S345. Een onverbrekelijke band

Onbekend

Samen lachen, samen huilen, alles voor een eerste keer met elkaar beleven dat schept al een diepe band! Zeker als het je echte eerste liefde is in je jeugd kan dat heel sterk zijn.
Zelfs zo sterk dat wanneer het uit gaat, je nog steeds een telepatische band met elkaar kan onderhouden. Je weet precies wanneer die ander ook aan jou denkt, en dan denkt jij aan hem of andersom! Dit kunnen mensen ook ervaren wanneer hun partner overleden is, maar in mijn geval was dat niet zo. Je voelt wanneer het niet goed gaat in zijn nieuwe relatie enz. Verder kan zelfs de daad een golf van extase teweeg brengen, de manier waarop dit
gebeurt kan bij die ene keer blijven en dat zou je dan ook nooit meer zo kunnen voelen bij andere partners.Dan spreek je volgens mij van een zielsverwandschap.

Het klaarkomen ging gepaard met een explosie van vocht naar buiten zodat mijn vriend dacht dat ik geplast had ofzo. Wat echt niet het geval was het had nml geen urine geur en liet geen gele kleur op de lakens achter behalve een grote natte ronde plek die we als de
donder probeerde droog te fohnen zodat mijn ouders niet wisten dat wij hadden liggen rommelen in hun bed terwijl ze niet thuis waren. Ik denk spanning, klaarkomen op 1 en hetzelfde moment tegelijk en omdat we nog zo jong onze eerste keer beleefden heb ik dat echt als de enige keer zo ervaren. Ik ben later in mijn leven met andere nooit meer zo als die ene keer klaar gekomen. Raakt wel bevredigd maar dan van binnen waar ook niets
mis mee is hoor en ook even lekker kan zijn! Verder heb ik mijn tweede spirituele ervaring ervaren toen deze zielsliefde uit ging ik hoefde niet om te kijken want wist precies wat hij ging doen en heb het er jaren moeilijk mee gehad stotterde wanneer ik hem tegen kwam terwijl ik nog nooit in mijn hele leven gestotterd had. En toen ik dan uiteindelijk een nieuwe vriend leerde kennen en op een metrostation stond om naar het huis van deze nieuwe vriend te gaan leek het eerst of mijn hart zo tekeer ging alsof het aan een touwtje door een
macht buiten mij eruit getrokken werd en daarom keek ik ook direct naar mijn lichaam maar mijn hart zat er gelukkig nog maar kreeg ter gelijkertijd een boodschap door dat mijn ziels-liefde er met de metro aan zou komen aan de overkant in de tegenovergestelde richting dan waar ik heen ging.Ik zag in een flits hoe hij zijwaards tegen de ruit hing steunend met zijn hoofd op zijn hand en zijn elleboog steunend op de rand van een kozijn en dat hij niet naar mij zou kijken. En ja hoor ik hoorde al een metro aankomen en alles gebeurde zoals ik het vantevoren al gezien had. Maar ik kreeg gelijk alweer een nieuwe boodschap door;Dat hij bij de volgende halte uit zou stappen omdat hij dan een gevoel had dat ik in de metro daarna zou zitten en naar hem toe zou komen als een soort geplande hereniging.
Dit gebeurde niet dus want aan mij was de KEUZE! En ik koos toen niet voor de liefde want ik hield natuurlijk nog steeds van hem. Maar koos voor mijn verstand en dacht aan hoe hij mij ook vernederd had die ene keer enz om mezelf maar het gevoel te geven dat ik de juiste beslissing nam. Met deze man ben ik dan ook nog steeds samen. Dus een schrale troost voor jullie allen. Ziels-liefde is ooit vervangbaar al geloven jullie daar nu nog niet in maar door niet de makkelijkste weg te kiezen en terug te gaan krijg je andere mooie dingen terug.Nu praat ik over een eerste liefde met een man. Maar ziels-liefde kan ook ontstaan tussen jou en een vriend of vriendin!
Het kan zomaar iemand zijn van je eigen sekse de buurvrouw of buurman of een jeugdvriend of vriendin. Ik bedoel daar heb je dan geen partnerschap mee maar toch ook een soort zielsverwantschap! Ik heb dat later ook echt ervaren met iemand die ik zomaar tegen kwam bij het consultatie bureau en niet wetende dat diegene ook later mijn buurvrouw werd.En weer later een vriendin. het is ook niet gezegd dat diegene dat als hetzelfde ervoer maar eigenlijk weet je dat het wel zo is! Vraag mij niet waarom.Omdat ik de prater was en de extravertere figuur en zij de stille goedlachse
Later bleek ik ook een leidraad in haar leven te zijn die zij zo nu en dan met raad en daad nodig scheen te hebben alleen heb ik dat niet direct allemaal door gehad.En nu is zij er niet meer maar wel nog altijd in mijn gedachten,hart en ziel!Ik heb hele bijzondere spirituele ervaringen met haar mogen beleven en mijn gedachten bleken later haar gedachten te zijn en mijn aura was de bloem op haar rouwkaart HEEL BIJZONDER ALLEMAAL! Maar
niets is onmogelijk het leven bied ons zoveel moois maar je moet je er alleen bewust van zijn.

