S413. Zoals zij mij met liefde heeft geraakt heb ik nog nooit meegemaakt

Aluco

Ik lees hier diverse verhalen en eigenlijk overal wel op het internet. Maar kom nergens een soortgelijk verhaal tegen als de mijne. Ben benieuwd of iemand er iets in herkend.

In April 202 kreeg ik uit het niets een voorspelling van een oude dame dat ik binnen een aantal maand een dame zou ontmoeten die mijn leven letterlijk en figuurlijk op zn kop zou zetten. 2 maand later kreeg ik een nieuwe buurvrouw. We hadden elkaar nog nooit ontmoet, maar de herkenning was groot. Ze had een aantal problemen en was daar door wat afstandelijk maar toch klikte het goed en groeiden we naar elkaar toe. Zoals alle tweelingzielen zeg maar. Zij wist vrij snel te vertellen dat we samen wat uit te werken hadden en we niet voor niks boven op elkaar wonen. En ja ergens voelde dat ik ook wel een beetje.

In Oktober kwamen we elkaar weer eens toevallig tegen tijdens een wandeling en besloten samen naar huis te lopen, Tja en een kleine 20 meter van haar voordeur gebeurde iets bijzonders. Een enorme gouden bal / orb kwam uit de lucht vloog door haar heen en knalde compleet in mij. Mijn inwendige stem zei meteen ” heilig twin huwelijk ” maar dat kon niet Want ik geloofde niet in sprookjes, totdat…. ze begon te trekken aan mijn aan mijn ziel. De eerste keer stond ze een paar meter van me af en liep weg, ik voelde echt iets mijn lichaam uitgaan ??? De tweede keer zat ik thuis op m’n keukenstoel en reed ze langs en ik plofte letterlijk en figuurlijk naast de stoel op de grond. Ik heb er met haar over gepraat en ze had hetzelfde gevoeld. Ook werden haar ogen groot als ze bij me langs reed. En hebben we een constant elektrisch gevoel om ons heen.

Een aantal maanden later kregen we een relatie en duurde het maar even of het aantrekken en afstoten begon. En ik kreeg allerlei verwijten over energie koorden, ontrouw en energetisch bezig zijn. Na 19 maand was ze het zat want ik zou niet serieus zijn ( ben stapelgek op haar ) en heb ik hulp ingeroepen omdat ik de verwijten en het energetisch niet begreep. En toen was ik stil… de verklaring was. De gouden orb was een engel die haar wens manifesteerde, wij waren idd tweelingzielen. Maar er was meer, door de situatie waar ze inzit heeft ze zowiezo veel angst want ze heeft last van negatieve entiteiten die beïnvloeden haar en vandaar de beschuldigingen richting mij. En nou mag je mij voor gek verklaren, dat deed ik zelf in het begin ook. Maar het is inmiddels door meerdere verschillende personen bevestigd. En waar ik het spirituele altijd wat op afstand hield begin ik nu te steeds meer te ” ontwaken ” en krijg ik veel dingen door. Terwijl haar groei ( ze was al spiritueel) nu stilstaat lijkt het en gelooft ze het hele tweelingziel verhaal ook niet meer.

En omdat 19 maand samen waren ken ik haar routine en probeer haar te ontlopen. Ze heeft vaste tijden om met de hond te lopen, dus ik ga op een ander tijdstip de deur uit. Maar dan nog komen we elkaar constant tegen. Ik ben al compleet de andere kant opgelopen en dan nog. En ik voel het ook aankomen. En 9 van de 10 x loopt ze achter mij. Lopen we nu synchroon of zijn we magnetisch. En ik probeer steeds rustig te blijven als we elkaar tegen komen maar ze blijft me verwijten maken dat ik een ander zou hebben.. en dat frustreert want zoals zij mij met liefde heeft geraakt heb ik nog nooit meegemaakt en mijn gevoelens voor haar zijn zo diep. Ongeacht wat ze me allemaal verwijt en heeft aangedaan. Mijn hart blijft voor haar kloppen. En blijf smoorverliefd op haar. En die pijn van niet samen… alsof er een stuk van me is gestorven. En dat voel ik elke dag. Toch kan ik wel even genieten als ik haar zie. Maar goed inmiddels een heel verhaal. Maar iemand die zich herkend betreft de engel en het ziel trekken. Want dat vind ik nergens. Groetjes