S365. Te laat ontdekt

Onbekend

  1. Te laat ontdekt

Ik ben Jij bent WIJ ZIJN. 30 jaar geleden elkaar voor het eerst ontmoet. Niet begrijpend wat er gebeurde toen. Het voelde gewoon goed. Na 30 jaar hoor ik in mijn hoofd opeens je naam. Wat zal ik doen Contact opnemen. Dat zal ik maar niet doen Na zoveel jaar Dan na 4 weken… Je overlijdensbericht in de krant Je koos voor het licht Ik ben er kapot van Huilbuien, waarom, waarom? Had ik maar Na 5 maanden hulp ingeroepen Waarom zoveel verdriet Ik herkende / begreep het niet. Waar komt dat allemaal vandaan Er wordt gezegd: Dat jij bij mij hoort Dat jij mijn grote liefde was en ik de jouwe Je tweelingziel Yin & Yang Hij is nu in het licht Ik begrijp nu waarom er een stuk in mij mist. Puzzelstukjes van mijn en zijn leven passen in elkaar. Onafhankelijk van elkaar en toch dezelfde dingen. En daar “moet” ik het nu mee doen. Ik ben Jij bent WIJ ZIJN. Wij zijn niet meer, nu Jij koos voor het licht. Dat bracht mij uit mijn evenwicht Ik hou van jou Het gaat zoals het gaat Te laat…… omdat ik niet wist:)

Reactie
Ik las je verhaal met tranen in mijn ogen. Zo erg dat je ontdekt wie je tweelingziel is om er dan achter te komen dat hij niet meer wilde leven en nu elders is. Ik wil je bij deze een klein hart onder de riem steken; weet dat de dood niet het einde is, het is slechts een nieuw begin. Jullie zullen elkaar weer opnieuw ontmoeten. Heel veel liefs, Een andere tweelingziel (Onbekend)