S000P05 Zielsliefde hoeft geen probleem te zijn voor de partner

Onbekend

Zielsliefde hoeft geen probleem te zijn voor de partner. Ikzelf heb mijn zielsliefde 30 jaar geleden gevonden in spanje .7 jaar achter elkaar waren we 2 weken bij elkaar samen met mijn man.Toen wist ik nog niet dat hij mijn zielsliefde was ,daar net ik 2 jaar geleden achter gekomen.
20 jaar hebben wij elkaar niet gezien of contact gehad ,maar mijn gevoel voor hem is er altijd geweest. Onze levens hebben paralel gelopen :we woonden in een zelfde soort dorp allebei een partner allebei kinderen ,jongen en een meisje allebei van de zelfde leeftijd .na 20 jaar weer contact gekregen en de gevoelens waren er nog .Ziels liefde is iets wat niet iedereen meemaakt maar dit is zo sterk dat je elkaar kunt aanvoelen als er iets niet goed gaat of juist wel .je kunt elkaars emoties voelen .in dromen of als het erg is ook in je eigen stemmingen op de dag .Dit heb ik n.l meegemaakt .na 20 jaar weer contact de laatste weken voelde ik me niet goed en moest heel veel aan hem denken .Afgelopen weekend heb ik gehoord dat hij is overleden .Dat doet pijn maar ik kan hem nog steeds in mijn hart voelen.
Deze liefde kan je niet vergelijken met de normale liefde want ook ik houd veel van mijn eigen man .Dit overkomt je en daar kan je niets aan doen .dus alle partners ,ben niet boos of verdrietig .Je ziels liefde heeft weinig met sex te maken maar met andere levens .misschien is mijn zielsliefde in een vorig leven wel mijn kind geweest of mijn moeder .het is een weerzien van iemand uit een vorig leven waar je een hele sterke band mee heb gehad.