S414. Zielsliefde heeft mij doen beseffen, dat echte liefde dus heel anders aanvoelt

Onbekend

Nu 17 jaar geleden ontmoette ik hem op een groot dance event. Hij was een vriend van iemand die ik kende. Ik ontdekte later via deze vriend dat hij ook een grote aantrekkingskracht voelde. Op het eerste moment dat ik hem zag, voelde ik een enorme aantrekkingskracht, ondanks dat ik hem niet kende en nooit eerder had gezien. Onze blikken kruisten elkaar die avond meerdere keren. Toen ik hem naar me toetrok om met mij te dansen, stond mijn lichaam in vuur en vlam. Het leek of elke vezel in mijn lichaam trilde. We dansten zo enkele minuten. Heel bijzonder hoe groot de aantrekkingskracht was, alsof mijn lichaam hem herkende. Ik vond het erg verwarrend omdat ik zoiets nog niet had meegemaakt.

Nadat hij die avond vertrok, heb ik hem meerdere keren wel bij het uitgaan voorbij zien komen. Toch hadden we beiden nooit het lef om op elkaar af te stappen. Sterker nog, ik had een lange relatie met iemand met wie ik kinderen wilde. Via zijn vriend die eerder bij onze eerste ontmoeting ooit was, gaf hij vele jaren later aan dat hij het lastig vond om mij te benaderen, maar dat hij mij erg leuk vond. Het liefst wilde ik dit beantwoorden, dat ik precies hetzelfde voelde, maar in plaats hiervan voelde ik een grote angst. Ik vertelde zijn vriend dat ik hem niet meer herkende en het vast moest zijn omdat ik teveel gedronken had.

In werkelijkheid was ik bang om hieraan toe te geven. Bang om alles op te geven wat ik had. Nog steeds kom ik hem heel sporadisch tegen. Inmiddels ben ik zojuist gescheiden, niet hierdoor. Ik heb het gevoel dat ik zo’n intense aantrekkingskracht met iemand anders nog nooit zo ervaren heb. Soms denk ik wel eens…wat als. Maar nu ik alleen ben, wil ik eerst werken aan mijzelf. Daarnaast is deze man nooit uit mijn gedachten geweest, toch denk ik ook wel eens dat ik het allemaal romantiseer. Overigens heb ik via een medium begrepen dat hij in vorige levens mijn man is geweest. Het gevoel hem al te kennen, verklaart nu heel veel.

Mijn ex-partner heeft het nooit geweten, en ik denk ook niet dat hij hiermee om had kunnen gaan. We hebben dus nog nooit een relatie gehad. Deze ontmoeting met mijn zielsliefde heeft mij doen beseffen, dat echte liefde dus heel anders aanvoelt. De fysieke aantrekkingskracht was het meest bijzonder.