Q0237. Verscheurd door verdriet en gemis. Zijn er meer mensen die dit meemaken?

Onbekend

Ik heb ooit vroeger een relatie gehad meteen zielsverwant waar het op een gegeven moment stuk was gelopen ik ben toen met mijn leven verder gegaan maar ik bleef altijd iets missen ik kwam hem dan ook een 1jaar later weer tegen en het klikte weer hij ging trouwen ik ook en we komen elkaar weer tegen en dit duurt al 15 jaar we weten allebei wat we voelen alleen zitten er kinderen tussen 1 van hem en 1 van de andere waar ik mee getrouwd ben ze zijn ook nog vrienden van elkaar. Maar de afgelopen zomer begon ik te begrijpen wat er nou tussen ons was dus ik had alles op zijn kop gezet waardoor ik alles in de waagschaal zette om te kiezen ik had besloten om toch bij mijn huidige man te blijven waardoor ik afstand van hem moest doe wat eigenlijk niet kan vanwege zijn dochter en 2 maanden later voel ik me zo ellendig want wat is dit een hel terwijl het zo mooi moet zijn want hij is mijn familie net als mijn andere zielsverwanten ik word ermee omringt alleen mijn huidige man begrijpt het niet die ziet alles als verraad terwijl dit zo intens en hemels moet zijn maar hij is ook de enige die deze conexion niet heeft dus word ik verscheurd door verdriet en gemis. Zijn er meer mensen die dit meemaken?

Antwoord
Even een vraagje? Kreeg jij een kind van je zielsliefde? toen je al getrouwd was met je huidige man? Hoe ziet je man de hele situatie? Ik bedoel dit gevoel zal nooit iemand begrijpen die dit niet meegemaakt heeft. En wat je ook doet,of voor wie je ook kiest,Je zielsliefde zal altijd degene blijven waar je ECHT van houd. En jullie zullen altijd als magneten naar elkaar toegetrokken worden. Liefs en sterkte..hou je ons op de hoogte?(Onbekend)