Q0236. Hoe kom ik uit dit dilemma?

Onbekend

Bij mij speelt het volgende dilemma: ook ik heb twee jaar geleden iemand ontmoet waar ik zielsveel van hou en een gevoel voor heb wat onbeschrijfbaar intens is. als ik bij hem ben voel ik hem haarfijn aan en komen er woorden uit me alsof het van hogeraf komt. Ook als ik niet bij hem ben voelt het alsof ik met een soort van navelstreng aan hem verbonden ben en voel ik zijn aanwezigheid en gemoedstoestand. Een jaar geleden heb ik met heel veel pijn en moeite de relatie verbroken omdat hij zo ontzettend met zichzelf bezig was dat een relatie erg moeilijk was. een jaar lang hebben we geen contact gehad maar loslaten kan ik hem niet. hij komt altijd weer in mijn gedachten en raak ik in de war. kort geleden heeft hij weer contact opgenomen en zegt ook hetzelfde te voelen maar tevens nog geen relatie aan te kunnen. Nu heb ik inmiddels zelf ook een relatie met iemand waar ik van hou en me goed bij voel. We hebben een hele fijne relatie en aangezien ik graag kinderen wil is dit een hele goede mogelijkheid. De andere persoon geeft daarentegen aan waarschijnlijk geen kinderen meer te willen (heeft er al 1)… verstandelijk gezien geen moeilijke keuze dus, maar… ik kom er niet uit en voordat ik überhaupt aan kinderen begin wil ik zo graag uit dit dilemma komen…. ik krijg hem niet uit mijn hoofd en weet niet of dat ooit gaat lukken. wie heeft er tips of een suggestie?

Antwoord
Je ziet eigenlijk het antwoord al bij vraag 237. Als je aan kinderen begint met een ander.Dan word het nog moeilijker om straks terug tegaan naar je zielsliefde. Die je achteraf toch niet kan missen. Denk goed na wat voor keuze je maakt.(Onbekend)