S385. Onze liefde is mijn kompas, om op mijn pad te blijven

Onbekend

Ik zag haar en was op slag compleet in love. Ze kon alles met haar ogen. Het voelde wanneer ik haar zag alsof alleen wij bestonden. Onze energie danste met elkaar, over elkaar onder elkaar door en door elkaar heen alsof er een warme, liefdevolle deken over je heen gelegd werd. We konden praten met onze ogen.
We hebben geen relatie, alleen professioneel contact. We zijn beide vrouw en beide getrouwd.
Ik ben naar mijn man open en eerlijk geweest. Hij heeft er begrip voor kunnen opbrengen.
Zij heeft sowieso geen liefdesrelatie wens. Ik had ervoor willen gaan, maar besef mij achteraf dat dit soort liefde een heel ander voornaamste doel heeft gehad bij mij.
Er is geen relatie tussen ons. Al voel ik onze liefde op de momenten dat het met mij heel goed gaat heel sterk en dan voelt alles goed in mezelf. We hebben alleen professioneel contact als het nodig is.
Ik ben steeds meer mezelf en dat blijft maar doorgaan. Als ik de liefde, wat ik tussen ons voelde, niet meer voel dan weet ik dat er iets niet goed met me gaat. Dan ga ik aan mijzelf voorbij. Dan ben ik van mijn pad en moet ik iets veranderen. Onze liefde is mijn kompas om op mijn pad te blijven.
Het meest bijzonder vond ik: Al de tekens en antwoorden die op nmysterieuze wijze naar me toe komen. De momenten dat we blijkbaar na ruzie elkaar moeten zien. Maar het allermooist en fijnst blijft toch het voelen van die onvoorwaardelijke liefde die op de achtergrond aanwezig blijft. We weten het gewoon van elkaar.
We hebben geen erotiek samen beleefd maar het voelen van elkaars energie voelt veel dieper en intiemer dan wat ik überhaupt met anderen heb beleefd op de een of andere manier.
Mijn zielsliefdegevoel: Allesomvattend, onvoorwaardelijk, sterk, zacht, diep, vertrouwd, veilig. … alles. .
Ik zie haar nauwelijks en af en toe ervaar ik dat als heel erg zwaar. Het voelt als rouwen. Soms vreselijk pijnlijk, al duurt het nooit lang. Het blijft voelen als een continu missen. Het weten wat je je hele leven gemist hebt. Dat te moeten missen.
Dit soort liefde zal ik nooit zoeken, het overkomt je. Ik zal nooit meer voor minder gaan.
Zielsliefde is de weg naar vrede met jezelf hebben. Op alle vlakken. Al het verdriet en pijn die je tegen komt in je lleven laat je zien waarin jij jezelf nog niet accepteert. Leer dat en je zult voor altijd die liefde en vrede voelen die je via je zielsliefde hebt leren kennen.

Mijn tip: Forceer niets, vertrouw jouw gevoel, doe altijd wat goed voelt, geef je over aan deze lliefde en leef naar jouw waarheid!