deed dan ‘zijn handen/armen’ om mijn middelste net of ie achter me stond en me middelste vast hield. Ik kreeg een heel gelukzalig gevoel zovan wij 2 tegen de rest van de wereld en ik voelde me hemels! En dat bleef ook een poosje zo.. 🙂 Have fun (Onbekend)