S415. Het bracht me dat ik zelfliefde moet krijgen en groei

Antoinet

Ik werd erop gewezen door een sjamaan. De ander weet van niets. Vaart volledig op ratio, ontkenning, vermijding, wegduwen, “het is beter zo”. Ontwijkt me. Toen ik het hoorde viel alles op zijn plek. Na vijf jaar geweldige relatie trok mijn partner zich terug, duwde me weg, kon hem niet meer bereiken. Ik ging trekken. Eenzaamheid, wanhoop. Zou maandje bij kinderen gaan wonen om te resetten, lag niet aan zijn liefde voor mij, zei hij. Na maand belde hij dat hij niet meer terugkwam. Niet juiste houden van. Ik stierf gedurende maanden vanbinnen.

We hadden een liefdesrelatie samen. Hij was een runner chaser. Hij is nu gevlucht in andere relatie. Als we elkaar zien voelt het altijd goed, en dan rent hij weer. Muur om zijn hart. Hij heeft me met gedrag zoooo veel pijn gedaan, normaal gesproken had ik hem allang uit mijn hart gezet. Mij klap op klap gegeven, keihard maar ik blijf intens van hem houden, al wil ik het niet Wij waren dol op elkaar een uniek mooi stel. Kregen het altijd terug dat het er zo vanaf straalde. Tot het net na bouwen nieuw huis, kapot ging. Terugtrekken, ruzies, hij raakte me niet meer aan, sprak niet meer met me. Nu zijn we uit elkaar. Ook hij heeft maanden gekokhalsd als hij aan ‘de situatie‘ dacht. Ik ook. Verscheurd

Ik wil na lessen herstel. Mijn zelfliefde lessen hard mee bezig, ik groei. Hij daarentegen zet geen stap. Huis wordt verkocht. Einde ik voel dat niet klopt maar hij zet geen stappen behalve vanuit ego. Hij heeft aantal maanden nieuwe vriendin waar hij veel mee feest en vakanties mee heeft. Heel pijnlijk. Zielsliefde heeft me gebracht dat ik zelfliefde moet krijgen en dat ik groei. Het meest bijzondere was onze diepe, diepe liefde. Ervaren hoe groot liefde en geluk kan zijn. Erotiek dat was intens.

Ondanks dat mijn ego het niet wil, ondanks alle pijn alle teleurstellingen, kapotgaan, ik krijg de immense liefde niet weg. Ik wil geen partner meer