S348. Sweet goodbyes

Onbekend

De intense liefde tussen ons…..maakt dat wij elkaar horen, zien en voelen. Elkaar respecteren om de keuzes die we maken…..om elkaar vervolgens los te laten…..

Dat waren de woorden die we tegen elkaar zeiden na een intens liefdevolle verboden relatie.
Het was niet het juiste moment….of toch wel, voor mij dan althans, want dankzij hem heb ik mijn hart gevolgd en ben bij mezelf gebleven. Hij heeft me laten zien wie ik ben en mij mijn eigenwaarde teruggegeven. Door hem heb ik gekozen voor mijn eigen geluk en heb mijn lange relatie waarin ik niet gelukkig was met 2 kindjes verbroken.
Nu heb ik een eigen leven met een heel goed harmonieus co-ouderschap en heb ik een hele goede vriendschap met de vader van mijn kinderen.

Mijn soulmate heeft gekozen voor zijn eigen gezin.
We wisten vanaf het begin dat we niet volledig bij elkaar konden zijn. Het was niet het juiste moment. Teveel levens zouden gekwetst worden.
Dat hij zijn eigen pad moest gaan, dat wist ik.
Dat dit zijn keuze zou zijn, wist ik ook.
En ik ben trots op hem dat hij toch vecht voor zijn gezin, want het is niet makkelijk voor hem…..voor mij ook niet….

Hoe mooi is het om onvoorwaardelijke liefde te mogen ervaren. Zo bevoorrecht voel ik mij! Liefde zonder egoïsme.
En ook al is het een once in a lifetime experience, ik ben blij dat ik het heb mogen ervaren!

De tijd die we samen waren was zo intens, zo puur, zo open en zo eerlijk. We zagen elkaar, hoorden elkaar en voelden elkaar. Zelfs op afstand voelden we hoe het met de ander ging.
Hij apte me dan: ‘Gaat het goed met je?’ En ik kreeg een brok in mijn keel,want op dat moment wist hij dat het niet lekker met me ging. En ook ik voelde als hij niet lekker in zijn vel zat. En ook dat liet ik hem weten en hij bevestigde dat weer. Heel bijzonder om elkaar zo te voelen! Meerdere malen hebben we dat mogen ervaren.

Onze aanrakingen gingen tot in het diepste van ons hart en ziel. Onze lippen raakten elkaar en we vergaten alles om ons heen. Adembenemend!
Beiden hebben we intens genoten van de erotiek. Nog nooit ervaren hoe het is om met lichaam en ziel een te zijn. Maar wij voelden elkaar zo intens en waanzinnig!
Dat was echt de liefde bedrijven in alle zin van het woord.

Dankbaar zijn we dat we het hebben mogen ervaren.
Dat we altijd van elkaar zullen houden, dat weten we allebei.
Dat we nu niet samen kunnen zijn, doet bij allebei intens pijn.
Hij zoekt zijn weg terug naar zijn vrouw en gezin.
Ik zoek mijn weg als alleenstaande moeder en geniet van wat er op mijn pad komt.
Dat ik een leeg en incompleet gevoel van binnen heb, wat intens veel pijn doet omdat we niet samen zijn, dat draag ik met me mee.
Ik kan alleen maar hopen dat we allebei ons geluk weer vinden, waar dat dan ook is.

Inmiddels hebben we elkaar een jaar al niet meer aangeraakt of face to face gesproken. En een half jaar geleden hebben we alle contact verbroken omdat we vonden dat we allebei ons eigen leven moesten leven, en zo ons eigen geluk moeten vinden zonder elkaar.

We blijven voor altijd soulmates. En ook al kijken we elkaar niet aan als we elkaar voorbij rijden….we weten wat we voor elkaar voelen en dat zal voor altijd zijn! Diep en intens! En koesteren we diep in ons hart!