Q0116. Herkent iemand astrologie en nummerologie bij zielsliefde?

Renate

Ik heb vijf jaar geleden een jongen ontmoet. Ik was zelf bijna 15 en hij 22. Hij had toen net drie maanden een vriendin. Maar we hadden toch een bepaalde klik. Twee jaar later kregen we heel even met elkaar, nadat ik hem al twee jaar niet had gezien. En mijn eerste reactie was “wat heb ik jou gemist”. Later is het een knipperlicht relatie geworden, waar het eigenlijk meer om een knipperlicht relatie ging tussen hem en zijn vriendin en waarbij hij naar mij toe kwam als het fout ging met zijn vriendin. Nu mis ik hem nog steeds verschrikkelijk en is het een gevoel wat niet slijt. Hij heeft me geleerd om van iemand oprecht te houden. Dit kon ik niet door mijn verleden. Nu hebben hij en ik, zowel ascendant, zon als maan in hetzelfde teken staan. Ik kwam er toevallig achter dat mijn geboortetijd verband heeft met zijn geboortedatum. Als voorbeeld de tijd 6.49 komt overeen met zijn datum 19-4-’69. (de dag is dus 6 + 4+9. Herkent iemand dit bij een zielsliefde of tweelingziel?
ZIE OOK VRAAG 83