S404. Zielsliefde heeft mij wakker gemaakt

Robert

Via een medium kwam ik erachter dat een goede vriendin van mij, mijn tweelingziel is. Wij waren de afgelopen maanden al heel close met elkaar, maar wisten nog niet dat wij tweelingzielen waren.

Omdat ik zelf spiritueel en heldervoelend ben, kreeg ik al iedere keer al beelden van ons in mijn hoofd. Telkens werd mij, waarschijnlijk door Engelen of mijn gids, verteld dat mijn tweelingziel in de buurt was, maar begreep niet helemaal wat daarmee bedoelt werd. Immers werd er door een ander medium verteld, dat een andere vrouw mijn tweelingziel was. Aangezien je maar 1 tweelingziel hebt, begreep ik het niet. Totdat ik een keer belde met een medium en zij vertelde mij dat die vriendin mijn tweelingziel is. Daarna veel over tweelingzielen gelezen en toen kwamen er veel herkenningen naar boven, zoals elkaar aanvullen, weten wat de ander denkt, bij oogcontact heel veel energie voelen, het fijn hebben met elkaar. Wanneer zij op visite kwam, dan voelde ik mij zo mijzelf en op mijn gemak. Het eerste oogcontact is altijd een enorme golf van energie voelen. Meer van het soort energie overdracht van elkaar. Wij kennen elkaar al goed 20 jaar en dat begon dat zij mij knipte. Wij hadden destijds al gevoelens voor elkaar, maar hebben hier beiden niet actief wat mee gedaan. Tussentijds nog een keer contact (hoofdzakelijk telefonisch) met elkaar gehad en sinds voorjaar van 2020 opnieuw. Sinds vandaag 5 maart 2021 laten wij elkaar (tijdelijk) weer los.

Ik heb een vriendschappelijke relatie met haar, maar dat ging soms wel heel ver. Omdat zij getrouwd is, konden wij niet te ver gaan, maar wij lagen regelmatig in elkaars armen. Die enorme aantrekkingskracht tussen ons, is onweerstaanbaar.

Zij is in relatie met een partner, maar zij heeft haar partner nooit verteld dat wij tweelingzielen zijn.

Het aantrekken en wegduwen is ons niet vreemd. Beiden hadden daar ons deel in, omdat het ook een schrikeffect geeft. Zo intens van elkaar genieten en zo één zijn met elkaar is bovennatuurlijk. Omdat zij getrouwd is, is het beter om nu weer van elkaar gescheiden te leven. Beiden kunnen wij ons deel helen, zij gaat hopelijk werken aan haar zelfliefde, en ik heb een persoonlijkheidsstoornis waar ik aan mag gaan werken. Aangezien ik voorspellende gave heb, zal ik mij daarin ook verder gaan ontwikkelen.

Ik zou graag met haar een liefdesrelatie willen, maar weet dat ik daar momenteel nog niet klaar voor ben, maar misschien in de toekomst zal dit wel gaan gebeuren. Dat ligt er ook aan hoe haar ontwikkelingen gaan en welke keuzes zij maakt. Omdat zij getrouwd is, en zij ook om haar man geeft, zal het universum het weten of wij in dit leven bij elkaar mogen komen. Volgens het medium zal dit wel gaan gebeuren, maar zeker zijn doe ik niet.

Momenteel zijn wij weer uit elkaar, om elk een deel van onze karmische stukken te gaan helen. Schat zelf in, dat wij ongeveer over een half jaar tot een jaar wel weer contact met elkaar zullen gaan krijgen. En dan het is afwachten hoever wij beiden zijn?

Zielsliefde heeft mij wakker gemaakt, dat er maar 1 persoon (vrouw) is, waar je onwijs veel van houdt. Alle contacten die ik nu eventueel zou kunnen gaan krijgen, zullen nooit aan deze vrouw kunnen tippen. Dit is zo intens en lekker gevoel, als je dat beleeft hebt, dan kun je nooit meer zoveel van iemand houden als dat je van deze persoon doet.

Het oogcontact iedere keer was zo intens, en gaf mij elke keer weer een soort van schokgolf door mijn lichaam. Ook van elkaar precies weten wat je wil gaan zeggen, en de vele parallellen in het leven zijn heel herkenbaar. Dezelfde ziektes hebben gehad, dezelfde gedachtes hebben.

Ik ga het pure magie noemen wat wij met elkaar hadden. Ja, dit zal je nooit gaan overtreffen met een andere partner. Wij raakten elkaars lippen, en bleven soms een minuut lang de lippen tegen elkaar aan drukken, dat gaf mij zoveel rillingen en kippenvel momenten. Zoveel energie die je dan overdraagt aan elkaar.

Enorm intens, zij betekend echt alles voor mij. Nooit zal een andere vrouw die gevoel kunnen gaan evenaren of overtreffen. Sta nu ook voor een keus, of ik ooit nog wel een andere vrouw (zielenmaatje) kan toelaten nu ik dit heb meegemaakt. Maar het afscheid is nog vers en misschien denk ik hier over enkele maanden wel anders over.

Wij zijn uit elkaar gegaan, omdat ik voortdurend gevoelens kreeg dat ik het moest gaan verbreken en dat dit nodig is om te gaan helen. Oud zeer wat nu geheeld kan worden, zodat wij later weer bij elkaar gaan komen en er een veel hechtere band ontstaan tussen ons beiden. Dit ligt er ook aan of zij haar stukken gaat helen en dat zij tot inzichten komt. Doordat zij nog in de 3D wereld leeft – ik ben inmiddels al in 5D – kunnen wij niet dichter tot elkaar komen. Zij zal een inhaalslag moeten gaan maken, voordat wij weer verder met elkaar kunnen.

Je hoeft in principe niet te zoeken, want je komt vanzelf tegen. Alles verloopt in het leven, zoals het gepland is. Om het maar zo te zeggen, je ziel weet al precies wat er staat te gebeuren, behalve als mens heb jij daar geen weet van. Daardoor is het altijd goed om je intuïtie te volgen, want dan zit je altijd goed. Als je altijd je gevoel volgt, kun je nooit een verkeerde richting opgaan. Het is belangrijk om geduldig te zijn, want in het universum kennen ze geen tijd. Alles komt altijd op het juiste moment, wanneer jij er klaar voor bent, dan komt het vanzelf naar je toe. Daar hoef je niets voor te doen.

Het hebben van zelfliefde is het meest essentiële onderdeel om je zielsliefde te gaan ontmoeten. Zo lang je geen zelfliefde hebt, kun je niet samensmelten met je tweelingziel. Soms is een zielenmaatje nodig om je wakker te maken, dat je mag gaan werken aan deze eigenliefde. Door verdriet en pijn te hebben, kun je alleen maar groeien. Zo kun je nader tot jouw tweelingziel komen. Soms is het ontzettend zwaar, maar iedereen krijgt het zo zwaar, dat hij/zij het aan kan. Oudere zielen, zullen het zwaarder en moeilijker krijgen, dan de jongere zielen. Ik ben een oudere ziel (enkele duizenden jaren oud), en ben uitverkoren om als lichtwerker mijn plicht te gaan vervullen, maar heb nog niet alle “gereedschap” om ook daadwerkelijk deze plicht te gaan vervullen. De komende maanden zal ik meer “gereedschap” gaan krijgen.