S416. Pas toen ik mijn tweelingziel aan mijn zijde had voelde ik me terug sterk genoeg om anderen vanuit mijn aangeboren intuïtie bij te staan

Lana

Wij kende elkaar reeds 5 jaar voor onze relatie is kunnen ontstaan. Mijn man was zich al die jaren bewust van zijn gevoelens maar omdat ik in een langdurige relatie zat heeft hij me altijd met respect behandeld. Ik werkte 3 jaar in het weekend bij in het nachtleven en elk weekend was hij stipt telkens aanwezig als mijn rots in de branding😊. Wat ons zelf verbaasde was een onverklaarbaar iets😳. Tegen het einde van de nacht speelde de dj dikwijls wat oude klassiekers.

Als we de kans hadden om samen te dansen dan grepen we die kans! En op een onverklaarbare reden konden en nog steeds wij samen alle dansen waar een ander mens jaren dansles voor moet volgen (bibob, wals tango salsa …) tot grote verbazing van ons en onze omgeving🤔😳. Ik vermoed een overblijfsel van een vorig gezamenlijk leven🤷‍♀️. Na dat ik stopte met het weekend werk hebben we elkaar niet meer ontmoet. Maar toen mijn toen destijdse relatie op de klippen liep forceerde mijn beste vriendin me om terug buiten te gaan! Dik tegen mijn zin heb ik dan uiteindelijk maar toe gegeven. Ik had wel een voorwaarde ik wou eerst naar mijn oude werkplaats😅. Blijkbaar deed zich hetzelfde scenario zich voor bij mijn man met de trekkende kracht van zijn op bezoek jongere broer😅.

Ook hij was na mijn vertrek twee jaar niet meer naar het danscafé geweest. En de rest kunnen jullie waarschijnlijk wel raden😁.

Enkel de wijze woorden van mij vriendin staan in mijn geheugen getatoeëerd:

IK WEET DAT DEZE MAN ALS LAATSTE DE SLEUTELS TOT JOUW HUIS EN JOUW HART ZAL ONTVANGEN!!!

Ikzelf had mijn eigen gevoelens nog niet goed door maar zij blijkbaar wel😂

In eerste instantie wou ik vluchten om dat mijn gevoelens voor hem tweestrijdig waren en ook beangstigend voor een heftig onbekend gevoel.

Maar toch is alles gelopen zoals het voorbestemd was vermoed ik😅

Ons Huwelijk is blijkbaar onbreekbaar!

We hebben onlangs proberen scheiden😞.

Maar de pijn was fysiek en mentaal zo onbeschrijfbaar dat we beide op de rand van hysterie en waanzin terecht kwamen.

We hebben twee zonen (onbevlekte ontvangenissen) Die ondanks hun jonge leeftijd vooral onze jongste plots de ouder rol overnam en zoals altijd bij tweeling geliefdes ons terug heeft getrokken naar de pure vorm van onszelf😳.

Ik heb nogal wat koppels zien scheiden, maar nooit zag ik een gezamenlijk kind zo onophoudelijk vechten om zijn gezin bij elkaar te kunnen houden

Ik denk niet dat er iemand onmiddellijk beseft dat je die tweelingziel hebt gevonden😅.

Destijds was hij een veilig aanvoelende vertrouwenspersoon voor mij😊.

Wat ik wel vreemd vond was dat hij zonder woorden steeds elke stemming van mij haarfijn aanvoelde. Dus mijn partner Destijds was niet op de hoogte.

Ik denk dat zielstweelingen elk obstakel dat er in een relatie kan voorkomen allemaal moeten beleven het universum besloot nu eenmaal dat tweelingzielen als koppel hun zielen volledig moeten bloot leggen waardoor dat je onwaarschijnlijk bang en kwetsbaar wordt! Er wordt ook niet voor niets gezegd dat het ego vooral voor de man voor grote problemen zorgt!

En dat de vrouw haar healing proces sneller start is ook bij ons bewezen

Ik weet dat mijn echtgenoot letterlijk geduldig op mij gewacht heeft. Voor mij was het minder evident wegens langdurige vorige relatie en ook door de andere cultuur en geloof zag ik geen mooie toekomst samen😔.

Ons huwelijk is op geen enkele manier te vergelijken met andere koppels😬.

Het was tot voor kort een aantrek en afstoot gegeven. Wij hebben diepe dalen maar ook hoge bergtoppen gekend. Wij brengen het mooiste maar ook het slechtste in elkaar naar boven.

Maar door zo goed als te scheiden is er een nieuw tijdperk aangebroken voor ons nu en gaan we plots met veel inzicht en respect om met elkaar.

Ik zou alles zonder nadenken opnieuw met hem beleven! Dus Wij zijn nu na 15 jaar eindelijk op een erg bevredigende plek en fase terecht gekomen

Ik ben al altijd als een sterk intuïtief persoon beschreven door anderen, ondanks dat ik daar bewust nooit over sprak tegen anderen kreeg ik herhaaldelijk die opmerking.

Omdat ik mijn manier van zijn als gewoon natuurlijk ervaarde en nog steeds zo ervaar als normaal vond ik het soms vervelend om als bijzonder bekeken te worden besloot ik meer en meer om geen persoonlijk contact te maken met onbekenden. (Het gevoel van staat er op mijn voorhoofd geschreven: vertel me je trauma’s)

Pas toen ik mijn tweelingziel aan mijn zijde had voelde ik me terug sterk genoeg om anderen vanuit mijn aangeboren intuïtie bij te staan🥰. Ik heb letterlijk een hogere vibratie met hem aan mijn zijde. Het verplicht verwerken van trauma’s en angsten hoe pijnlijk die ook mochten zijn! Ik ben wie ik nu ben dankzij ons🥰

Het meest bijzondere was het ontvangen van onze erg bijzondere zonen!

Zij zijn zo puur en vinden geen enkele rem om hun opgaves om mensen te healen vrede en balans intuïtief te schenken uiterst bewust met hun volwassenen benadering kunnen ze alle emoties dubbel aanvoelen, herkennen, verwoorden en in balans beheersen.

Mijn man had door zijn afkomst weinig fantasie en veel remmingen op seksueel vlak. Ik daarentegen was daar de tegenpool en heb hem naar hogere sferen begeleid. Maar het duurde niet lang om op een evenaarde niveau te komen! Ons sex leven blijkt nooit saai te worden en er hangt nog steeds electric in de lucht😍

Ik vraag me af of er al iemand in detail het zielsliefdegevoel heeft kunnen beschrijven? Het is onbeschrijfelijk en onbegrijpelijk

Mijn Tip: Hou je vast voor de meest extreme rit van je leven!!!! Maar hoe moeilijk het ook mag worden het is wel degelijk het strijden waard. Geef jezelf en je tweelingziel de ruimte om te huilen roepen breken! Maar hou elkaar tegelijk stevig vast als de ene steun nodig zal hebben zal de ander sterker staan en dat zal voor magie zorgen als het daadwerkelijk om je tweelingziel gaat ❤❤❤❤