S302. Totale bevrediging

Rob

Ik heb mijn zielsliefde ontdekt via een telefoonspelletje, Wordfeud. We hadden samen direct de klik zonder elkaar gezien te hebben, zonder elkaar gesproken te hebben. Een enkel woord, een enkele zin was reeds voldoende om totaal van slag af te zijn

Op een vrijdag hadden we een eerste summiere contact via Wordfeud. Dat weekend was ik weg. Op de maandag iets meer contact, Dinsdag gebeld, Vrijdags afgesproken om elkaar te zien (zij is getrouwd ik in een relatie)….. we hebben elkaar 3 uurtjes gesproken. De ontmoeting was als vanzelf, direct heel bekend, heel intens, heel vanzelfsprekend. Alles klopte, alles paste… het lopen, het vasthouden….die blikken…pffff ….. enorm.
Ik heb direct mijn relatie verbroken, zij heeft het weekend erna het tegen haar gezin en familie gezegd. Nu gaat ze scheiden.
Wij zijn gaan zoeken op internet naar een woord, een omschrijving wat de lading van ons gevoel kon dekken….. ik zocht op ultieme liefde….. Toen kwam ik terecht bij soulmate, zielsliefde, tweelingzielsliefde. Ik ben totaal niet into paranormale, astro, of andere zweverige toestanden (wij beide niet natuurlijk) Maar dit dekte wel de lading 🙂 .
Wij leven met de snelheid van het licht.

We hebben nog steeds een hele intieme, zeldzame mooie liefdesrelatie. Ik weet dat het bijzonder is want alle andere relaties verbleken bij dit gevoel.

Niemand begrijpt dit!!!!
De perfectie…. de intensiteit……Wow.
De rest is alleen maar boos, hoe kan je dat nu weten na één week…… Ik heb maar niet gezegd dat we het feitelijk wisten na één dag.

Obstakels zijn weerstand van familie, onbegrip…. Voor ons persoonlijk de afstand, werk, kinderen.

Wij hebben een relatie op afstand, via telefoon en webcam. Als er een gaatjes is spreken we af, dan zijn we compleet, en totaal wensen loos.
Het afscheid gaat altijd gepaard met intens verdriet en veel tranen.

Wat het mij heeft gebracht is totale bevrediging, voelende dat je alles wat je geeft automatisch terug krijgt. Onbegrip, onvrede….alle negatieven vallen weg….Ineens is alles duidelijk….minder kan nooit meer.

Het meest bijzondere vind ik de complete harmonie. Totaal dezelfde gedachten, uitgesproken of niet uitgesproken.
Ik wilde haar direct in het begin al zeggen, ik hou van jou. Echter mijn nuchterheid en logisch denkvermogen verhinderde dat, dat kon toch namelijk niet. Wat ik op dat moment niet wist, was dat zij met dezelfde gedachtes liep.
Ik zeg tegen haar, we gaan naar de auto…. ze zei toen: Ik ook van jou….
Ze had me niet verstaan, of ze had mijn gedachtes gelezen, het was in ieder geval een heeeel mooi moment.

Erotiek is zeer mooi, veeel intenser.
Elkaar zo begrijpen en aanvoelen…..heel diep.

Het zielsliefdegevoel? Pffff……Ik ben 47 jaar, een zeer nuchtere persoonlijkheid. Maar dit is zo schitterend.
Ik zou bijna zeggen, zonder dit gevoel geen leven meer.

Ik kan mij niet voorstellen dat deze relatie op vrijwillige basis beëindigd zal worden door ons.

Ik denk niet dat je 2 keer dit gevoel kan evenaren.

Zelf heb ik geen enkel verhaal gelezen op deze site. Mijn verhaal is puur ons verhaal. Niets aan geromantiseerd, eerder heel beknopt

Ik heb meerdere relaties gehad, ook op latere leeftijd. Van mijzelf kan ik zeggen dat ik voor 100% mij in die relaties gaf. Ik ook hield van die vrouwen en ook overtuigd was dat het lang ging duren. Dus ben ik ook 2 maal getrouwd geweest.
Nu besef ik pas dat mijn liefde nooit beantwoord is. Dat de liefde nooit compleet was.

Mijn tip: Als je dit overkomt, Go For It.