S337. Onvoorwaardelijke liefde

Antoon

Ik heb mijn tweelinghart ontmoet toen ze 18 was en ik 21. We wisten meteen dat we een bijzondere aantrekkingskracht op elkaar hadden een soort van herkenning. We hadden een intense diepe spirituele relatie. We konden hele nachten allerlei onderwerpen bespreken. Elkaar kussen, in elkaars ogen kijken en in elkaar opgaan. Althans ik had geen behoefte aan sex met haar, vond dat zelf een smet op onze pure mooie relatie. Zij trok me de ene dag aan, en stootte me de andere dag af.
We hebben een kortstondig liefdesrelatie gehad nadat we elkaar 8 jaar kenden. We kusten elkaar regelmatig van te voren en hadden ook nachten lange conversaties. Na 8 jaar hadden we 6 weken verkering waarin we twee maal intense sex hebben gehad. Zo intens dat ze ervan bang werd en besloot en relatie aan te gaan met iemand die beter bij haar vrienden paste, daar wij totaal elkaars tegenpolen waren.

Ik heb in de jaren nadien ook elke week telefonisch contact met mijn zielsliefde. Mijn toenmalige partners heb ik dit nooit verteld om dat die daar niet mee om konden gaan. Het aantrekken en afstoten van vooral haar kant is een obstakel waar ik veel moeite mee heb. Nu na 30 jaar nog steeds daar ze nu getrouwd is een dochter van 16. We hebben nu een liefdesrelatie die beide veel voldoening geeft. Wat we beide ervaren is zo intens, op een niet gekend niveau. We hebben een telepatische en empatische link. We hebben sinds kort ook een sexuele relatie. Vooral zij was daar bang voor
omdat ons contact zo intens is. Inderdaad is dit gebleken en sindsdien mist ze nog meer als eerst.

Mijn zielsliefde heeft me een onvoorwaardelijke liefde gebracht. Ze accepteert me zoals ik ben en ik haar. Ze heeft eigenschappen die ik absoluut niet zou pikken van andere partners. En vice versa. Qua uiterlijk is ze absoluut mijn type niet en ik de hare niet. We hebben een diepe telepatische en empatische band waardoor we weten dat het speciaal is. Het is heftiger als ik ooit te voren heb ervaren. Hemel en vooral hel.
De eerste keer dat we na zoveel jaren sex hadden. De echte daad is er nog niet van gekomen. Echter wel voorspel elkaar oraal bevredigen. Ze gaf aan nooit van sex te kunnen genieten. Een keer maar en dat was 30 jaar geleden met mij. Ik heb alles gegeven in de sex om haar optimaal te laten genieten. We hebben uren sex gehad, en nog was de dag te kort.
Bij andere relaties had ik sex. Nooit erg bevredigend. Bij mijn zielsliefde bedreef ik de liefde. Zo intens. Zelfs als ik mijn hoogte punt gehad had, wat normaal gesproken de zin tot sex en liefkozingen weg neemt. Bleef dit bij haar bestaan. Daarom hebben we uren lang erotiek en sex.

Dit is onvoorwaardelijk. Ik accepteer zaken die ik bij een normale relatie niet zou pikken. De gedachte dat ze (ze is nog getrouwd) gewoon ook nog sex heeft met haar eigen man, zou ik niet pikken bij elke andere vrouw. Ik heb bij haar totaal geen jaloezie, in het begin wel, maar dat gevoel heb ik losgelaten. Ik heb haar gezegd dat ze moet doen wat ze moet doen om te overleven.
In de tijd dat we geen contact hadden is ze altijd in mijn gedachte geweest, zwakjes op tijden maar ze was er altijd. Heb altijd geweten dat er iemand rond liep die intens van mij hield. Zij heeft dit ook bevestigd.
Zo’n intense relatie kun je maar met een persoon ter wereld hebben. Ik ben monogaam ingesteld dus ik zoek geen andere relatie.