S274. Het heeft mij een totaal andere kijk op de wereld gebracht

Onbekend

Ik kende hem anderhalf jaar al, had een relatie die vijf jaar stand heeft gehouden. Ben uit die relatie gestapt hij trooste me en ik kreeg door zijn aanraking een kaart van de hemel. dat is ongeveer 3 maanden geleden.

Hij doet alles om me uit zijn gedachten te bannen. ik ervaar dat als spinnenwebben in mijn hoofd. ik ben denk ik wel iets verder dan hem, ik denk dat hij heel bang is en zelfs te bang om te zeggen dat hij bang is? is dit voor iemand herkenbaar?

Hoe ik het ervaren heb? Alles werd ineens zo duidelijk.
Ook waren er lichamelijke magische ervaringen.

Mijn toenmalige partner had het al gezien, ik had er geen flauw idee van.

Een obstakel was dat we samen werkten voor dezelfde opdrachtgever. Door mijn relatie met hem werd ik ook closer in het leven van de werkgever, door mijn scherpe blik die ik heb gekregen zag ik hoe zijn relatie in elkaar stak. Had teveel compassie voor de vrouw om dat door te laten gaan. relatie tussen TZ en werkgever is 17 jaar vriendschap. Nu lijk ik te zijn overgeleverd aan dat de waarheid over die relatie daar aan het licht komt want ben niet goed overgekomen, maar ben niet gek.

Ik blijf manieren zoeken om hem te bereiken krijg geen gehoor.

Het heeft mij een totaal andere kijk op de wereld gebracht.
Zorg voor iemand voelen en er niet bij in de buurt mogen komen. Fantastisch maar ook pijnlijk. Als ik richting zijn huis rijd worden alle lichten mooier en alles duidelijker.

Het meest bijzonder voor mij is dat ik bij hem volledig mezelf heb kunnen zijn, praten zoals ik nog nooit heb gepraat.
En op lichamelijk vlak nog nooit zo dichtbij iemand gevoeld. hoop gekregen voor de rest van m’n leven

Erotiek was héél anders. Het was een feest

Het zielsliefdegevoel is voor mij: Allesomvattend