S341. Tijd doet er niet toe

Onbekend

Tijd doet er niet toe

Sinds een paar maanden een warme jonge man ontmoet. Hij is wel wat jonger dan ik. Had niet verwacht dat ik ooit een jonge man zou ontmoeten die
zoveel voor me zou betekenen. Net wanneer ik dacht dat ik nooit meer een grote liefde zou ontmoeten, dan komt hij op mijn pad. Het is een paar
maanden aan, maar hij voelt me zo goed aan.

Hij neemt de tijd voor me, we kijken elkaar continu diep in de ogen, het is eigenlijk onbeschrijflijk wat er dan gebeurt: Muziek, dans, tijdloos, zenden en ontvangen over en weer, maar vooral veel liefde. We zijn beiden voorzichtig, maar het voelt wel als vanouds

Ik heb in het verleden 2x mijn grote liefde ontmoet, maar met 1 echt wat gehad. Dit voelt sterker. Hij weet niet dat ik een ander heb gehad, maar heb ook snel afscheid genomen van de oude liefde toen ik merkte dat mijn gevoelens voor mijn zielsfliefde sterker werden. Ik moet mijn zielsliefde in de ogen kunnen kijken en eerlijk zijn.
Er zijn niet echt opstakels, het is alleen kijken waar wij beiden klaar en behoefte aan hebben. Dat heeft tijd nodig.

Wij willen allebei een liefdesrelatie, dat voel ik aan mezelf en aan zijn liefdevolle behandeling. Waarom? Zodat we elkaar een plek kunnen geven waar elkaar de ruimte geven maar ook veel liefde kunnen geven.
Het is nog het begin van de relatie, het is nog prillig, maar zeker bevredigend.
Hij geeft aandacht en tijd, hij laat me weten dat hij het fijn vindt met me. Al bij de eerste ontmoeting wist ik gewoon dat hij speciaal was.
En onze eerste onvergetelijke kus, op het juiste moment, toen we er beiden klaar voor waren. We vrijen veel gepassioneerder dan voorheen en gelange tijd, de klok telt gewoon niet mee.
Deze liefde gaat gevoelsmatig een stap verder dan voorgaande ervaringen.
Mijn oude liefde heb ik nog contact mee, ik heb hem gevraagd me tijd en ruimte te geven Maar die heeft iets meer moeite op dit moment om me los te laten. Ik neem geen genoegen meer met minder.

Ik geniet van de tijd samen, zet geen druk op de relatie, zodat het zich rustig kan ontwikkelen.