S411. Ik heb ontdekt dat diep in mij een liefde is die geen naam heeft

Onbekend

Ook ik heb deze intense liefde gevoeld, geschreid van ontroering, mijn hele lichaam schokte, het hield niet op, het is zo puur , zo puur, dat kan je niet faken. Ik heb een zielsgeliefde ontdekt na een optreden, een muzikant had me zo geboeid, geraakt, ontroerd , Mijn hart ging open van respect voor deze man. Thuis, na een dag of twee, krijg ik plots een bericht binnen op een foto dat ik geplaatst had, met een hartje, het was van hem, maar toen was ik in meditatie, ik had zielsverbinding met hem , op een spontane manier vanzelf …
Ik ervaarde zo een onbeschrijflijk liefde, een gevoel van een warm respect, mijn tranen rolden over mijn wangen van ontroering, mijn lichaam begon te schokken, de golven stroomden door mij heen, het was zo mooi, ik ging duidelijk naar een geestelijk orgasme… ik voelde me zo intens gelukkig, één zijn…het heeft zeker een half uur geduurd, eigenlijk, als ik dacht dat ik er uit was, bleek ik terug , naschokken te hebben, ik beleefde het terug, zo ging het door. Nadien was ik zo rustig en kalm en verwonderd tegelijkertijd .Ik vroeg me af, of hij dat ook ervaren had?
We hebben geen relatie, enkel zien van een optreden. Er is geen contact tussen ons. Er is met hem geen relatie geweest, ik ben niet de persoon, die gaat trekken, enkel een knipoog in de verte geef;
Het heeft mij heel veel gebracht, dat er diep in mij een liefde is, die geen naam heeft.
Een goddelijk gevoel was de ervaring. Dat moment van beleven. Er is een samensmelten geweest , van energieën die in de lucht hingen.