S340. Wat mijn zielsliefde me brengt

Denise

Het heeft een tijd geduurd voordat ik door had dat mijn zielsliefde naast me woonde , we speelden al een tijdje een spelletje op internet . Je kon chatten maar dat deden we niet .mijn zielsliefde heeft het al die tijd geweten . Maar heeft gewacht op het moment . Tot ik er klaar voor was .

Op een avond speelde we weer , het was al laat toen zei hij ineens op de chat , het is al laat je moet nu gaan slapen . Mijn antwoord was wie ben jij dan om dat te zeggen . Achteraf weet ik waarom hij dat zei .ik ging op vakantie en daar gingen de spelletjes door . Ik was iets verloren daar en zei het tegen hem . Zijn antwoord was als je iets verliest krijg je er wat voor terug . Ik begreep dat niet helemaal . We hadden iedere dag contact met elkaar . Ik droomde zelfs van hem . Ik wilde ineens terug naar huis . Het gevoel was zo sterk geworden . Toen wist ik wat hij bedoelde . ik kreeg mijn man weer terug . Eenmaal thuis gekomen . Kwam ik hem tegen hij werd wit in zijn gezicht , hij was blij dat ik weer terug was . Een paar dagen later zat hij bij me op de bank . We keken elkaar aan en door een bepaalde kracht gebeurde er iets in mijn buik . Ik was klaargekomen . Had dat nog nooit zo beleefd . Ik kreeg gevoelens voor deze man ik dacht dit kan niet hij is veel ouder dan mij . Maar liefst 14 jaar . Maar nu kan het me niets meer schelen . We kunnen vrijen als de beste . Uren achter elkaar doen we dat, het is zo heftig en geweldig . Soms doen we het iedere dag als het kan . Wist niet dat ik dat kon . Heb altijd gedacht dat ik het niet kon ( wilde zelfs naar sekstherapie ) maar dat is niet nodig ik weet dat ik het kan .ik vindt het prettig om bij hem te zijn . Het liefst als je in mijn hart kijkt ga ik met hem samenwonen . Maar dat mogen we niet zelf doen . Dat wordt van bovenaf beslist uiteindelijk . We kunnen alleen maar afwachten .
Ik hou zo ontzettend veel van deze man . Dat ik tegelijkertijd heel erg bang ben om hem kwijt te raken . Hij heeft gezegd je raakt me nooit kwijt , ik zal er altijd zijn in wat voor vorm dan ook.
Mijn zielsliefde en ik hebben in een vorig leven een relatie gehad . We hadden samen een dochter , zij is overledenen toen ze nog jong was geloof 13 jaar aan een ziekte . Ik heb ze verlaten voor een ander . Ik heb mezelf ook van het leven beroofd . Heb me laten verdrinken We zouden heel graag samen zijn maar de goden beslissen . We zijn heel dankbaar dat we dit samen mogen beleven . We hebben nog steeds dezelfde relatie . We voelen ons allebei compleet en alles klopt bij ons. Mijn zielsliefde heeft mij geleerd dat het niet uitmaakt hoe je eruit ziet . Dat je met gevoel moet leven en dat doe ik nu ook . Ik kom voor mezelf op wat ik eerder niet deed . Zit op een roze wolk , kan alleen maar aan hem denken . Wil het liefst alleen maar bij hem zijn . Het liefst willen we alleen maar met elkaar vrijen.

Zodra je voelt dat je je zielsliefde hebt gevonden . Pak dan die kans , want het is het mooiste wat je kan beleven

Denise