S408. Zielsliefde heeft mij meer zelfvertrouwen gebracht

Katrien

Ik kwam hem tegen in mijn straat . Hij sprak als eerste mij aan , maar zelf had ik niet direct het gevoel of besef dat hij mijn zielsliefde was. Maar telkens hij me zag , stopte hij en maakte een kort gesprekje . Ik merkte wel dat hij een gekwetste ziel was en naarmate , merkte ik dat wij zielsliefdes waren.
Het voelde als thuis komen . Ik voelde een onverklaarbare aantrekkingskracht . We begonnen eerst elke dag met elkaar te chatten . Hij was daar als eerste met begonnen . Vanaf de dag dat ik hem op fb bevriend had gemaakt na 3 maanden eerst oppervlakkig contact , stuurde hij elke dag berichtjes . Ik vond dat op zich wel vreemd , want hij gooide direct zijn privé leven op mijn bord bij wijze van spreken . Maar ik liet me er niet echt door afschrikken en snel zochten we elkaar op . Ondanks ik getrouwd ben , voelde ik mij daar niet schuldig onder , maar ergens hield ik de boot wel een beetje af . Maar ik merkte wel , dat ik vrolijker werd en steeds bij hem wou zijn of toch iets van hem wou horen . Na een paar maanden , kwam de eerste afstoting van zijn kant , omdat ik getrouwd ben en hij er niet wou tussen komen . Ik lijdde daar enorm onder en vertelde dat ook , maar hij zei, dat we gewoon vrienden waren ( wat ook nog steeds was ) en dat het ongezond was om zoveel met elkaar te chatten . Een getrouwde vrouw hoefde zoiets niet te doen . Dat had hij daarvoor ook wel kunnen bedenken . Maar na 3 a 4 weken zocht hij terug contact en ik was natuurlijk heel blij en voelde me terug compleet . En al snel daarna werd ons contact nog intenser . De grenzen werden verlegd . En nog steeds voelde ik mij daar niet schuldig onder . Integendeel . En zo zijn we maanden blijven aanmodderen . Hij hoopte dat ik voor hem mijn man ging verlaten , maar dat kon ik mijn man niet aandoen . Ondanks die aantrekkingskracht

We hadden een tubelente , fantastische relatie. Mijn man kon daar niet mee omgaan . Hij voelde dat de band tussen mij en mijn zielsliefde zo intens was , dat het zijn huwelijk kosten . En toen begon hij zo hard aan mij te trekken , dat ik toen wel aan het overwegen was , om toch bij hem weg te gaan , maar diep in mijn hart kon ik niet . Ons huwelijk leed daar enorm onder en weer voelde ik mij daar niet schuldig onder .

Mijn huwelijk , was het enige obstakel tussen ons. En door dat is het afstoot en aantrekkingskracht door hem begonnen . Dus mijn zielsliefde .

Een liefdesrelatie wilden we allebei wel en niet. Ja , omdat de aantrekking zo groot was en nog steeds is , en omdat ik me volledig thuis voelde . Het voelde aan alsof het normaal was . En nee , omdat ik getrouwd ben

Onze relatie nu: Voor hem een vriendschappelijke , maar met een dubbel kantje aan . Nog steeds stoot hij me af , wanneer hij besluit om een relatie aan te gaan met iemand anders en dan is het ineens een vriendschap en mag ik aanhoren hoe leuk hij het wel heeft met zijn nieuwe liefde en wat voor leuke sex ze wel hebben . Neen ! Na 3 keer , heb ik het wel gehad . Ik ga daar gewoon aan kapot .

Zielsliefde heeft mij meer zelfvertrouwen gebracht. En veel verdriet en geluk

Het mooiste was de se sex . En , als we gewoon samen waren . Dan smelten we gewoon samen tot 1 persoon. Dat was hemels !!! Volledig me overgeven Om nooit meer te vergeten !
Het zielsliefdegevoel is voor mij “onvoorwaardelijk!!!”.
Onvoorwaardelijk !!!!

Heb de relatie zelf even stop gezet ! Kan het niet meer aan ! Ik ga eraan kapot ! Telkens hij een nieuw lief heeft , wordt het voor hem vriendschappelijk en ontkent hij in alle toonaarden dat wij zielsliefdes zijn . Volgens mij heeft hij daar nooit in geloofd .

Ik wil nooit meer een zielsliefderelatie. Buiten dat ik nu wat verbitterd ben , en dat het nu een soort bevrijding is . Hij besliste steeds zelf hoe het in deze periode ging . Vriendschappelijk , koel , dan weer liet hij alle remmen los en ik liep er gewoon in mee . Nee , ik kan het niet meer aan !