S407. Het heeft mij laten zien wat echte liefde is op diep niveau, maar ook om aan mezelf te werken

Onbekend

Heb 6 jaar geleden mijn tz ontmoet op een festival, onze blikken kruisten en hij kwam naar mij toe en we hebben een hele poos gedanst . Ik was toendertijd 41 en hij 45 jaar . Wat mij daar overkwam was onbeschrijfelijk, zó n enorme energie en aantrekkingskracht terwijl ik en hij ook al jaren waren getrouwd met onze jeugdliefde. Heel bizar allemaal kom hem niet meer uit mijn hoofd krijgen. Geen contact gehad ..Het jaar daarna was hij er weer en weer hetzelfde verhaal pas na een jaar kregen we mail contact en toen kwamen we in een geheime verhouding. Ben hier niet trots op maar het was niet te stoppen. Sinds vorig jaar juni hebben we deze verhouding gestopt om onze huwelijken te “redden” ..maar ontzettend veel verdriet en word naar het spirituele aangetrokken terwijl ik hier nooit wat mee had. Mijn tz wil geen contact meer in de hoop dat onze connectie zou “slijten “…
Voor mij is deze connectie zo sterk dat ik dat gevoel absoluut niet kan laten gaan . Ik denk elke dag en nacht aan hem en voel me zonder hem incompleet. Hoop dat dit ooit over gaat of dat ik er mee om kan gaan zodat ik het een plek kan gaan geven…. moeilijk..

Het éérste contact was energie en aantrekkingskracht, tijdens onze verhouding was het net een sprookje zoveel meegemaakt, zoveel gelijkenissen maar tegelijk ook een spiegel .
Nadat het contact verbroken is voel ik veel verdriet maar ook dat ik aan mezelf moet werken. Blokkades oplossen . Van mezelf houden …

We hadden een geheime verhouding…

Mijn partner weet wel dat ik een speciale band met mijn tz heb en hij begrijpt bepaalde gevoelens wel maar wil mij niet kwijt . Ik heb een lieve zorgzame partner en wil hem ook geen pijn doen . Maar vind wel dat een onvoorwaardelijke liefde met je tz wel iets is om voor te gaan ,deze liefde als dat van 2 kanten mag komen . Iedereen verdient dit ..

Dat we beide in een huwelijk waren met kinderen was onze grootste obstakel en de angst om alles kwijt te raken

Wij wilden het allebei eigenlijk eerst geen liefdesrelatie omdat we allebei nog in een huwelijk zitten die voorheen gewoon goed was . Maar ik weet het soms niet meer en probeer meerdere kanten te zien . Mijn tz wil tot nu toe geen relatie met mij heeft te veel angst om alles kwijt te raken en dat is moeilijk maar ik respecteer dit.

Nu zitten we allebei in een huwelijk, en dat is niet makkelijk, voor ons beide niet .

Het heeft mij laten zien wat echte liefde is op diep niveau , maar ook om aan mezelf te werken

De telepathie die we hadden vond ik toch wel heel bijzonder. De erotiek was misschien nog wel het meest bijzondere, de energie die vrijkomt , hoe je met veel respect in elkaar opgaat ..heel bijzonder

Zielsliefde voelt voor mij als speciaal, liefdevol, thuiskomen, blijdschap, geen ego ,fijne energie , geen tijdsbesef.

De relatie os beëindigd, dit voelt heel pijnlijk alsof iets bij je weg valt …. een diepe liefde die weggegaan is en niet meer terug komt . Een rouw ..

Ik weet niet of ik nog zo’n liefde wil ..ik zit nog in mijn huwelijk en mocht dit beëindigd worden weet ik niet of er ooit nog zo iets op mijn pad komt

Ik volg momenteel een programma om weer in contact te komen met je tz dmv positieve affirmaties, visualisaties etc en te weten dat je tz nooit echt weg is en voor altijd in je hart zit. En dat voelt goed.

Blijf positief denken over je tz altijd . Door de zielsconnectie kan je altijd blijven communiceren.