S382. Spiritueel heb ik een enorme groei doorgemaakt en durf nu sneller mijn hart te vertrouwen i.p.v. mijn verstand

Lynn

Het was zeer ongemakkelijk, mijn man bracht me naar hem. Hij is fysiotherapeut en ik had een hernia. 1 blik was genoeg we voelden en wisten het meteen toen ik op de behandeltafel lag en mijn man ernaast zat.

Ik had meteen een soort gevoel dat ik nooit meer zonder hem zou kunnen en er was heel veel herkenning zowel bewust als onbewust en daarna natuurlijk angst, paniek, vlinders, hartstocht een storm van emoties waar we vooral niet aan toe wilden geven.

We hadden een zeer diepe spirituele intense liefdesrelatie met heel veel emotionele pijn en verdriet. Het was vooral erg moeilijk omdat we beiden al een lange relatie met onze partners hadden en we hun geen pijn en verdriet wilden doen maar we konden echt niet zonder elkaar, dit hebben we verschillende malen geprobeerd. 1 x zelfs hebben we elkaar 10 maanden niet gezien en gesproken maar dat veranderde niets aan de situatie

Mijn en zijn partner wisten het, zij waren niet blind maar deden alsof er niets aan de hand was. Wilden het niet weten, dat was te pijnlijk.

Obstakels waren: wantrouwen, bezitterigheid, jaloezie.

We wilden allebei een liefdesrelatie maar durfden er nog niet voor te gaan. We zagen te veel beren op onze weg en vonden het erg moeilijk om voor ons zelf te kiezen en onze partners verdriet te doen. We hadden immers allebei een ‘goede’ relatie met onze partners.

Aan de relatie is abrupt een einde gekomen door het plotseling overlijden van mijn zielenliefde door een zelf gekozen dood.

Ik weet nu wat het is om echt en onvoorwaardelijk van iemand te houden. Spiritueel heb ik een enorme groei doorgemaakt en durf nu sneller mijn hart te vertrouwen i.p.v. mijn verstand. Als iets goed voelt zal ik nooit meer zo lang twijfelen en meer vertrouwen hebben. Onze relatie duurde 6 jaar.

Het meest bijzondere vond ik dat de afstand er niet toe deed het voelde altijd alsof we dicht bij elkaar waren en als we bij elkaar waren loste alles om ons heen op. We begrepen elkaar zonder woorden en voelden elkaar op afstand zelfs in het buitenland.

De erotiek was niet zoals je dat op aards niveau gewend bent maar meer spiritueel met nauwelijks aanrakingen een intens gevoel van liefde.

Ik omschrijf het gevoel zo: Uniek, intens, onomkeerbaar tot na de dood en voor eeuwig

De relatie is na 6 jaar beëindigd door een zelf gekozen dood. Het voelt voor mij alsof er een deel van mij is afgestorven. Ik voel mij geamputeerd. Alsof mijn hart eruit gerukt werd. Incompleet

Ik ben niet op zoek naar een nieuwe zielsliefde want ik denk niet dat dat mogelijk is en zou het ook niet meer willen want het was zo heftig en intens.

Ik denk dat ik niet zo meer snel meer zou oordelen als iemand binnen een relatie verliefd wordt op een ander want het overkomt je en er is niets tegen te doen, zelfs de dood scheid ons niet. Heb nog dagelijks contact en dat is zo bijzonder, ik ben door deze ervaring veel spiritueler geworden.

Mijn tip: Luister naar je hart en niet naar je hoofd maar realiseer je dat het niet alleen maar ideaal is met je zielsliefde.