S401. Meer bewustwording van de spirituele kant van het leven. Ontwaking.

Martien

Ik was een avondje uit met een kameraad en na afloop besloten we nog even de kroeg in te duiken, daar aangekomen kwam ik tijdens het bestellen naast een vrouw te staan waar ik mee aan deze praat raakte, dat gebeurde op een wat voor mijn gevoel dwingerige manier, niet dat ze zich aan me vastklampte of zo maar het was alsof we onbewust naar elkaar toe werden gedirigeerd. Ze bleek toevallig ook op dezelfde locatie te zijn geweest waar ik net vandaan kwam, al had ik haar daar even vluchtig gezien omdat mijn kameraad mij erop attendeerde zo van, kijk daar eens hoe daar een vrouw staat te dansen met een oudere vrouw, dat was een leuk gezicht maar verder geen aandacht aan geschonken. Ze vertelde mij later dat een kennis van haar vroeg of ze nog even mee de kroeg in ging, aanvankelijk had ze eigenlijk geen zin maar ze voelde toch een soort drang om te gaan.
Toen we in gesprek raakten, zaten we al snel op een behoorlijk diep niveau qua gespreksstof.
Over het leven en over spiritualiteit en zo, we hadden wel anderhalf uur een gesprek en op een gegeven moment keken we elkaar aan en toen gebeurde we wat, dat ik nooit meer zou vergeten, zo een intens oogcontact had ik nog nooit ervaren met iemand, de tijd leek stil te staan alsof we in een soort bubbel zaten en de hele kroeg om ons heen niet meer bestond.
Soort liefde op het eerste gezicht maar dan anders.
We spraken nog wat en nadat ze naar huis ging liet ze me achter met een ongelooflijk gevoel, dat gevoel werd de dagen erna eigenlijk alleen nog maar intenser.

Het voelde alsof we het middelpunt van het universum waren op het moment datum we oogcontact hadden en zo een diepe vertrouwelijke band hadden we gesmeden binnen anderhalf uur.
Ontzettend veel overeenkomsten qua interesses en algehele kijk op het leven, we vulden elkaar feilloos aan te het gesprek.
Ze heeft mijn slapende spirituele ziel weer wakker gemaakt vanwege de intense energie die er vrijkwam.
Ik heb wekenlang haar in mijn gedachten gehad alsof ze bezit van me had genomen, op een fijne maar soms ook gekmakende manier.

We hebben afgesproken bij haar thuis, hoewel ze in een scheiding zit en ik getrouwd ben.
Het weerzien was verwarrend in het begin, even wennen want we kenden elkaar amper natuurlijk maar al snel was het zo vertrouwd en fijn, geweldige niet te beschrijven bijna onaardse synergie tussen ons, vooral toen ik haar in mijn armen sloot, dat moest ik gewoon doen en het voelde intens goed en vertrouwd.
De tweede afspraak hebben we ook gekust en dat was ondanks de tederheid een geweldige ervaring die ik nog nooit heb meegemaakt.

Ik ben vreemdgegaan.. heb het niet vertelde omdat ik bang was om in één klap mijn huwelijk op het spel te zetten, achteraf heb ik daar spijt van want eigenlijk ben ik absoluut geen notoire vreemdganger, het was ook voor het eerst in mijn leven. Maar het voelde zo intens dat ik te zwak was om er weerstand tegen te bieden.

Obstakels zijn dat ik getrouwd ben en 2 kinderen heb.
Ik heb al wel ondanks dat ik van mijn vrouw hou,al jaren twijfels over onze relatie, het gemis van een diepe zielsconnectie ben ik nu dus achter gekomen.

We wilden allebei een liefdesrelatie maar hebben besloten om even uit elkaar te gaan, het liefst waren we er vol voor gegaan maar dat kan natuurlijk niet als je getrouwd bent.

We hebben elkaar nu een aantal weken niet gezien, dat was in het begin behoorlijk pijnlijk vanwege het gemis, al heeft het ook wel wat meer rust gecreëerd. Ik loop wat minder met mijn kop in de wolken.
Sinds vandaag hebben we weer wat meer contact via internet, afspreken zijn we beiden wat angstig voor omdat we zo heftig op elkaar reageren.

Wat het mij gebracht heeft is meer bewustwording van de spirituele kant van het leven. Ontwaking.

Het meest bijzondere vind ik dat we dezelfde soort boeken hebben en ontzettend véél raakvlakken hebben op creatief, geestelijk en spiritueel gebied. Ook dat ik haar als een soort halfgod zie of zo, ze is een soort van heilig voor me.

We hebben op een gegeven moment ook de liefde bedreven en die was buitenaards voor mijn gevoel, helemaal in elkaar versmelten en zonder schroom.
Het ging allemaal als vanzelf én alles voelde zo goed.. de factor tijd leek wederom niet aanwezig te zijn. Een intens spirituele maar ook juist aardse ervaring waar ik nog wekenlang van heb kunnen nagenieten kwaliteit energie.

Ik zou het zielsliefdegevoel omschrijven als; onaards bijna.

Fijn om alles zo even te omschrijven want het is een behoorlijk heftige ervaring geweest waar ik zo langzamerhand wat meer rust in lijk te vinden, gelukkig maar na 3 maanden.

Mijn tips:
Probeer de focus ook op jezelf te houden want het lijkt af én toe net een obsessie. Je wordt je ontzettend bewust van de rivaliteit tussen hart en hoofd, ik denk dat je daar een optimale balans in moet zien te vinden maar in het begin knalt het nog alle kanten op.
Neem de tijd om uit te vogelen wat de bedoeling is van deze ontmoeting, maak geen overhaaste beslissingen. Het heeft tijd nodig om uit te vogelen wat de volgende stappen gaan worden.
Overgave en vertrouwen hebben in de toekomst en misschien keuzes moeten maken waar je al jaren mee rondloopt.