S372. Ik heb me nog nooit zo verbonden en goed gevoeld met iemand

Rick

Toen ik mijn zielsliefde ontmoette, was er eerst sprake van eenzijdige liefde vanaf mijn kant. Zij hield niet van mij, maar ik oneindig veel van haar. Omdat ze mij wel aardig vond, hebben we een paar keer afgesproken. De eerste paar keren voelden voor mij als de hemel, eindelijk samen met mijn liefde. En toen, na een tijdje, kwam ze naar me toe en vertelde ze mij dat ik meer voor haar betekende dan wie dan ook. Maar ze had bindingsangst, dus daarom was er nooit iets van gekomen. Ze zei dat het niet aan mij lag, maar aan haar persoonlijkheid. We zijn samen in therapie gegaan en het heeft gewerkt! We hebben nog nooit liefde op deze manier ervaren, we kennen elkaar door en door, zonder erover te praten. We weten wat we aan elkaar hebben en de erotiek is geweldig. Ik heb mezelf gevonden in haar. Juist omdat ze die bindingsangst heeft, is het nog veel mooier dat wij toch bij elkaar zijn gekomen. Ze koos mij, ze liet mij wel binnen. Ik ben zo blij dat dit gebeurd i s, want ik heb mijn zielsliefde gevonden! Ik heb me nog nooit zo verbonden en goed gevoeld met iemand.