S262. Telepathisch contact

Suzy

Ik ben aan het zoeken wat het is en vond deze site omdat ik zocht op telepathisch contact. Ik weet niet of dit zielsliefde is. Er is een man wiens aanwezigheid ik door mijn hele lichaam heen voel. Hij kijkt naar me, ik word er zo verlegen van dat ik wegloop. Het voelt als pure intuïtie of een soort instinct. We hebben allebei een langdurige relatie en kinderen. Tot voor kort kon ik hem op afstand houden zonder dat het raar was. Nu spelen onze kinderen samen, voelt het kind alsof het van mij is, kan ik het heel goed vinden met zijn vrouw. Het wordt nu wel vreemd dat wij niet met elkaar praten. Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen.

Ik voel me verschrikkelijk tot hem aangetrokken als een magneet, heel aantrekkelijk vind ik hem. Of hij een leuke man is weet ik niet want ik heb hem nog nooit gesproken. Het is begonnen met dat hij naar me keek, dat ik het voelde en dat ik het gevoel heb in zijn ziel te kijken als ik hem in zijn ogen kijk, omgekeerd voelt dat hetzelfde, hij kijkt door me heen. Alsof we praten op afstand. Ook gewoon thuis s avonds voel me me soms ineens op hem ´afgestemd´, alsof we contact hebben. Het is heel seksueel geladen.

We hebben geen relatie. Ik ben er bang voor, bang dat ik als een blok voor hem val en van alles kapot zal maken. dat wil ik niet. Ik weet niet of het wederzijds is. Afgelopen week werd het raar dat we niet praten. Ik ging in plaats van bij hem, op een ander bankje zitten. Hij ging zijn dochter pesten over verliefdheid. Ik besefte me ineens dat ik wel naast hem had moeten gaan zitten en me hierover heen moet gaan zetten. Dat hij het raar vond.

Ik denk dat het gevoel zo sterk is dat het wel blijft, het moment is verkeerd, misschien komt het ooit nog dat het mag bloeien. Het zit nu in me ik vergeet het niet het is te bijzonder. Ik ben ooit bij een helderziende geweest, vlak voordat ik mijn huidige man ontmoette. Zij beschreef een heftige relatie na dit huwelijk, iets dat zo sterk was dat er op een gegeven moment niet meer tegen te vechten was. Ik bedacht me vanochtend dat hij misschien wel deze man is.

Hoe kom er ik erachter of dit wederzijds is? Hoe kan ik wel met deze familie omgaan zonder dit gevoel te cultiveren? Is het mogelijk dat je met elkaar praat zonder te praten? Ik ben me nog niet zo lang bewust van een aantal spirituele gaven. Ik denk dat hij hierin minder ontwikkeld is.