S398 Veel zelfbewuster

Onbekend

Hallo, ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Mijn zielsliefde heb ik gek genoeg gevonden op een datingsite. Mijn vrouw is veel te vroeg op 50 jarige leeftijd aan kanker overleden en ik wilde niet langer alleen op de bank zitten.Ik heb mij ingeschreven op 26 december 2017 en ontmoette haar meteen al dezelfde avond.
Toen ik mij op de datingsite had ingeschreven en de verschillende profielen + matching punten onder ogen kreeg was er een heel bijzondere vrouw die met minstens 20% aan punten boven alle andere dames uit steeg. Ik voelde meteen dat er iets heel bijzonders met haar was en werd ook onmiddellijk naar haar toegetrokken.Het was werkelijk alsof een magneet mij juist naar haar toetrok. Het is een gevoel dat niet onder woorden is te brengen.
Het begon allemaal heel onschuldig. We hebben eerst wat zitten chatten via een app en een dag later begonnen we met elkaar te bellen met video beelden en toen veranderde ons leven compleet.Ik wist ALLES van haar en zij ALLES van mij. Wij voelden elkaar 100% aan en echt in alles. Tussen ons knetterde het werkelijk van de seksuele – en spirituele spanning. Waarbij ik van mijn kant ongeloof seksueel naar haar werd getrokken en zij spiritueel naar mij. 
We hadden beiden geen partner dus het werd al heel snel binnen iets minder dan een week een diep intense relatie waarbij we ook al snel seks hadden. We hadden echter allebei een heel diep onderbuik gevoel dat er tussen ons iets miste en dat was een echte verliefdheid. Onze relatie was heel intens omdat we zo ontzettend van elkaar hielden maar zonder enige vorm van spanning of vlinders in de buik. Mijn vriendin was er voor mij en ik voor haar. We zaten op een heel diep spiritueel niveau.
Onze relatie heeft slechts 4 weken geduurd niet omdat we niet van elkaar hielden, dat doen we nog namelijk steeds als een soort broer en zus maar omdat we beiden wisten dat een liefdesrelatie er niet in zat. We waren voortdurend bezig elkaar aan te trekken en af te stoten. Het werd op een zeker moment zo erg heftig dat ik uiteindelijk de stekker uit de relatie heb moeten trekken omdat wij er beiden niet vrolijker door werden en ik er waarschijnlijk geestelijk aan ten onder zou zijn gegaan. We hebben elkaar toen heel bewust laten gaan en nu hebben wij beiden weer een vorm van mentale rust gevonden.
Ik wilde heel graag een echte liefdesrelatie met haar want zij vult mij volledig aan en is voor mij een soort van mentor. Ik ben voor haar een vriend die haar toont hoe mooi en hoe bijzonder zij is. Mijn vriendin heeft mij met haar openheid op het gebied van seks laten zien wat er mogelijk is en ik heb daardoor weer een boost en meer zelfvertrouwen naar vrouwen toe gekregen. 
Nu twee weken na onze scheiding zijn we een soort van broer / zus relatie begonnen. Ik beschouw haar nu als een zeer naast familielid.Wij hebben dagelijks contact en adviseren en steunen elkaar bij alledaagse vragen. Deze nieuwe vorm van relatie is voor beiden zeer bevredigend want we hebben altijd iemand om op terug te vallen en er is geen enkel onderwerp waarover wij niet durven te spreken.
De korte maar zeer heftige relatie heeft ertoe geleid dat wij nu veel zelfbewuster zijn in ons handelen. Wij weten nu beiden wat we echt willen in ons leven en wat wij werkelijk zoeken in een echte liefdesrelatie.
Het mooiste moment tussen ons was, althans zeker voor mij dat wij na een heerlijk diner samen op de bank in de woonkamer belanden en toen helemaal seksueel los gingen op elkaar met een passie die ik nog nimmer beleeft had. Het ging er helemaal niet om om elkaar seksueel te willen bevredigen maar elke aanraking zorgde voor een schok door ons hele lichaam. Zelfs zonder orgasme was dit wellicht voor mij een van de mooiste momenten op seksueel gebied. Onmogelijk te beschrijven omdat het zo intens was.
De seks tussen ons was weliswaar kort maar er was een spanning die je tussen gewone partners niet snel zult vinden. Enerzijds is het zeer opwindend en anderzijds lig je dus in bed met iemand waarvoor je geen echte gevoelens van liefde hebt. Dat maakt zielsliefde ook zeer verwarrend en het ophouden van een erectie wordt daarmee erg lastig. Je geniet van elkaar en het moment maar tijdens de seks komt toch dat ene moment waar je gaat twijfelen over hetgeen je aan het doen bent en dan is het snel voorbij.
Zielsliefde is geen echte liefde. Wat je doormaakt is feitelijk iemand ontmoeten die jou gaat vertellen wat je anders en beter kunt doen.Jij doet bij die ander precies hetzelfde. Je bent dus eigenlijk bezig om elkaar te stimuleren om er uiteindelijk zelf ook beter van te worden.
Wil je genieten van zielfsliefde dan is het belangrijk om je zielsliefde los te laten zodat zij / hij en jezelf verder kunnen met het vinden van wel een echte liefdesrelatie. In het begin doet het heel veel pijn maar naderhand besef je hoeveel geluk je hebt een zielsliefde te hebben.Je kunt ALTIJD je hart luchten. NIETS hoeft onbesproken te blijven dus je zielsliefde zal er altijd voor jouw zijn en omgekeerd. 
Het rare aan zielsliefde is dat je het niet kunt vinden als je er naar op zoek gaat. Het overkomt je gewoon en als het gebeurt wees dan niet bang.Accepteer het unieke aan de situatie en probeer er van te leren. Je zielsliefde ziet je sterke en zwakke kanten en door goed naar hem / haar teluisteren zul er uiteindelijk alleen maar sterker door worden. Dus grijp die kans. 
Probeer niet begrijpen waarom juist jij een zielsliefde vindt. Zie het als een geschenk voor jullie beiden. Je leven wordt eerst volledig op de kop gezet maar uiteindelijk wordt je er alleen maar sterker door. Je gaat na het loslaten van je zielsliefde weer een andere liefde vinden maar die zal waarschijnlijk minder intens zijn. Zielsliefde gaat verder dan welke verliefdheid ook. 
Ik hou nog steeds van mijn zielfsliefde en voel mij nog steeds zeer seksueel tot haar aangetrokken. Ik weet echter ook dat zij deze gevoelens niet meer heeft en dus moet je iemand ook echt de vrijheid geven die hij / zij nodig heeft om zelf een nieuwe relatie te vinden.Na onze relatiebreuk besloten wij verder te gaan als friends with benefits, FWB, (een zeer diepe vriendschap met mogelijkheid tot seks) op voorwaarde dat wanneer een van ons een nieuwe vriend / vriendin zou vinden, onze FWB zou veranderen naar vrienden. Dat is dus zeer recent gebeurt. Zij heeft een vriend en ik een nieuwe vriendin. Mocht het echter zo zijn dat onze relaties geen stand houden dan trekken wij weer naar elkaar toe om elkaar weer te steunen en elkaar liefde (ja ook lichamelijk) te geven tot een van ons weer iemand vindt.