S367. Ik ben me veel bewuster

Onbekend

Onbekend

Een paranormaal begaafde vriendin die in het buitenland woont, besloot een meditatie te doen mbt mij situatie. in eerste instantie om uit te vinden wat voor karma ik nog had uit te werken met de collega met wie ik al jaren een affaire had (beiden een gezin) en die me langzaamaam van binnenuit opvrat. Hem uit mijn systeem krijgen lukte niet. Op momenten rende hij weg, mij in wanhoop achterlatend. Net als ik dat aanvaard had, kwam hij onverhoopt weer terug. Na die sessie kwam mijn vriendin met de verlossende woorden: he is your twin flame. …En toen viel alles op zijn plek.

Hij is totaal niet spiritueel en nog lang niet klaar voor mij. Hij blijft volhouden dat het voor hem een ongecompliceerde affaire is, maar inmiddels is dat het allang niet meer. Wat begon als n puur fysieke affaire op kantoor als collega, is inmiddels een complexere situatie omdat de partners en kinderen elkaar inmiddels ook kennen. Dit door stom toeval en gek genoeg voornamelijk door zíjn vriendin. Hij en ik hebben de meest heftige discussies waarbij we elkaar een spiegel voorhouden. Tot beider frustratie. Zulke discussies met ieder ander zou mijn relatie met diegene voorgoed schaden maar bij ons is dit absoluut geen issue. Het voelt zo vertrouwd, alsof ik met mn innerlijke stem in discussie ben.

De relatie die we hebben was bedoeld als puur fysiek, vooral vanuit hem. Voor mij voelde en voelt bij hem zijn behalve spannend meteen zo vertrouwd en veilig dat t voor mij meteen al meer was, al wilde ik dat voor mezelf niet weten. Nog steeds spatten de vonken eraf als we (stiekem) vrijen en dan voel ik zo veel liefde die ik op hem wil overbrengen. Ik heb me nog nooit zo verbonden met iemand gevoeld. Ik heb nu letterlijk ervaren wat ‘ de liefde bedrijven’ betekent. De intensiteit waarmee we opgaan in elkaar voelt hij ook. Echter, hij zet het nog steeds weg onder de noemer ‘geilste sex ever’ 🙁

De partners weten niet beter dan dat we elkaar platonisch als collega’s hebben leren kennen maar de manier waarop wij met elkaar omgaan heeft reeds de uitspraak ontlokt aan mijn partner: jullie lijken wel een getrouwd stel. Enige tijd later zei een vriendin van mij precies hetzelfde.

Mn twin flame zegt dat ie niet met mij zou kunnen samenleven omdat we teveel op elkaar lijken qua persoonlijkheid en vanwege de discussies die we hebben. ‘Vuurwerk in alles’ waren zijn letterlijke woorden. Hij durft de confrontatie met zichzelf niet aan, is mijn interpretatie hiervan:). We zitten ook vaak wél op een lijn. Hoor of zie ik hem iets doen en is het alsof k mezelf hoor of zie. Of hij pikt op wat ik wil gaan zeggen. Dat hebben we met de partners niet.

Mijn gevoel zegt dat ik constant bij hem wil zijn. Hij is nog niet zover en ik weet ook niet of het de bedoeling is dat we in dit leven samenkomen. We wonen dicht bij elkaar, kinderen van dezelfde leeftijd en we zien elkaar wekelijks met gezin en meestal ook wel een of twee keer privé. Ik heb t gevoel dat we dus wel in elkaars leven horen te zijn om elkaar verder te dwingen diep in onszelf te kijken en elkaar te confronteren met onze diepste zelf. Maar of dit in een relatie-vorm hoort…who knows. Ik stel mezelf tevreden met die momenten. De momenten dat ik bij hem ben zijn wel de enige momenten dat ik mindful ben en in het moment zit . De wereld kan vergaan. …En net op momenten dat ik denk dat we een modus hebben gevonden en we elkaar perfect aanvoelen, komt hij weer met dat ie t niet meer weet, dat we het maar platonisch moeten proberen omdat het niet meer ongecompliceerd is en hij zich schuldig voelt tegenover iedereen etc. De eerste paar keer was het alsof hij een mes tussen mijn ribben stak en was Ik fysiek ziek. En net als ik dan weer opgekrabbeld was kwam hij weer terug (en liet ik het gebeuren). Inmiddels weet ik dat ik hem in zulke periodes even moet laten en dat ie wel weer terugkomt. Het allerbeste zou zijn dat ik zelf voorstel om het platonisch te maken en me hier dan ook aan te houden, omdat ik het gevoel heb dat ik hem hier spiritueel enorm mee zou helpen. Helaas is t vlees zwak.

Andersom heeft hij precies de vinger op mijn spirituele zere plekken gelegd zoals niemand ooit gedaan heeft. Ik ben me veel bewuster van waar ik aan moet werken en ben ook zeker gegroeid. Helaas is de uitvoering altijd weerbarstiger dan de theorie maar ik blijf oefenen; ).