T164. Denk niet na als je dit soort liefde ervaart

Onbekend

Denk niet na als je dit soort liefde ervaart, weet dan gewoon dat het je twin is, twijfel er niet aan. Deel het ook niet met anderen, zelfs niet met je beste vriend(in), want NIEMAND begrijpt dit, zolang ze het zelf niet hebben ervaren, of niet beseffen. Echt waar, NIEMAND, en al zeker niet als je elkaar nooit aangeraakt hebt. Verder wil ik ook nog kwijt dat het goed is om elkaar los te laten, en daarmee bedoel ik definitief loslaten. Met “definitief” bedoel ik niet, dat je elkaar nooit meer mag tegenkomen. Op dit ogenblik is dit zo. De bal ligt nu in zijn kamp. Ik heb hem gewoon verwijderd, maar hij heeft me nu compleet geblokkeerd. Het loslaten is nodig zodat je jezelf de tijd en de rust kan geven om echt te groeien, om jezelf te ontwikkelen. Ik voel aan dat ik dit nu broodnodig heb. En ik hoop echt dat hij dat ook doet. Want hij heeft het ook broodnodig. En wat ik ook nog wil meegeven : laat de ander je niet neerhalen, geef daar niet aan toe, ik heb het iets te lang laten aanslepen, maar ben blij dat ik nu die knoop heb doorgehakt. We zien wel hoe alles verder verloopt, ik heb er vertrouwen in..