Ok had een liefdesband met m’n eerste echte liefde en met de ander een vriendschapsband als vriendin en buurvrouw. Ik ben erachter gekomen hoe je je herrineringen los moet laten zodat je de ziels-band niet instant houdt.Mijn huidige partner zag het niet echt als een bedreiging want hij zag dat ik het niet expres deed als ik over mijn eerste liefde praatte hij had die uiteindelijk ook voor mij gehad met een ander meisje alleen was dat een relatie van een jaar geweest en dat van mij drie jaar maar dat zegt uiteindelijk niets.Een ziels-band is niet aan tijd gebonden, en kun je met iedereen hebben, jong/oud, zowel man/vrouw enz

Je voel elkaar zo goed aan dat je jezelf ook wel eens wilt gaan afzetten tegen elkaar Want elkaar zo goed aan weten te voelen is ook niet altijd even prettig en botst.Je kunt elkaar dan ook goed kwetsen.En zo creeer je voor jezelf weer een nieuwe uitdaging
Je hebt minder uitdagingen op dat vlak omdat je een twee eenheid bent of juist een tegenpool en ook daarvan weet je alles precies.Het onbekende kan dan wel eens aantrekkelijker zijn.En het bekende afstotelijker.

We voelden elkaar goed aan.
En de tijd qua leeftijd was er ook geschikt voor.
Met mijn huidige man heb ik een haat liefdesband en ook een bepaalde zielsband opgebouwd We weten van elkaar dat we honk vast zijn van het begin af aan, gek he Ik wilde daarom ook nooit trouwen. Vond een relatie uiteindelijk een vertrouwensband tussen 2 mensen en dat papiertje zei me niets. We zijn nu na 30 jaar nog steeds bij elkaar. de ziels-band met mijn eerste vriend heb ik verbroken door de herinneringen los te laten …Dit moest ik wel doen omdat ik ook een helderziende gaven heb en te veel voelde en zag wat er in zijn leven gebeurde. En ik had uiteindelijk ook vrede met een andere relatie. En gunde mijn nieuwe man ook oprechte liefde.Al heeft de pijn om over mijn eerste liefde heen te komen 9 jaar geduurd.

Mijn zielsliefde bracht me Zekerheid! Dat besef je pas vaak veel later.Het versterkt je band ook nog eens extra. je komt daardoor ook moeilijker
van elkaar los. Maar uiteindelijk als je bij elkaar blijft schept het een hele hechte intieme band. Die door niemand en niks verbroken kan worden. Zielsliefdes moet je zuinig op zijn Ze zijn zo kostbaar…!
Het gebeurd nml. niet elke dag dat je er 1 tegen komt.
Gelukkig heb ik een andere partner leren kennen en met de jaren ben je ook steeds meer naar elkaar toe gegroeit althans zo ervaar ik mijn relatie nu.
Met een eerste ervaar je ook alles intenser en is het zo ie zo anders.
Zoals met mijn man het samen wonen wel prettig is en steeds hechter word.
Zeker nu onze 3 kinderen de deur uit zijn hebben we meer tijd voor elkaar.
Voordat de opa en de oma periode aan gaat breken.