S353. Een rollercoaster

Onbekend

Ik heb het ontdekt door opmerkingen van anderen en mijn eigen gevoel. Ik leerde hem kennen via mijn eigen vriendengroep en we kunnen het goed vinden. Helpen elkaar met kleine praktische dingen en hebben regelmatig contact. Opgegeven moment dacht ik elke dag aan hem en ik vond dit raar want ik heb al een partner welke echt de ware voor mij is. Ik ging dingen opzoeken als “verliefd op een ander, wat te doen” etc. maar er klopte iets niet .. dit was geen gewone verliefdheid. Ik kreeg een opmerking van een vriendin: “woow je bent echt net ….. als je zo doet ” of als we met zijn 3 waren zei de derde persoon: “naah ik kom er echt niet tussen he?” en de laatste opmerking die ik een paar dagen terug heb gehad gaf de doorslag. We waren samen, en een kennis zei (meer een kennis van hem, ik ontmoete haar voor het eerst) “Woowwww jullie zijn echt …. ik weet niet net broer en zus ofzo.. er hangt iets tussen jullie in het is.. bijna eng maar wel heel cool”. Op dit moment keken we elkaar aan en leek het of de tijd stil stond. Om de spanning te doorbreken grapte ik “ja haha misschien in een vorig leven… ” Ik ben de vorige dag me gaan inlezen over zielsliefde en tweelingzielen. Er is een wereld voor mij open gegaan. Ik ben de relatie gaan analyseren en besefte me dat wij elkaar zien zelfs op meters afstand en ons oogcontact , nooit een gewoon oogcontact is geweest.

Het is heftig, pff ik loop op een wolk stijg boven alles uit, kreeg ruzie met mijn partner over hem opeens uit het niks?!
Terwijl mijn partner hem ook graag mag altijd en met hem om gaat en er niks achter zocht normaal. Ik heb mij te kwetsbaar opgesteld als vanzelf en berichten gestuurd die ik beter niet had kunnen sturen de volgende dag, al was hij eerst met een bericht naar mij toe.. maar ik heb daar heel intens op gereageerd.. ik ben daar zo van geschrokken dat ik nu het liefst hem 2 a 3 weken niet meer wil spreken. Al kan dit niet denk ik want we gaan met de groep op vakantie. Ik weet dat als we elkaar nu weer zien er een ongeëvenaarde energie zal gaan loskomen.

Onze relatie is puur vriendschappelijk
Dit is allemaal nog niet uitgesproken tegen mijn partner en ik houd het voorlopig nog geheim tegenover alles en iedereen, ook tegen over hem, al voel ik dat hij het ook voelt… ik weet alleen niet of hij al de link met tweelingzielen heeft gelegd.

De obstakels zijn er niet in onze vriendschap… maar een relatie of iets zou gepaard gaan met enorme obstakels, de maatschappij zal onze relatie niet zo 1 2 3 accepteren, het zal veel onrust teweeg brengen omdat we allebei op een andere manier ons in de maatschappij bewegen. Ik ervaar dit als iets heel interessants maar ik weet dat menig mij niet zullen begrijpen.
Ik wil geen liefdesrelatie want ik heb al een partner waar ik met mijn hele ziel van hou en nooit zou willen kwetsen. Mijn huidige partner heeft mij ook veel gegeven en mij heel gelukkig gemaakt en mij geïntroduceerd in de wondere wereld van liefde.
Onze relatie is puur vriendschappelijk maar laatst door die ontmoeting met die vrouw en die opmerking is dit een beetje uit de hand gelopen en lijkt er meer aan de hand te zijn. Er is ietsje meer aandacht dan dat je aan een gewone vriend of vriendin zal geven. Maar ik ben op mijn hoede en voorzichtig want wil mijn huidige partner niet kwetsen.
Ik ben er pas net een paar dagen achter dus moet de rollercoaster nog in gaan vermoed ik.
De opmerking van die vrouw en de explosie die dat tussen ons teweeg bracht.. er kwamen niet eens woorden aan te pas.

Het voelt als iets ongeëvenaard.. iets heel bijzonders .. het is een kracht waar we heel veel mee zouden kunnen.. we kunnen samen bijzondere dingen doen.. Dit zou ik ook graag willen maar zonder een liefdesrelatie.. maar de vraag is of je daar dan tegen kan vechten? Hoe houd je deze krachten in balans en passeer je niet de rest van je relaties zoals andere vrienden en je partner? Dit is echt niet te bevatten, wat er gebeurd.

Ik vraag me zo af of hij het al weet… dat hij iets voelt dat is al duidelijk, maar weet hij ook, wat ik weet? Is dit nodig om uit te spreken ooit in het leven tegen elkaar.. of kan het altijd onbesproken blijven en dan alsnog krachtig voortzetten?