S412. Het bracht mij spirituele ontwikkeling

W.

We leerden elkaar kennen door een toevallige ontmoeting in het buitenland. Deze dame gaf me een verbondenheid die ik in mijn leven nog nooit gevoeld heb. Onbeschrijflijk. Zij ontdekte het ook en deelde het mij ook mee dat wij zeer dicht zielsverbonden waren.Alle chakra.s kwamen ‘in brand ‘ te staan. Het was heerlijk om in de nabijheid van deze persoon te zijn. Het leeftijdsverschil is 39 jaar, niet te begrijpen ..We hebben elkaar maar een achttal uren gezien. Nadien hebben we via sociale media contact onderhouden. Er zijn geen sexuele contacten geweest.Mijn partner staat er niet voor open.Een obstakel was de karmische relatie met mijn partner. Ik wil geen pijn veroorzaken aan haar, de kinderen en kleinkinderen. De dame wilde wel een liefdesrelatie maar ik heb haar medegedeeld dat dit momenteel niet kon gezien mijn huidige relatie.Nu heeft die dame bijna alle contact verbroken, ze woont 1300 km van mij. Ik voel dat ze niet gelukkig is.Wat het mij gebracht heeft is spirituele ontwikkeling, boeken die verband houden met de spiritualiteit lezen, een andere kijk op het leven, zorgen voor mezelf, ontwikkeling van zelfliefde. Soms zegt mijn vrouw dat ik totaal veranderd ben en meer met mezelf omga. Het mooiste vond ik het gevoel met een persoon die onbeschrijflijk mooi zou kunnen zijn. Ik weet zeker dat erotiek een ander gevoel zou geven, een perfectie van warmte, geluk. Ik zou het zielsliefde-liefdesgevoel omschrijven als onvoorwaardelijke liefde met veel pijn omdat geen vereniging kan doorgaan en zij zich nu afstandelijk gedraagt. Onbeschrijflijk veel pijn, ik tracht dit te verwerken door mijn gedachten op andere zaken te fixeren. Ik ben 65 jaar, zulke zielsliefde ben ik nog nooit tegengekomen in mijn leven en dat kan onmogelijk nog een keer. Het is te sterk. Iedere dag denk ik aan mijn zielsliefde en nu verwijt ik mezelf dat het beter was geweest dat ik die persoon beter nooit had tegengekomen, zoveel pijn doet dit. Het gevoel van het ontdekken van je zielsliefde is op voorhand bepaald, het is een stadium. Het geeft enerzijds een gelukkig gevoel, maar ook veel pijn. Het gaat niet uit de gedachten, daarom kan ik er geen raad in geven.