S257. Ik herkende zijn stem meteen

Onbekend

Mijn tweelingziel heb ik voor het eerst ontmoet op zijn werk, ik herkende zijn stem meteen. Later hebben we elkaar in een openbare gelegenheid weer gezien en ook daar herkende ik hem meteen zonder dat ik hem ooit eerder in levenden lijve had ontmoet.
Ik wist toen nog niet dat hij mijn TZ was. Ik had vlinders, voelde onvoorwaardelijke liefde en wist meteen dat dit nooit meer over zou gaan. Ik zat wel al in een langdurige relatie met kinderen dus realiseerde me dat dit nooit wat zou kunnen worden. Na lang worstelen over mijn dubbele gevoelens kwam ik er achter dat hij mijn TZ was en vanaf dat moment is mijn spirituele ontwikkeling in een sneltreinvaart verlopen en sinds ongeveer een jaar voel ik mij gehealed. Doordat ik mijn TZ toch wel met enige regelmaat tegenkwam werd ik steeds weer geconfronteerd met mijn gevoelens, en de zijne, want hoewel hij er niet voor uit durfde te komen was het er wel en dat gaf wel eens wrijving tussen ons.

Mijn worsteling is nu! Af en toe dat mijn partner het niet weet. Hoewel hij door mijn groei ook erg is veranderd, eindelijk inziet dat ik echt een ander mens ben geworden, ik ook ineens zie dat hij wel een ver ontwikkelde ziel is, maar toch nooit de vertaling zal kunnen maken richting 5e dimensie, leef ik in een voortdurende tweestrijd. Mijn ego en ziel willen best graag een aardse relatie met mijn twin, en dat is tegenstrijdig met mijn ziel die ook nog steeds veel van mijn partner houdt. Maar ik zal hem onmogelijk over mijn TZ kunnen vertellen vanwege zijn “beperkte levensruimte”, wat is vastgelegd in zijn blauwdruk, en als ik het hem wel zou vertellen zou ik hem dus onnodig pijn doen en tevens belemmeren in zijn ontwikkeling. Een worsteling dus voor mij maar ik weet ook dat dat ego is die me laat worstelen.

Ergens deze week hoorde ik het liedje “because you loved me” van Celine Dion, en toen wist ik, dat is de reden waarom ik niet kan wil en hoef te kiezen tussen 2 liefdes. Mijn partner is al meer dan 3/4 van mijn leven mijn rots in de branding, was er altijd voor mij, ook toen ik door alles en iedereen in de steek werd gelaten, en ook nu nog zou hij voor mij door het vuur gaan. Zou het liefdevol zijn om hem te verlaten voor mijn TZ? Mag je liefde op een weegschaaltje leggen?? En ik WEET, dat dat niet de bedoeling is, het hele scenario heb ik doorgekregen en ik ben er inmiddels ook achter waarom ik nu nog niet kan en mag samenzijn in het aardse met mijn TZ, ik zal worden vrijgespeeld als alles klopt, het hele plaatje en wanneer dat is dat weet niemand, alleen daarboven. Erotiek met mijn TZ, haaaa, ja, niet fysiek maar wel heel speciaal en meer wil ik er niet over zeggen. Het meest bijzondere op dit moment is het contact tussen mijn TZ en mij, wij hebben intensief contact via meerdere bronnen, daar kan ik ook niet al te veel over zeggen maar ik geloof zeker dat dit een reden heeft, dat wij elkaar wel goed leren kennen zodat alle onregelmatigheden opgelost kunnen worden. En als de tijd daar is, zullen wij samen mogen zijn, want liefde overwint altijd, en daar heb ik mijn naam waarschijnlijk aan te danken.

Mijn tip om te healen, hou van jezelf en luister naar je inner child, die wijst je de weg naar “DE LIEFDE” onvoorwaardelijk voor alles en iedereen om je heen.