S405. Hij gaf me meerwaarde in het leven

Pracht mens

Hij is een chauffeur die dagelijks door onze straat rijd en ik had aan de firma ooit eens pralinen gegeven voor de chauffeurs die met respect door onze straat reden . Hij stopte , toen hij me zag en bedankte me hiervoor . Ik voelde toen helemaal niets ,maar hij had me al langer in het vizier. Telkens als hij me daarna zag , dan stopte hij voor een praatje en hield hij telkens mijn hand vast . Ik vond hem toen heel kwetsbaar maar had tegelijk ook een goed gevoel en het voelde totaal niet vreemd aan dat hij mijn hand zag. Maar langs mijne kant was er nog geen behoefte om elkaar te zien, maar na een tijdje veranderende dat , en al zeker als ik hem een tijd niet had gezien .

Ik ging rond horen bij zijn collega of hij bij de firma nog werkte en probeerde zijn naam te ontfutselen , wat tevergeefs was . Ik bleef aan hem denken ,maar langs de andere kant nam ik me voor om niet meer aan hem te denken. Tot enkele weken daarna , zag ik hem en mijn hart nam een sprongetje en liet hem stoppen met de vraag of hij fb vriend wou worden , en zo is alles in een versneld tempo gekomen.

Ik vond het allemaal vreemd maar wel aangenaam! Vooral omdat hij vanaf dag 1 mij overlaadde met messenger berichten, Hij is een enorme fan van de Ardennen en hij stuurde er vele foto s van . Ook over zijn kinderen en dat hij gescheiden en verbitterd was . Hij was steeds heel beleefd en gereserveerd, maar vanaf die dag , berichten wij elkaar dagelijks en het voelde heerlijk en normaal aan . Ik was / ben gelukkig getrouwd en voor mij was het een diepe warme vriendschap die ik nooit eerder had gevoeld , ook omdat , ja , ik kon het niet verklaren en nog steeds niet , er een sterke aantrekkingskracht was en is . Ik gaf hem terug hoop en liefde in zijn leven en hij gaf me meerwaarde in het leven .We konden al snel niet meer zonder elkaar, maar hij wou mij voor hem alleen, maar dat kon ik hem niet geven en dat deed hartstikke pijn!!! Maar beetje bij beetje liet ik meer toe , en …ik voelde me daar helemaal niet slecht onder ! Integendeel !!

Het voelde als thuiskomen en of het nooit anders was geweest . We bloeide open , maar mijn man ging eraan kapot .Ook het gekende trek en afstoot spelletje begon . Maar telkens door hem ! En telkens dat enorm verdriet en pijn , maar na een paar weken , soms maanden kwam hij terug en dan was alles terug alsof er niets was gebeurd . Toch was dit enorm vermoeiend en viel ik ettelijke kilo’s af , omdat mijn man voor mij vocht ,maar ook mijn zielsliefde .

Hij heeft gesmeekt om voor hem te gaan , maar dat kon ik mijn man niet aandoen en ik wou beide combineren , wat natuurlijk onmogelijk was . Het was een zware en tegelijk mooie periode. Hij is ook in andere relatie gevlucht, maar dat had geen kans van slagen en is hij voor een paar maand terug gekomen en weer was er weer die strijd . Maar het contact was anders , voorzichtiger , we wouden beide niet meer zo gekwetst geraken van een volgende scheiding , en vanaf het moment dat ik alles aan mijn man wou opbiechten omdat ik de aantrekkingskracht niet meer aankon en echt alles wou opgeven ,ondanks er een klein stemmetje me zei ,dat we er nog niet klaar voor waren , en dat wist hij ook , heeft hij spontaan iemand anders leren kennen , die heel hard op mij lijkt van doen en laten en ….niet onbelangrijk single is , en het klikte direct , op alle gebieden .

