S318. Zielsliefde: 1000 maal meer dan de liefde voor mijn man

Onbekend

Van het begrip zielsliefde had ik nog nooit gehoord. Wij ontmoeten elkaar doordat ik op een goede dag een vraag had gesteld op het internet waar een volslagen vreemde op reageerde. Hij wilde mij wel helpen met mijn probleem. Zeer onschuldig allemaal. We bleven contact houden en na maanden dagelijks chatten zou hij mijn computer komen maken. 200 km moest hij ervoor op zijn motor rijden bij 3 graden. Voor iemand die hij nog nooit had gezien. Die dag kwam het er niet van. Na 100 km rijden en half bevroren belde hij dat hij niet zou komen. Wat een teleurstelling was dat voor allebei. Een vreemde onrust kwam tot bedaren om enkele maanden later tot volledige uitbarsting te komen. Toen onze ogen elkaar ontmoeten was het alsof een bom ontplofte. Herkenning, pijn, liefde, Wat was dit?? Zelfs op het meest verliefde moment in mijn leven heb ik dit nog nooit gevoeld. Was ik toch niet de goede vrouw voor mijn man?

Deze ervaring was voor mij het gevoel van herboren worden. Zo een intense liefde voor een volslagen vreemde. Dit kende ik niet van mezelf. Ik, die mezelf altijd in de hand heb.

Mijn zieleliefde spreek ik nog dagelijks. Het gevoel van 1 zijn is voor ons allebei nog dagelijks een wonder en tevens een bizar spelletje van het leven. Ik zit gevangen in een best wel goed huwelijk en hij is alleen. We schelen 13 jaar.

Mijn partner begrijpt het niet en wil het ook niet begrijpen. dat snap ik ook wel. Andersom zou ik er ook moeite mee hebben. het voelt als vreemdgaan terwijl er nog nooit een intieme kus is geweest.

Mijn zielevriend houd van donker, slank, Aziatisch en jong en strak terwijl ik niet 1 van deze eigenschappen bezit. Ook is mijn huwelijk soms een obstakel. ik wil naar hem toe maar hoe leg ik dat mijn man uit.

Als je ons in het hart kijkt en er geen huwelijk tussen zou zitten denk ik dat we een liefdesrelatie zouden hebben. En dan eentje met zo’n ultieme liefde en zo zuiver was als maar denkbaar is.

de relatie die we nu hebben moeten we het mee doen. het is niet bevredigend maar dat we dagelijks contact hebben voelt als het hoogst haalbare. Zo nu en dan vertellen we elkaar dat we van elkaar houden. Dat is toch geweldig?

Zielsliefde heeft mij geleerd dat de liefde die ik dacht te hebben voor mijn man niet de ware liefde was. Nu weet ik dat zielenliefde 1000 maal meer is dan dat en het gevoel zovele malen intenser is en onbeschrijfelijk. Ik zie het als een kostbaar geschenk van het leven maar tevens brengt het mijn hele rustige leventje in een storm.

Het meest mooie was onze ontmoeting. Liefde op het eerste gezicht. 4 ogen die direct het hart opzochten en 2 harten die opsprongen bij deze herkenning. En nog, als we elkaar zien versmelten onze harten en zijn we gelukkig zonder woorden. We kunnen elkaar niet in de ogen kijken, dit kunnen we niet aan. We zijn met elkaar (3 pers) een maand op vakantie geweest. Zo fijn en volmaakt. Tenminste voor 2 van de 3.

Voor mij is het zielsliefdegevoel: ongelooflijk, bizar, heerlijk, intens, pijn, tinteling door het hele lichaam. pas wanneer je zieleliefde hebt ervaren weer je dat je een ziel hebt!!!!! ik voel me bevoorrecht.

Soms denk ik, stel ik me nou aan? of is dit echt wat ze bedoelen met tweelingzielen en zielenliefde.

We hebben tegen elkaar uitgesproken dat deze liefde zal duren tot over de dood en dat wanneer er een volgend leven komt we dit samen mogen leven.