S294. Ik heb alle hoeken van mijn emoties leren kennen

Marie-José

In juli 2010 heb ik me aangemeld bij een ontmoetingssite van mensen die op zoek zijn naar gelijkgestemde zielen. Het was geen datingsite, want ik was niet op zoek naar een mannelijke vriendschap of relatie. Wilde gewoon met mensen in contact komen(mannen/vrouwen) die dezelfde interesses hadden, omdat ik dat in die periode heel erg mistte. Er reageerde een man en voordat ik het wist was de bliksem ingeslagen. Coup de foudre, zoals de Fransen dat zo mooi zeggen. Er gebeurde echt van alles, wat ik nu als magisch kan omschrijven. Wist bijna onmiddellijk dat dit mijn tweelingziel was en ik kreeg dat van de spirituele wereld en van Marion bevestigd. Mijn twin had een heel heftig leven gehad en had een vorm van kanker die niet te genezen is, maar wel te remmen.
Ik zat in een heel slecht huwelijk, met een man die alcoholist is, maar ik wist de achtergrond en ach ik ben een zielenherderinnetje, dat is mijn vak. Daardoor had ik handvaten om met de situatie om te gaan, dat dit slecht voor mij is geweest mag duidelijk zijn. Door de ontmoeting met mijn twin besefte ik dat ik niet door kon gaan in dit huwelijk en ik besloot stappen te ondernemen om alleen te gaan wonen. Natuurlijk in de hoop om met hem verder te gaan.
We hadden alleen online contact en in september hebben we elkaar voor het eerst ontmoet. Het voelde als thuiskomen er was geen enkele twijfel, dit voelde zo vertrouwd. Na dat weekend ging ik op vakantie en ik hoorde niets meer van hem, hij bleek erg ziek te zijn geworden. Hij krabbelde weer overeind en als hij dat had gedaan kwam de volgende heftige ziekte. Hij probeerde zoveel mogelijk online te zijn en om mij te laten weten hoe het met hem ging. Op een gegeven moment was dat te belastend voor hem en hij ‘verdween’ een tijd zonder iets te laten horen.
In die laatste 1,5 jaar heb ik alle hoeken van mijn emoties leren kennen. Heb een aantal keren de 0909 lijn van Marion gebeld, omdat ik er echt doorheen zat. Nu weet ik dat het nodig is om te leren en ervaren hoe het voelt om iemand intens te missen en als het ware dwars door die pijn heen te gaan en jezelf aan de kant te zetten. Dat is wat ik geprobeerd heb om te doen, mezelf aan de kant gezet terwijl alles in mijn hart/ziel naar hem hunkerde. Ik heb in deze 1,5 jaar een enorme spirituele groei doorgemaakt en dat was niet gelukt als ik hem niet had ontmoet.
Hij weet exact hoe ik in elkaar zit en ik weet precies hoe hij in elkaar zit, alsof ik een blauwdruk in mijn handen heb. Ik ken al zijn voelen en denken.
Mijn twin heeft ons samenzijn als heel mooi ervaren, maar ook als heel belastend, omdat hij heel graag bij mij wilde zijn maar zijn lichamelijke problemen waren te groot. In februari dit jaar heeft hij mij een e-mail gestuurd, die voor mij zo kwetsend was dat ik alles heb verwijderd en verscheurd wat met hem te maken had. Ik wist op dat moment dat ik dat moest doen, niet uit boosheid of kwaadheid, alleen bang dat als ik weer bij zinnen zou zijn, ik hem niet los kon laten. Intuïtief wist ik dat dit nodig was. Het was de bedoeling dat we samen zouden komen in de laatste fase van ons leven, maar door de lichamelijke problemen was dat niet mogelijk.
Het e-mailtje kwam zo hard binnen dat de grond onder mijn voeten leek weg te vallen en ik moest nog rijden. Je kunt veel als je je daartoe zet, ben wel gegaan en dat is goed geweest. Daarna ‘knalde’ ik alsnog in elkaar. De volgende dag weer gebeld met de 0909 lijn gebeld (een echte lifesaver), daar werden de dingen me al duidelijker. Daardoor kon ik mijn lief een brief sturen die recht uit mijn hart kwam. Door alles op te schrijven kreeg ik steeds meer inzicht waarom de dingen zijn gegaan zoals ze zijn gegaan en kon ik op het aardse niveau in liefde afscheid van hem nemen. Hij voelde zich schuldig dat hij het op deze manier had gedaan, want hij wist hoe kwetsend de mail was die hij had gestuurd. Ik kon hem daardoor laten weten dat dit niet nodig was, dat het zijn manier is om met moeilijke situaties om te gaan.
Die avond zat ik op de bank, blij dat ik het goed afgesloten, en ik een licht zag. Dit licht kwam van een spotje in de keuken. Deze spotjes hebben nooit gebrand, omdat ik niet weet waar de aan en uit knop zit (huur dit huis van een particulier en heb nooit gevraagd) Dit spotje brandde ca. 1 minuut en daarna ging het weer uit. Dat gebeurde wel een keer of 4. Ik dacht voordat ik me nu van alles in mijn hoofd ga halen bel ik Nicolien (0909 lijn)of dit een gewone verklaring is of een boodschap. Toen ik het nummer van Nicolien draaide ging het spotje weer aan. Nicolien kreeg door dat het een boodschap van Hogerhand was, dat het licht niet ging doven. Op aards niveau waren we niet bij elkaar maar op energetisch niveau draaiden we nog om elkaar heen. Was blij met deze uitleg en ik voelde dat deze klopte.

Deze boodschap is voor mij zo bijzonder, dat ik nu door kan gaan. En voluit kan zeggen
“Mijn lief, nu eenmaal en voor altijd”