Hij is nu gelukkig en heeft dankzij mij de rust , de liefde terug gevonden in zijn eigen geest en is de verbittering die hij had overgehouden aan zijn huwelijk verdwenen . Hij leeft terug en is gelukkig ! Hij heeft mij niet meer nodig om gelukkig te zijn en ik … Ik ook niet meer . En niet onbelangrijk, ik heb mijn huwelijk nog en mijn man is gelukkig dat ik er terug voor hem alleen ben . Eind goed al goed . Nu moet ik er nog wel bij vermelden dat hij zijn nieuwe vriendin nog maar 14 dagen ken , maar …ze lagen al vanaf dag 2 in elkaars armen en als ik hun foto zie ,waar ze beide op staan …. Ja!!! Deze keer zit het goed . Ze matchen en gaan toch vele jaren gelukkig samen zijn ! En ja , dat maakt me blij en gelukkig dat mijn LIEFDE heeft gevonden waar hij zo naar snakte ! Weliswaar niet met mij , maar het had nooit goed afgelopen . Dat gevoel heb ik heel sterk .

We zijn nu goede vrienden , maar dan altijd met dat ietsje meer . We zullen altijd voorzichtig moeten zijn , want de vlam zal nooit uitgaan . Die vlam zal nu op een laag pitje staan . Maar ….ik heb nergens spijt van . Alleen , dat ik liever niet getrouwd was geweest Het kwam op de verkeerde moment . Maar ik zal hem altijd lief hebben . Ook al zullen we elkaar jaren niet meer horen / zien , het maakt niet uit . Maar volgens mij zal hij altijd contact blijven zoeken ,maar dan als vriend !

Mijn partner had het daar heel moeilijk mee , omdat hij voelde dat onze band te innig was en dat de man ons huwelijk kon kapot maken .

We wilden allebei een liefdesrelatie. Eerst ik niet omdat ik in een goed huwelijk zat , maar de aantrekking was te groot , plus het voelde aan of het moest zo zijn en was nooit anders geweest.

Nu zijn we vriendschappelijk. Momenteel is dit bevredigend. Maar het gevaar dat het steeds terug anders kan.lopen zal volgens mij altijd groot zijn

Wat het mij heeft gebracht is pijn , gelukkig, een vorm van compleetheid . Maar nu … Ik denk vrede met de huidige situatie . Ik kom nu terug op rust . Want het overheersend nam enorm veel energie en stress . Voel me nu gelukkig ondanks ik hem mis ( maar op een ander manier ).

Het meest bijzondere was het samen zijn , de berichtjes, het wandelen , maar vooral de overheersende zalige sex !!! Ik gaf me helemaal over . Het is maar eenmaal gebeurd , maar man . dat vergeet je nooit meer ! Hij is gewoon een sexsgod!!! HEAVEN!!! En dat zal ik missen , want wou dat een paar keer op een jaar herbeleven maar daar staat hij niet voor open omdat hij trouw is en niet wilt opgeven wat hij nu heeft ,en daar heeft hij 100% gelijk in !! Ik wil dat hij gelukkig is en dan ben ik dat ook !!

Het zielsliefde-liefdesgevoel was voor mij: Een type met rare kantjes , te afhankelijk, maar toch zal hij zijn wil beetje bij beetje opleggen . Liefdevol !!!!!! Begripvol !!!! Een heel warm iemand, maar die , als er echte problemen zijn , ja , je kan er zeker met hem over praten , maar toch zal hij niet met echte oplossingen komen.

Tot hier toe , gaan we nog contact hebben, maar mocht het zo niet meer zijn …ja , ik zal hem missen maar niet meer op die manier dat ik eraan kapot ga , omdat ik mijn man heb en we samen terug gelukkig zijn .
Omdat ik getrouwd was / ben en hij een nieuwe liefde heeft . Het werd een onhoudbare situatie waar we beide aan kapot gingen

Zo’n soort liefde kan je nooit meer terug vinden !!