S309. Ik ben nu eerst op zoek naar mijzelf

Onbekend

k heb pas een paar maanden geleden ontdekt wat en wie mijn zielsliefde is. Ik had er nog nooit van gehoord. Ik ben terechtgekomen in een stroomversnelling van gebeurtenissen en emoties die ik niet kon begrijpen en niet onder controle had. Ben gaan googelen en kwam daar direct bij soulmates, tweelingzielen en zielsliefde terecht. Zoooo herkenbaar. Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats. Weet niet zeker of hij ook weet dat het om zielsliefde gaat. Wel dat hij er behoorlijk van in de war is en er geen raad mee weet.

Ik ben in een emotionele rollercoaster terechtgekomen! Heb ontdekt dat ik nooit eerder zo’n diepe liefde heb gevoeld. Zo onwerkelijk, ik kende die man amper maar vanaf het begin was er een enorme klik. Dat weet hij ook! Wij konden communiceren zonder woorden, voelden elkaar haarfijn aan. Het werd pas moeilijk toen we gingen praten en ik niet langer voor me kon houden dat ik stapelgek op hem was. Hij heeft me als het ware keihard tegen de spiegel aangesmeten en me doen beseffen dat ik verkeerd bezig was in mijn leven. Mijn huwelijk is op de klippen. Hij is niet de oorzaak geweest maar zeker wel de aanleiding.

Onze relatie is die van baas-medewerker.
Ik heb er met mijn partner niet over gesproken. Hij zou jet niet begrijpen.

Een obstakel is dat ik weet dat er iets bijzonders is en dat we extreem sterk op elkaar reageren maar niet weten waarom. Er niks mee kunnen omdat we allebei getrouwd waren en bovendien baas -medewerker. Er stond vooral voor hem teveel op het spel en hij wilde er niets van weten. Is keihard weggelopen en heeft alles ontkend en het voor mij heeel lastig gemaakt.

Ik heb geen liefdesrelatiewens. Hij ontkend zowieso dat er iets is en ik in eerste instantie ook niet omdat ik heel goed heb begrepen wat de boodschap is. Ik heb eerst nog een aantal belangrijke issues op te lossen. Moet eerst mezelf terugvinden!

Er is geen contact meer tussen ons. Hij is overgeplaatst naar de andere kant van het land dus er is ook geen baas-medewerker relatie meer.
Ik heb het daar een aantal maanden heeeel erg moeilijk mee gehad. Kon niet begrijpen waarom hij in mijn leven is gekomen en waarom hij zulke diepe gevoelens bij mij oproept om dan vervolgens weer te verdwijnen. Het heeft pijn gedaan heeel veeel pijn! Hij heeft gedacht door mij volledig te blokken en weg te drukken dat daar zijn problemen mee opgelost waren maar onlangs heb ik hem onverwacht gezien en ik weet dat hij nu weer compleet van slag is. Ik heb het aan hem gezien, gevoeld en ik heb het gehoord in zijn stem.

Wat dit mij heeft gebracht: LIEFDE, ik wist niet dat ik het nog in me had maar ik barst ervan. En inzicht, ik begrijp nu dat ik mezelf al die jaren zo heb weggecijferd dat er uiteindelijk niets meer van mezelf over was. Ik moet eerst mezelf terugvinden en weer van mezelf gaan houden. Daar ben ik nu mee bezig.

Het meest bijzondere vond ik het gevoel elkaar te kennen en te accepteren. Zo bijzonder en zo fijn. Te kunnen communiceren zonder woorden en elkaar zo goed aan te voelen, dat is onbeschrijfelijk. De energie tussen ons daar kan een heel dorp licht van branden.

Het zielsliefdegevoel dat is niet te omschrijven maar ik ga het proberen.
Puur, allesoverheersend, onvoorwaardelijk, diep, warm, fijn maar ook teleurstelling, pijn, verdriet, onbegrip,

Ik vind het vreselijk geen contact meer met hem te hebben. Dat hij geen relatie wil dat kan ik begrijpen maar dat hij geen contact meer wil vind ik heel moeilijk omdat ik weet, voel dat wij heel veel aan elkaar zouden kunnen hebben. Het is veel te bijzonder om zomaar weg te gooien. Maar ik laat hem los. Hij mag zijn eigen pad bewandelen en ik bedank hem voor de fijne tijd die ik met hem gehad heb.

Ik zoek niet weer een zielsliefde, ik ben nu eerst op zoek naar mezelf.