S409. Het laatste stukje van de puzzel die mij compleet maakt

Oonahgwaya

Mijn zielsliefde is altijd al bij me geweest, alleen besefte ik dan toen nog niet. Ze woonde recht tegenover mij en ik was toen al heel veel bij haar. Door omstandigheden in mijn jeugd zoals verhuizing naar Nederland en het huwelijk en verhuizing van mijn soulmate zijn wij elkaar 40 jaar kwijt geweest. Door een oproep via facebook hebben we elkaar teruggevonden.

De ontmoeting na 40 jaar was er een van hemelse proporties, ik zie haar nog uit de rijdende auto springen toen ze mij zag staan bij mijn woning. Het gevoel wat we beiden hadden was een gevoel van samensmelten, thuiskomen. De emoties die daarbij loskwamen bij ons beiden waren alsof we in een rollercoaster terecht waren gekomen. Gevoelens van diepe liefde, vreugde en ook diep verdriet kwamen in alle hevigheid los. Dit heeft wekenlang geduurd voordat er een beetje rust kwam.

De relatie tussen mij en mijn zielsliefde is op dit moment erg gecompliceerd. We willen niets liever dan zoveel mogelijk bij elkaar zijn, maar haar echtgenoot ligt behoorlijk dwars en wil het liefst dat ik weer uit haar leven verdwijn. Maar een geluk hebben we, we zijn familie van elkaar, zij is mijn nicht.

Ik heb al 20 jaar geen partner, gelukkig is er van mijn kant geen enkel probleem. Ik heb ook geen partner nodig, mijn zielemaatje geeft mij meer dan een partner mij ooit zou kunnen bieden.

De tegenwerking van haar man zorgt ervoor dat zij nauwelijks contact met mij kan maken. Hij controleert haar en verwijdert mijn berichten.

We hoeven geen liefdesrelatie met elkaar te hebben, de liefde die tussen ons is overstijgt de aardse liefde. We hebben nu een diepe vriendschap, die is er altijd al geweest vanaf onze vroege jeugd. Wij zijn gelukkig met elkaar ondanks de situatie.

Mijn zielsliefde is het laatste stukje van de puzzel die mij compleet maakt. Wij weten dat wij elkaar nooit meer zullen loslaten. Dat had nooit mogen gebeuren.

Het meest bijzonder was voor mij de ontmoeting na 40 jaar, bij mij voor de deur. De vonken vlogen er van af en op foto’s die gemaakt zijn is de liefde tussen ons overduidelijk te zien. Het mooiste gevoel dat ik ooit heb mogen ervaren, dit overstijgt alles.

Ik hoop dat die dag nooit komt dat onze relatie eindigt, dat word mij fataal, dan breekt mijn hart in 1000 stukken.

Je moet dit meegemaakt hebben om het gevoel te kunnen beschrijven. Het hemelse gevoel komt vanuit je tenen en raast door je hele lijf.